5 apr. 2014

Sheldan Nidle – actualizare pentru Ierarhia Spirituala si Federatia Galactica, 1 aprilie 2014


Dratzo! Lumea voastră este în schimbare. Se manifestă evenimente care vor modifica însăşi esenţa lumii voastre. În prezent, locuiţi pe un glob plin cu datorii, care este condus de un grup de creaturi foarte întunecate şi lacome. Fiecare dintre ei simte profund că numeroasele lor cuceriri necesită recunoaştere. Aceste persoane întunecate se bucură mult de ceea ce le-a adus poziţia lor actuală în societate. Gândul de a trebui să renunţe la asta le aduce un sentiment de furie profundă. Diverşii noştri asociaţi îi încolţesc şi le oferă o singură opţiune, şi anume să se predea. Această realitate nu mai poate fi una în care câţiva stăpânesc privilegiat peste cei mulţi. Lumina vine şi aduce cu ea o nouă zi! Această nouă zi va conţine un jubileu global împreună cu o prosperitate generală. Guvernarea se va desfăşura sub controlul poporului. Corporaţile şi băncile mari ilegale vor fi dizolvate şi înlocuitorii acestora limitaţi la dorinţele poporului. Vechile metode se vor estompa rapid. O nouă realitate va avea loc.
Pe măsură ce se manifestă acest nou tărâm, veţi învăţa multe de la Maeştri voştri Înălţaţi. Veţi descoperi o nouă geografie care include intinderile de pământ din Pământul Interior. Cei din Agartha vi se vor prezenta. Cele mai multe revelaţii care sunt pronunţate sunt doar începutul a ceea ce noii voştri mentori vă vor învăţa. Veţi învăţa rapid multe lucruri despre conştiinţa deplină. Am trăit în această stare minunată de la naştere. În urmă cu aproximativ 13000-16000 ani experimente rele v-au transformat în fiinţele cu conştiinţa limitată care sunteţi chiar şi până în ziua de astăzi. Primul contact în primul rând va termina un proces special pe care Cerul l-a început cu mai multe decenii în urmă. Noi venim, prin urmare, pentru a vă ghida cu Dragoste înapoi la bucuriile care sunt conţinute în conştiinţa deplină. Apoi, vă puteţi în sfârşit aminti într-adevăr cine sunteţi cu adevărat şi de ce v-aţi încarnat în acest moment. Miliarde de mentori, aşa cum îi numim noi pe noii voştri învăţători, vă vor arăta calea. Fiecare set de instrucţiuni va fi un catalizator pentru vastul potenţial care acum este ascuns de voi.
Această întâlnire cu noi care vine va fi o serie de provocări zilnice pentru a vă deschide mintea şi inima la noile realităţi. Fiecare dintre noi a petrecut o lungă perioadă de timp pentru a pune împreună o programă care scoate înafară adevăratul vostru sine. Aţi dezvoltat personaje care sunt concepute doar pentru a vă permite să supravieţuiţi. Credinţele, şi chiar fanteziile voastre, se bazează pe acest set fals de realităţi exterioare. Intenţionăm să desfacem acest lucru şi să vă permită să vedeţi cine sunteţi cu adevărat. Ne aşteptăm la multă opoziţie de la voi, pe măsură ce începeţi să vă deschideţi şi apoi să permiteţi ca această Fiinţă să se manifeste. Adânc îngropată în voi este Iubirea şi o nevoie profundă de a fi iubiţi şi apreciaţi. Duceţi lipsa respectului real în viaţa de zi cu zi. Acest lucru se va modifica acum. Veţi permite în sfârşit acestei adevărate Fiinţe să vină în faţă. Sondarea noastră, şi faptul că vă putem citi cu uşurinţă minţile, face dificil să menţineţi vechiul personaj. Vă veţi bucura de noile libertăţi şi prosperitate, dar vă veţi confrunta de asemenea într-un mod Iubitor cu noi.
Creşterea mentală şi emoţională este o cheie pentru creşterea conştiinţei. Fundamentul este Iubirea. Simţurile şi înţelepciunea voastră sunt ghizi pentru ceea ce ştiţi că este adevărat. Ne confruntăm folosind instrumentele găsite în dinamica fluidelor şi folosim acestea pentru a construi în voi o realizare tăcută a cine sunteţi cu adevărat. Acest lucru se extinde pe măsură ce creşteţi în această Lumină, simţiţi sprijin adevărat şi vedeţi o empatie reală pentru adevărata voastră identitate. Mult timp în urmă, în prima voastră copilărie, aţi lăsat aceasta să se ducă adânc în interior aşa cum v-aţi dat seama de ceea ce este nevoie pentru a supravieţui în această actuală realitate. Ne-am propus să transformăm această credinţă fundamentală şi să vă pregătim pentru conştiinţa deplină. Fiecare dintre voi este o Fiinţă Iubitoare, cu grijă şi preţioasă. Masca cu care v-aţi deghizat trebuie să fie spălată şi personalitatea reală în cele din urmă revelată. Toţi treceţi prin acest proces în primii trei ani de viaţă. Acest lucru va fi acum modificat şi cel care poate accepta cu uşurinţă schimbarea ta în conştiintă complet scos înafară. Acest lucru este ceea ce reprezintă contactul într-adevăr!
Binecuvântări! Suntem Maestrii voştri Înălţaţi! Venim astăzi cu un mesaj de Iubire şi Lumină. America se află pe marginea unei mari prăpăstii. Zeci de ani în urmă, i-a fost dată şansa de a restabili globul de la întuneric la Lumină. Această nouă libertate trebuia să aducă o imensă prosperitate pentru toţi. Această şansă a fost risipită de către cei care, de la Revoluţia Americană, au lucrat neobosit pentru a submina tocmai motivele date în Declaraţia de Independenţă pentru existenţa acestei naţiuni. Această conducere a asasinat pe Lincoln, a format un guvern de facto construit pe lăcomie şi tiranie, şi după al doilea război mondial a creat un „război rece”, care a păstrat acest popor şi această lume sub degetul mare al întunericului care a fost atât de profund încât aproape a reuşit în intenţiile sale. Cu toate acestea, Lumina a crescut, şi strălucirea sa profundă elimină acest întuneric. Iubirea sacră a Cerului umple acest glob cu un nou mod, şi aderenţii săi vă vor prezenta unei noi realităţi!
Această Lumină sfântă vă va aduce în primul rând o nouă prosperitate împreună cu o nouă realitate financiară. Această realitate va produce noua guvernare. Cei care servesc întunericul trebuie acum să fie adunaţi şi puşi deoparte după cum o nouă realitate se formează în jurul vostru. Asociaţii noştri şi noii lor aliaţi lucrează pentru a aduce acest mare dar al libertăţii şi suveranităţii personale. Toti aveţi nevoie de libertate. Prin aceasta înţeleg o stare mai sus de nivelul de supravieţuire şi sănătate, care vă va permite să gândiţi în mod clar şi să aplicaţi lecţiile din inima voastră în viaţa voastră. Avem multe de făcut şi trebuie să facem această muncă divină împreună. Veţi fi capabili de a avea toată tehnologia de care aveţi nevoie pentru a transforma mediul din întreaga lume. Putem merge în mod liber printre voi şi să vă învăţăm chiar despre natura acestui tărâm. Pentru prea mult timp aţi fost conduşi de către o autoritate întunecată care sa bazat pe minciuni şi jumătăţi de adevăruri pentru a vă manipula zi de zi.
Acum, veţi auzi şi vedea adevărul! Este timpul pentru a dezvălui o lume care a fost ascunsă de voi de întuneric. După cum întunericul dispare din vedere, dispune de trucuri pentru a vă menţine. Fiţi înţelepţi, binecuvântaţii mei Copii, şi căutaţi numai Lumina. Lăsaţi-i în urmă pe cei care folosesc frica şi tirania să vă controleze. Fiti puternici. Iubirea şi Lumina sunt o mare putere a Spiritului. Aduceţi această energie divină în interiorul vostru şi permiteţi multora să străpungă întunericul şi să ofere o nouă realitate. Cu secole în urmă, libertatea sa născut aici într-un flux special de cuvinte şi gânduri. Intenţia originală a acestui document este de a fi arătat tuturor. Este o fundaţie, un plan sacru. Folosiţi-l pentru a forma guvernarea şi de a vă exprima în mod înţelept suveranitatea voastră personală. Acest timp excepţional va da realitate acestui vis minunat şi va încheia carantina faţă de semenii voştri, atât în ​​interior cât şi în jurul vostru. Osana!
Astăzi, ne tragem mai aproape de o lume nouă. Noi folosim marile noastre energii colective spre manifestarea unei noi realităţi. Permitem celor care au lucrat cu sârguinţă pentru a crea o lume nouă plină de Lumină, Iubire, libertate şi prosperitate. Timpul soseşte pentru schimbare şi o mare reuniune cu toată omenirea! Cunoaşteţi, Dragilor, că nenumăratele Oferte şi Prosperitatea fără de sfârşit a Cerului sunt într-adevăr ale voastre! Aşa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Fiţi Unul! Fiţi Bucuroşi! În limba Siriusiană)
http://paoweb.com/sn040114.htm
Preluarea de alte bloguri este permisă cu condiţia să fie nemodificată şi să fie însoţită de un link la acest blog: http://lumina-ascensiunii.weebly.com/blog.html
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu: