1 mar. 2014

Constiinta pura

                                                         
Pe masura ce frecventa de vibratie a emotiilor si a corpului fizic creste, blocajele subconstiente (emotiile inferioare bazate pe teama) nu mai pot ramane suprimate si ascunse. Frecventele interioare nu mai pot subzista intr-un camp de energie superioara. Blocajele reactionează la fel ca floricelele de porumb, explodand din locurile lor ascunse si iesind la iveala la nivelul mintii constiente. Odata cu ele ies la suprafata diferite amintiri reprimate, drame personale si traume, iar vechile convingeri limitate si negative sunt reiterate inconstient. Omul se confrunta cu temerile sale, cu rusinea, teroarea, ura si cu celelalte aspecte intunecate ale psihicului sau. 

 In aceasta perioada pesimismul si spaima se amplifica, visele si fanteziile pot deveni extrem de intense, uneori chiar violente si inspaimantatoare, iar cele mai negre scenarii se pot adeveri. Omul experimenteaza o destabilizare a aspectelor din viata sa care pana atunci erau echilibrate, traind o stare de anxietate si atacuri de panica. La nivel colectiv simptomele se manifesta prin scandaluri, incălcarea tabuurilor, abuzuri si revelarea celor mai murdare secrete ale personalităților publice. Dacă te afli in aceasta etapa este posibil sa experimentezi simptome explozive de tipul anevrismelor, explozii de manie, abuzuri casnice, acte de teroare, iar la nivel geologic ele se pot manifesta sub forma eruptiilor vulcanice.

Este momentul acum sa asculti lumea. Sunetele se deplaseaza de la sursa lor catre urechile noastre. Cainii ii depisteaza astfel pe intrusi, delfinii sesizează bancurile de pesti, instrumentele produc muzica, iar profesorii isi transmit cunoasterea elevilor lor prin cuvintele pe care le rostesc. Exista sunete produse de insecte, bubuitul tunetului, soaptele dintre mama si copil, tipatul de durere sau strigatul de victorie. Asculta toate aceste nivele ale vibratiei, percepe-le ca fiind tangibile, lasa-te impresionat de ele, pune-te la unison cu ele.
Tu esti la fel ca vantul: acum esti ca o briză, acum te transformi intr-o rafala puternica sau intr-o furtuna. Tu esti la fel ca lumina: acum esti alb, acum te transformi intr-un curcubeu, apoi devii intunecat, pentru a redeveni apoi stralucitor ca un diamant. Tu esti o unda a vietii: pleci, te intorci, te umfli ca un balon si traiesti o stare de plenitudine pe care nu ai mai cunoscut-o pana acum. Te identifici cu forma ta solida, dar ceva din tine stie ca nu este totuna cu aceasta.

Sub vibratiile de la suprafata se ascunde ceva care te atrage, te regenereaza, ceva extrem de eficient, dar care te inspaimanta la inceput. Sub agitatia haotica a undelor de la suprafata se ascunde o realitate mai linistita, in care vibratiile incetinesc, in care nu mai simti nevoia sa vorbesti, in care gandurile se transmit de la unul la celalalt, in care iti imaginezi un dar aparand in mainile unui prieten, iar acesta chiar apare, in care poti cunoaste si actiona fara sa faci atatea valuri in jur. Poti simti cat de usoare devin lucrurile in aceasta realitate? Cat de calm te simti aici? Cu cat esti mai calm, cu atat mai rapid se indeplinesc intentiile tale.

Dincolo de acest loc al manifestarii linistite exista un alt loc, in care nu mai exista nicio miscare. Realitatea de aici este extrem de pura: constiinta pura, tacere absoluta, iubire omniprezenta, intelegere totala care transcende mintea, facand-o sa se simta extrem de usurata. Aici nu mai exista nicio nevoie, nicio directie, nicio forta. Orice act creator incepe si se termina pe acest nivel. Acesta este nivelul pe care inveti sa fii una cu Universul. Tu poti cobori oricand doresti pe nivelul linistii absolute, trecand de pe o frecventa pe alta.
Starea cea mai profunda de constiinta este si cea mai inalta. Desi pare de un calm absolut, vibratia ei este cea mai rapida intre toate. Sentimentele cele mai intime, cele mai conectate si mai pline de iubire sunt si cele mai eficiente. Iubirea este frecventa care motiveaza cel mai tare si care are cel mai mare impact creator. Adevarul este iubirea care se deplaseaza prin mintea ta. Armonia este rezonanta iubirii care coordoneaza si pune la unison toate vibratiile vietii. Mintea ta adora vibratiile, caci este alcătuita ea insasi din ele, dar Sufletul tau adora linistea, caci este alcatuit dintr-o prezenta indivizibilă si dintr-o iubire imuabilă.

Bucura-te de festinul frecventelor! Digera-le in liniste! Foloseste-te de prezenta ta pentru a crea realitatea pe care ti-o doresti cu ajutorul frecventelor, apoi apreciaza in liniste aceasta realitate!


Fragment din „Frecvența - Puterea vibrației personale” - Penney Peirce
 ( Editura Adevar Divin – 2012)
Read more: http://astrologykom.blogspot.com/2013/04/puterea-vibratiei-personale.html#ixzz2ujW0xVb1

Niciun comentariu: