5 apr. 2014

Mesaj de la Asthar - contactul cu Galacticii este iminent

                                 
Postat de Andrew Eardley pe 03 aprilie 2014
Andrew: Un alt mesaj de la fratele nostru Galactic Ashtar - și ceea ce mesaj! "Contact" este iminent - Wow!
Steve: Si mie mi s-a spus de către AAM cum ca contactul individual cu Galacticii este posibil și se va întâmpla acum / în curând. Am auzit, de asemenea, zvonuri de o aterizare iminenta undeva. Voi cere AAM la o oră cu un înger sa comenteze in leg cu asta.
Ashtar Vorbește: „Contactul“ este iminent. Canalizat de Philipp. 03 aprilie 2014.
Noi, familia voastra Galactica, suntem în curs de organizare a contactului fizic cu voi. Este iminent.
Acest contact între noi va fi pe bază individuală și va fi jos pe iubita voastra planeta Gaia. Nu vor fi aterizări în masă si nici teleportari la bordul unei nave.
Mai degrabă vom vizita pe cei dintre voi care au reușit să isi ridice energiile lor la un anumit nivel care se potrivește cu propria noastra energie.
Vă rugăm să nu face-ti greșeli. O astfel de întâlnire are cerințe ridicate recipientelor noastre de energie.
Nivelele nostre de energie se află în diferite stadii, iar noi - pentru a face față cu nivelul voastre de energie trebuie sa ne reducem energia noastră la un anumit nivel. Un astfel de nivel este limita noastră cea mai de jos și de a merge mai departe în jos ne-ar putea provoca daune grave. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne întâlnim la jumătatea drumului.
Philipp: Ce puteți aștepta de la contactele cu noi, și cum se întâmplă un contact?
Putem să vă asiguram că nu ne vom apropia dintr-o dată ca din senin și sa vă cauzam teama sau orice alte sentimente neplacute. Contactul se va întâmpla într-o situație cu care sunteți familiarizati.
Fiecare contact va fi individual adaptat special pt fiecare ca să spunem așa, pentru a acoperi nevoile fiecaruia dintre voi.
Există o mulțime de posibilități a modului în care ne putem atinge obiectivul nostru de a va întâlni, fără a „va sperie de moarte".
Pentru unii, contactul s-ar putea întâmpla în timp ce acestia sunt la o plimbare sau se pregătesc pentru a se relaxa în fața televizorului. Pentru alții ar putea fi în timp ce ei se pregătesc pentru meditație într-un loc liniștit in casa lor. Posibilitățile sunt infinite, dar, din nou, întotdeauna va fii concentrat pentru binele vostru.
Deși fiecare contact va fi adaptate individual, toate contactele vor avea același principiu de bază - contactul se va întâmpla în timp ce sunte-ti pe deplin treji.
Acesta nu se va întâmpla în timpul somnului sau a meditației. Se va întâmpla atunci când sunte-ti complet treji și ancorati în corpurile voastre. Veți experimenta cu toate simturile. Este exact la fel ca si cum va-ti întâlni un membru iubit al familiei sau un prieten. Și, de fapt, noi suntem familia ta!
Vi se permite să face-ti fotografii și înregistrări. Vă rugăm să împărtășiți aceste intalniri cu totii. Pute-ti discerne ce impact va avea asupra procesului de Dezvaluire?
Ganditi mare și apoi chiar si mai mare! Si da, stim cat de mult va place "Selfies" și așteptăm cu nerăbdare creativitatea voastra în a lua imagini cu noi.
Există preocupări cum să interacționa-ti cu noi.
Inainte de toate, suntem la fel de dornici ca si voi să ne reconectam în sfarsit cu voi. Si noi, de asemenea, vom fi „agitati“ și înțelegem cât de agitati trebuie să fiti voi atunci când ne vom întâlnii.
Doar ascultati-va inima și urmați sfatul acesteia. Și veți ști perfect cum să „va comporta-ti “ în timpul contactului.
Philipp: Următoarea mea întrebare este, " Când se va întâmpla contactul ? “
Așa cum sa menționat mai sus, se va întâmpla atunci când v-ati ridicat suficient nivelul de energie și cu cea mai buna ocazia să va cunoastem.
Dar multe contacte s-au întâmplat deja. Pentru ca din ce in ce mai multi dintre voi ating nivelurile de energie necesare, contactele vor castiga momentul excepțional.
Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima bucuria noastră adânca de a va întâlnii "față în față".
Merge-ti în pace și să fiti asigurati de dragoste noastra fara margini pentru voi!
În numele familie voastre Galactice,
Fratele vostru,
Ashtar.
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu: