12 mai 2014

Shaumbra

                            
“Shaumbra” inseamna Familie si Prietenie interioara profunda
SIMPTOMELE SHAUMBRA 
”Douasprezece semne ale trezirii divinitatii tale”
De Geoffrey Hoppe si Tobias
1. Corpul manifesta durere si suferinta, mai ales in zona cefei, a umerilor si a spatelui . Acesta este rezultatul schimbarilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe masura ce “samanta  Cristica”  din interior se trezeste. Aceste dureri vor trece.
2. Sentimentul de profunda tristete interioara, fara nici un motiv aparent. Va eliberati trecutul (din aceasta viata si din celelalte) si acest lucru determina acest  sentiment de tristete. Aceasta experienta este similara cu cea pe care o aveti atunci cind va mutati dintr-o casa in care ati trait foarte multi ani, in alta noua. Oricit de mult v-ati dori sa va mutati in casa noua, exista totusi o tristete legata de lasarea in urma a amintirilor, energiei si experientei acumulate in vechea casa. Tristetea va trece.
3. Plingeti fara nici un motiv aparent. Motivatia este similara cu cea de mai sus. Este bine si sanatos sa lasati lacrimile sa curga. Ajuta la eliberarea vechilor energii din interior. Si aceasta va trece.
4 . O schimbare brusca a locului de munca sau a carierei. Un simptom frecvent intalnit. Pe masura ce va schimbati, lucrurile din jurul vostru se schimba si ele. Nu va ingrijorati de gasirea unui loc de munca sau a unei cariere perfecte, in acest moment! Si aceasta va trece. Va aflati acum in tranzitie si poate ca veti schimba mai multe locuri de munca, pana cind va veti stabili la unul, care se va potrivi pasiunii voastre.
5 . Retragerea din relatiile cu familia. Sunteti conectati cu familia biologica prin intermediul vechii karme. Cand iesiti din ciclul karmic, legaturile din vechile relatii sunt eliberate. Aparent va  indepartati de familie si prieteni. Si aceasta va trece. Dupa o perioada de timp, veti crea o noua relatie cu ei, daca va fi potrivit.  Relatia se va baza pe noua energie, fara legaturile karmice.
6 . Tipare neobisnuite de somn. Este posibil sa va sculati in timpul multor nopti intre 2:00 si 4:00 AM . Multa activitate are loc in interiorul vostru si aceasta va determina sa va treziti, pentru “o pauza”. Nu va ingrijorati! Daca nu puteti adormi, sculati-va si faceti ceva, decit sa stati in pat si sa va ingrijorati de lucruri umane. Si aceasta va trece.
7 . Vise intense. Aceasta poate include vise despre batalii si razboaie, urmariri sau monstri. Pur si simplu, eliberati vechile energii din interior si aceste energii ale trecutului sunt simbolizate adesea, prin razboaie, fuga pentru a scapa sau fuga dintre oameni rai. Si aceasta va trece.
8 . Dezorientare fizica. Uneori, va simtiti foarte dezradacinati. Veti fi “provocat spatial” de sentimentul ca nu sunteti in stare sa fiti cu ambele picioare pe pamant sau ca va aflati intre doua lumi. Pe masura ce experimentati tranzitia catre noua energie, corpul s-ar putea sa ramana in urma. Petreceti mai mult timp in natura, pentru a ajuta la incorporarea noii energii, in interior. Si aceasta va trece.
9 . O “autoconversatie” marita. Va veti trezi vorbind cu voi-insiva, mai des. Dintr-o data veti realiza ca ati discutat cu voi-insiva, in ultimele 30 de minute. Apare un nou nivel de comunicare, care se instaleaza in interiorul fiintei voastre si autoconversatia este doar varful icebergului acelei comunicari. Conversatiile se vor inteti, si vor deveni mai fluide, mai coerente si introspective. Nu ati innebunit, ci doar sunteti Shaumbra, care sunteti in noua energie.
10 . Sentimente de singuratate chiar si in compania altora. S-ar putea sa va simtiti singuri si desprinsi de ceilalti. S-ar putea sa aveti dorinta sa fugiti de grupuri si multimi. Ca Shaumbra, voi mergeti pe o cale sacra si solitara. Pe masura ce sentimentul de singuratate va creaza anxietate, devine mai dificil sa aveti relatii cu ceilalti. Sentimentele de singuratate sunt de asemenea asociate cu faptul ca Ghizii vostri au plecat. Au fost cu voi in toate calatoriile voastre, pe parcursul tuturor vietilor. Este timpul ca ei sa se indeparteze, ca sa va umpleti spatiul cu propria divinitate. Si aceasta va trece. Golul din interior va fi umplut cu iubirea si energia propriei tale constiinte Christice.
11 . Lipsa pasiunii. S-ar putea sa va simtiti total lipsiti de pasiune, cu o foarte mica dorinta sau chiar fara dorinta de a face ceva. Este in regula, aceasta este o parte a procesului. Acordati-va timp ca sa nu faceti nimic! Nu va luptati cu asta, pentru ca si aceasta va trece. Este similar operatiunii de rebootare a calculatorului. Este nevoie sa fie deconectat un timp, pentru a instala noul si sofisticatul software, sau in acest caz noua energie a semantei Christice.
12 . Un dor profund, de a merge Acasa . Aceasta este, poate, cea mai dificila si provocatoare dintre conditii. S-ar putea sa experimentati o profunda si complesitoare dorinta de a parasi planeta si de a va reintoarce Acasa. Acesta nu este un sentiment de “sinucidere”. Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu vreti sa faceti un spectacol sau o drama din asta, pentru voi sau pentru altii. Este o parte tacuta a voastra, care isi doreste sa mearga Acasa. Cauza principala este foarte simpla. V-ati completat ciclul karmic. V-ati completat contractul pentru aceasta viata. Sunteti pregatiti sa incepeti o noua viata in timp ce inca sunteti in corpul fizic actual. In timpul acestui proces de tranzitie, aveti amintiri interioare despre cum este sa fiti pe partea cealalta. Sunteti pregatiti sa va inscrieti pentru o alta serie de indatoriri aici pe Pamint? Sunteti pregatiti sa va asumati provocarile intrarii in Noua Energie? Da, intradevar ati putea merge Acasa, chiar acum. Dar ajuns atat de departe si dupa multe, multe vieti anterioare, ar fi pacat sa plecati inainte de sfarsitul filmului. Si pe de alta parte, Spiritul are nevoie de voi aici, pentru a-i ajuta pe altii in tranzitia lor catre Noua Energie. Ei vor avea nevoie de un ghid uman, ca  voi, care ati pornit in calatorie de la vechea energie, la noua energie. Calea pe care mergeti acum va ofera experienta care va face capabili sa deveniti un Invatator pentru Noul Om Divin. Oricat de intunecata si solitara poate fi calatoria voastra, uneori, reamintiti-va ca nu sunteti niciodata singuri.
Dreptul de autor 2001 il detine Geoffrey Hoppe, Golden, CO. Pregatit in colaborare cu Tobias, din Consiliul Crimson.Va rog, distribuiti-l gratuit, fara scopuri comerciale.  
De la Tobias prin channeling, transmis prin Geoffrey Hoppe
http://www.shaumbraconstanta.ro/simptomeleshaumbra.html

Niciun comentariu: