20 mar. 2014

Actualizare pentru Ierarhia Spirituala si Federatia Galactica

                                  Picture
Dratzo! Am revenit! Multe se întâmplă pe întregul vostru glob. Cabala întunericului se luptă pentru a-şi menţine puterea şi vede că aceste eforturi sunt în zadar. Lumina, acum reprezentată de familii vechi şi numeroase societăţi secrete sacre, au venit şi au depus cererile lor cu succes pentru bogăţia şi puterea întunericului. Acest atac legal este ajutat şi sprijinit de către noi. Venim pentru a pune capăt acestui dezmăţ nesfânt al întunericului şi de a aduce un timp nou plin de prosperitate şi eliberarea voastră din sclavia odioasă comisă asupra voastră de către întuneric. Maeştrii înălţaţi, care acţionează în conformitate cu decretele divine ale Cerului, au stabilit mijloacele prin care întunericul se va preda Luminii. Acest proces este în curs de desfăşurare şi ajunge la primele lui etape majore. Principalul instrument de aservire a voastră este bogăţia, şi mai ales cea mai hidoasă invenţie a lor, „fiat money” („banii la ordin”). Această invenţie perfidă a creat inflaţii inutile şi panici manipulate sau „prăbuşiri”, de secole. De fiecare dată, aceste manevre josnice îmbogăţesc foarte mult nucleul cabalei întunericului în timp ce crează evenimente care au cimentat şi mai mult puterea lor crescândă.

Rezultatele acestor manipulări au dus la război, moarte şi diviziune. Suntem în mijlocul eforturilor de a pune capăt acestui ciudat carusel şi de a-l înlocui cu o stabilitate divină care vă permite să vedeţi în mod clar ceea ce este real şi ceea ce nu este. Pe măsură ce începeţi să extindeţi acest proces pentru a include minunile care sunt Gaia şi ecosistemele ei uimitoare, veţi descoperi adevăratul vostru scop de a fi pe Pământ. Sunteţi o Fiinţă aparte, care se doreşte a fi un intermediar mereu iubitor. Aveţi posibilitatea de a corecta acele lucruri care ameninţă aceste ecosisteme şi de a oferi acele lucruri care pot ajuta de fapt orice fiinţă care se află pe acest glob. Mai mult decât atât, sunteţi pe punctul de a redescoperi pe fraţii voştri subterani. Pământul Interior este de fapt un tărâm 5-D. Aici este unde anume veţi reveni şi vă veţi relua mantia specială de a fi oameni pe deplin conştienţi. Adevărul acestui lucru vibrează acum în fiecare celulă a corpului vostru. Suntem aici pentru a ajuta acest proces şi, sub conducerea Cerului, de a transforma actuala voastră tulbure realitate.

Această transformare începe cu modificări vaste in trupurile voastre fizic, mental şi emoţional, şi urmează să se încheie cu o transformare spirituală care vă reîntoarce la conştiinţa deplină. Întunericul înţelege acest lucru. Totuşi, acesta nu poate să renunţe la puterea pe care a controlat-o timp de milenii. Această putere este în curs de a scăpa din mâinile lor din cauza situaţiei dificile in care se se află în prezent acest grup. Întunericul încearcă să găsească noi surse de bogăţie şi asta într-un fel împleticit de coşmarul lor actual. Un proces este în curs de desfăşurare, care ii forţează să meargă pe un drum care duce la un ţărm stâncos foarte inalt. Ca şi un leming [mamifer din America; n.t.], aceştia au de gând să sară în grabă peste el într-un abis periculos. Atunci este momentul când putem instaura libertatea şi prosperitatea, care sunt destinul vostru real. Tot atunci are loc dezvăluirea şi putem ateriza liber pe întregul vostru glob. Asta va duce rapid la o nouă realitate şi veţi face din nou cunoştinţă generală cu familiile voastre spirituale şi din spaţiu.

Evenimentele au loc chiar în timp ce vorbim, care sunt începuturile procesului pe care l-am descris aici. Pentru a corecta această lume, avem nevoie să forţăm o resetare a monedelor lumii şi să fie urmată rapid de o revenire la un sistem bazat pe metale preţioase. Inclusă în acest sens este o restructurare a modului în care lumea financiară operează pe plan internaţional. Aceste corecţii pozitive vor fi baza pentru eliberarea fondurilor de prosperitate şi a tehnologiilor care vor începe o inversare a poluării criminale a mediului vostru de către cabala întunericului şi numeroşii săi slujitorii. Aceste evenimente anunţă momentul în care Maeştrii Inălţaţi pot vorbi în sfârşit în mod liber în public despre o serie de puncte vitale care afectează cele mai multe dintre percepţiile voastre de bază. Lecţiile lor vă vor pregăti căci mentorii noştri şi discuţiile lor cu voi despre calea spre conştiinţa deplină şi din Agartha vor apărea şi explica cine sunteţi cu adevărat şi ceea ce se va aştepta de la voi de către Cer.

Osana! Suntem Maeştrii voştri Înălţaţi! Mama noastră iubită este în mijlocul unor mari schimbări fizice. Gaia pregăteşte tărâmurile ei de la suprafaţă pentru marea reproiectare! Frumuseţea care se va manifesta în curând binecuvântează umanitatea. Privim acum cum cei întunecaţi se resemnează cu faptul că o schimbare de putere se întâmplă în prezent. Banii au fost mult timp în centrul căilor lor. Asociaţii noştri preiau acest instrument de la ei. În urma acestui schimb monetar, va exista o revenire la monedele garantate cu metale preţioase. Acest lucru este pentru a elimina diversele trucuri şi stratageme folosite de întuneric pentru a manipula multele sale monede. Există, de asemenea, o serie de noi reglementări bancare, care vor preveni numeroasele „trucuri” folosite zilnic de către marile bănci internaţionale. Acestea vor preceda lansarea efectivă a fondurilor de prosperitate şi ridicarea la putere a noii guvernări. Această nouă guvernare va aşeza scena pentru revenirea generală la Dreptul Comun.

În timp ce toate acestea se întâmplă, veţi primi următorii paşi în transformarea voastră fizică spre conştiinţa deplină. Principalele voastre chakre din zona capului trebuie să fie pregătite pentru introducerea a două noi chakre. Acest lucru poate provoca dureri de cap crescute, înceţoşarea vederii în general şi diferite grade de dezechilibru şi greaţă. Un alt set de dificultăţi pot implica oboseală generală şi mari lapsusuri de memorie. Aceste numeroase simptome vor fi temporare. Odată ce diferitele părţi implicate sunt puse în loc, aceste maladii vor dispărea treptat. Creierul vostru poate fi apoi „repornit” de către echipele medicale [din planele superioare; n.t.] astfel încât să puteţi experimenta o mai mare capacitate de a vă aminti evenimente şi de a lucra cu privire la orice problemă mentală care vi se prezintă. Spunem asta pentru a vă pregăti în mod corespunzător pentru ceea ce este pe cale să apară. Cu toţii vă vom oferi lecţii, după instalarea noii guvernări!

Aceste noi lecţii sunt fundamentale pentru a corecta ceea ce întunericul v-a hrănit în ultimele câteva milenii. Conştiinţa deplină este să vă conectaţi la Cronica Akashică a umanităţii şi a Gaiei. Aveţi nevoie de o cunoaştere prealabilă a ceea ce sa întâmplat cu adevărat de când sunteţi în amnezia voastră actuală. Spiritul cere ca Adevărul să fie cunoscut şi împărtăşit între voi. Aceasta este una din multele noastre responsabilităţi pentru voi. Trebuie să fiţi în măsură să evaluaţi acest tărâm şi să decideti ceea ce este bun, relevant sau pur şi simplu trebuie aruncat. Avem nevoie de a stabili colectivul nostru în evoluţie şi a vă pregăti în orice mod posibil pentru conştiinţa deplină. În plus,  
trebuie să deveniţi conştienţi de Agartha si de venirea familiei voastre din spirit şi spaţiu. Această mare reuniune va binecuvânta şi va modifica acest tărâm. Vă va permite să creaţi o adevărată societate galactică! Aleluia! Aleluia! Aleluia!

Astăzi, am făcut o extindere cu privire la evenimentele zilei! Multe se întâmplă acum pentru a da jos întunericul şi situaţia încurcată de tip caracatiţă a slujitorilor şi a instituţiilor de aceiaşi minte, astfel ca acţiunile de a vă aduce prosperitate şi de a permite noua guvernare să se poată manifesta! Într-adevăr, trăim într-un timp al minunăţiilor şi inspirate de Cer!

Cunoaşteti, Dragilor, că nenumăratele Oferte şi Prosperitatea fără de sfârşit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Fiţi Unul! Fiţi Bucuroşi! In limba stelei Sirius)

http://paoweb.com 

Traducere: Lucian. Republicarea pe alte bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată, să fie menţionată sursa şi să fie insoţită de un link la acest blog.

http://lumina-ascensiunii.weebly.com/1/post/2014/02/sheldan-nidle-actualizare-pentru-ierarhia-spirituala-si-federatia-galactica-25-februarie-2014.html

Niciun comentariu: