3 mar. 2014

Codul lui Dumnezeu - Gregg Braden

                                           coperta codul lui dumnezeu
0
0
Gregg Braden se înscrie în galeria marilor vizionari ai timpurilor noastre. Din postura sa de om de știință și erudit, se adresează minților noastre cu un secret al veacurilor: cel înscris în ADN-ul uman. El demonstrează legătura dintre alfabetele biblice și codul nostru genetic. 
Oamenii de știință arată că omenirea este singura mare amenințare pentru propriul său viitor: am creat realități dezgustătoare, boli rezistente la tratament, colapsul unor ecosisteme ale pământului, invenții nucleare care pot distruge planeta în câteva minute. Faptul că suferim cu toții din pricina rezultatelor acestor realități ne demonstrează că suntem profund interconectați. Chiar dacă greșește unul plătim toți, deoarece una suntem! 
Codul lui Dumnezeu apare după 12 ani de muncă, analiză și căutare personală. Braden a umblat cu rucsacul în spate prin temple, sate și mânăstiri, a fost în cele mai îndepărtate și mai izolate locuri de pe Pământ, a căutat secretele ascunse în dansurile tradiționale, în mituri, în vindecări. Printr-o demonstrație genială, cartea Codul lui Dumnezeu arată că în interiorul fiecărei forme de viață și a fiecărei celule din corpul nostru se află numele lui Dumnezeu. La propriu! Cele patru baze ale ADN-ului și elementele din care se compun, corespund câte unui element din alfabetul ebraic. Literele care alcătuiesc numele vechi a lui Dumnezeu se combină la nesfârșit  în celulele noastre. Înlocuind 100% din numele lui Dumnezeu cu elementele chimice ale acestei lumi se obține substanța care stă la baza întregii creații de pe Pământ. Ce înseamnă această uluitoare descoperire pentru sensul existenței noastre? Că Dumnezeu ne-a dat mandatul de a fi ca el, de a deveni co-creatori ai lumii și ai vieților noastre.
http://aquiahora.ro/gregg-braden-codul-lui-dumnezeu/

Niciun comentariu: