6 mai 2014

Triunghiul Schimbarii

                                
Sistemul Triunghiurile Schimbarii porneste de la trinitatea Mama-Tata-Fiu care este inscrisa in geometriile sufletului nostru si care ne insoteste in Tot si Toate reamintindu-ne cine sunem in aceasta calatorie catre Acasa. Luati o problema si vedeti din ce triunghi al limitelor a tasnit. Uitati-va in repetitiile neplacute ale vietii voastre, vorbiti cu prietenii vostri, reflectati. Si daca Neiubirea-Neincrederea-Neiertarea v-au sabotat in multe situatii, puneti-va urmatoarele intrebari: Ce daruri mi-au adus acele experiente?Ce perle mi-au dezvaluit? Care este rostul acestor lectii? Din introspectia, autoobservatia, intuitia voastra e posibil sa se nasca  Ascultarea-Empatia-Fermitatea ca triunghi potentator care va cheama  sa lucrati cu el  sau un altul. Puteti construi un triunghi sau mai multe din competente, valori, credinte cu care puteti comunica atat cat simtiti. Nu ramaneti insa...Nu ramaneti insa in triunghiurile potentatoare. Mergeti mai departe catre acele triunghiuri in care se produc marile transformari. In orice triunghi trezitor se activeaza PUTEREA, CUNOATEREA; DARURILE pe care le avem dintr-un Inceput, de Altadata, din Acum.
Sunt multi oameni care umeaza MBA-uri, seminarii, peste seminarii, coaching-uri si care lucrand cu triunghiurile formate din competente, valori, credinte nu ating CENTRUL lor …Astfel nu se produc SCHIMBARILE PROFUNDE,  INNOIRILE, INTREGIREA.
Doar in triunghiurile trezitoare se activeaza Hristosul launtric, Sfera care Suntem, Spirala Inaltarii.
Lucrand cu triunghiurile trezitoare putem face mari salturi de intelegere de la un palier la altul. Triunghiurile trezitoare atunci cand sunt activate, traite, internalizate devin SPATII CONECTIVE, PORTI DE TRECERE permitand INTREGULUI CARE SUNTEM sa comunice cu FAMILIA DE LUMINA de pe alte PLANETE, din alte UNIVERSURI.
Acest sistem in 12 puncte ne permite sa transformam o istorie plina de restante sau teme nerezolvate in unitati de sens, bucurii, intelesuri.
Pentru cei care nu s-au jucat inca cu triunghiurile divine va invit sa luati cartea Triunghiurile Schimbarii si sa puneti intrebari Centrul vostru extragand din evantaiul de posibilitati, una sau trei carti.
Cartea o gasiti pe www.vidia.ro in libraria Eminescu sau la Carturesti.
La cat mai multe insight-uri in triunghiurile trezitoare!
--------------------------------------------------------------------------
In intalnirea cu Omul, toate triunghiurile stralucesc, toate initierile lumineaza.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Atunci cand va simtiti coplesiti de munca pe care o aveti si de buchetul de intrebari care aterizeaza in viata voastra din multele provocari cu care va intalniti, incercati sa va opriti un pic in centrul vostru si sa activati mai multe triunghiuri trezitoare care descriu un cerc emitent, ca un soare frumos care va vorbeste in clar, activand puterea care sunteti, ca un sustinator care va ajuta sa radiati catre tot si toate. Fiecare rostire pe care o faceti in Unime va inmulteste, fiecare chemare pe care o activati cu structurile unite, va ajuta sa straluciti catre tot si toate. Si astfel pe raze veti hrani fiecare situatie din viata voastra in asa fel incat nodurile existentiale se vor topi iar unitatile de Sens vor dospi inlauntrul vostru. Nu lasati emotiile sa va macine puterea. Activati Soarele care sunteti si in lumina veti gasi cele mai benefice solutii. Atunci cand chemati cu triunghiurile trezitoare, lucrarea voastra este atat spre intregire cat si spre dezlegarea nodurilor care creeaza oprelisti in viata voastra.

Luati-l de mana pe celalalt si asezati-va fata in fata. Vizualizati un infinit in care stati, fiecare in cate o petala. Apoi imbracati acest infinit intr-o sfera mare frumoasa, alba. La centru tinunda-va de maini, rescrieti filele relatiei voastre in termeni de Alegem sa, Marturisim, Recunoastem. Ex:Marturisim Bucuria care Suntem Linistea care Suntem Armonia care Suntem Frumusetea care Suntem, Intelepciunea care Suntem Si tot ceea ce suntem in Sfant Numele Tau. Ce triunghiuri calauza iti vorbesc in clarul sufletul?


Schimbări tămăduitoare

Mergând spre serviciu sau spre orice altă destinaţie, puteţi să cereţi acestei şcoli să vi se reveleze şi veţi simţi că sunteţi invitat într-o băncuţă unde structurile voastre superioare încep să primească informaţii şi energii, apar flash-uri, se conturează triunghiurile în care este de dorit să lucraţi; vă veţi simţi inspiraţi, veţi atrage sincronicităţi, veţi vedea cum se desfac triunghiurile limitative care stau la baza unor probleme, în oportunităţi, potenţe, fericiri.
Alunecaţi pe firul divin care a însăilat această poveste încercând să nu o analizaţi cu mintea. Lăsaţi să plutească în voi cuvinte, expresii, înţelesuri. Noaptea şi mai ales îngerii voştri călăuzitori vor limpezi rostul celor primite. Cartea urmează teritoriile spiralei personale evolutive respectând ritmurile de înţelegere ale fiecăruia. Ea nu forţează pasul vostru, ci doar îl ajustează în lumina reamintirii, aşezării, întregirii. Curgerea ei este tămăduitoare pentru versul fiinţării voastre.

Spirala Înălțării

Această felie de inspiraţie numită „Triunghiurile Schimbării” urmează valsul SPIRALEI ÎNĂLŢĂRII care ne dezleagă de VECHI şi ne acordează la NOU. Deşi unele mesaje par a fi rupte de altele, cartea e parcursă de un fir de lumină care aduce în centrul ființei răspunsurile pe care le căutam. Fiind un material scris în Ceruri şi apoi aici, el urmează în primul rând logica divină şi apoi pe cea lumească
din cartea:

Triunghiurile schimbarii

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iubesc sa lucrez cu triunghiurile de lumina nu doar pentru ca am mosit acest sistem si imi este atat de aproape ci pentru ca in bratele de lumina ale entitatilor care descriu triunghiul, parti din fiinta mea se trezesc si radiaza. Si aleg sa raman in le sunt ca niste hainute energetice care capata luminozitatea maxima atunci cand voi le onorati, oprindu-va in ele. In dimineata aceasta am vrut sa ma las imbratisata de recunoastere de Si aleg sa raman in centrul unui triunghi cateva minute sau mai mult, hranindu-ma, intelegand, iubind totul pana cand simt ca pot pasi intr-un alt triunghi intregitor ca si cum as valsa cu Cerurile, topind in mine unitati de Sens, ca si cum m-as scufunda in Totul, cald, frumos, extatic. Nu va grabiti sa le activati, unul cate unul ci permite-ti-va sa ramaneti in ele si sa le simtiti puterea. Abia atunci cand radiati in ele treceti la urmatorul. Ele sunt ca niste hainute energetice care capata luminozitatea maxima atunci cand voi le onorati, oprindu-va in ele. In dimineata aceasta am vrut sa ma las imbratisata de recunoastere de Sine-bucuria de a fi-iubirea de...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Geometria acestei expresii este un cerc in care se afla un triunghi cu un punct la mijloc ceea ce poate fi tradus astfel: centrul oricarei provocari este intr-o trinitate radianta. La i ul unei situatii nu putem ajunde decat in Clar, Centrati cu multa Liniste in structuri. In orice problema e bine sa intrebam: ce vrea sa ne spuna mama interioara? dar tatal? copilul? apoi mergand pe firul divin sa vedem triunghiul limitativ care a nascut problema si vindecandu-l sa punem punctul pe i, acel i pe care triunghiul trezitor il reveleaza, il aseaza in Centrul nostru, il face sa radieze. I-ul unei situatii raspunde binelui celui mai inalt si straluceste catre toate partile cu aceeasi putere. Atunci cand ni se dezvaluie prin vis, coincidenta, scris, automat, meditatie el functioneaza ca un indrumator subtil care ne innobileaza cu o esenta. I-ul unei provocari este profesorul nonfizic care iti...
Geometria acestei expresii este un cerc in care se afla un triunghi cu un punct la mijloc ceea ce poate fi tradus astfel: centrul oricarei provocari este intr-o trinitate radianta.
La i ul unei situatii nu putem ajunde decat in Clar, Centrati cu multa Liniste in structuri.
In orice problema e bine sa intrebam: ce vrea sa ne spuna mama interioara? dar tatal? copilul? apoi mergand pe firul divin sa vedem triunghiul limitativ care a nascut problema si vindecandu-l sa punem punctul pe i, acel i pe care triunghiul trezitor il reveleaza, il aseaza in Centrul nostru, il face sa radieze.
I-ul unei situatii raspunde binelui celui mai inalt si straluceste catre toate partile cu aceeasi putere.
Atunci cand ni se dezvaluie prin vis, coincidenta, scris, automat, meditatie el functioneaza ca un indrumator subtil care ne innobileaza cu o esenta.
I-ul unei provocari este profesorul nonfizic care iti arata in Unime, temele pe care tocmai le-ai facut si premiul pe care l-ai primit.
De aceea incercati sa fiti detasati, limpezi, deschisi pentru ca el nu seamana cu nici una din asteptarile dvs.
I-ul unei situatii va poate ajuta sa va rescrieti Contractul Spiritual corespunzator acestei vieti in lumina recunoasterii de Sine, a invatarii in Unime, a bucuriei de a te indumnezei.

Pr ocesul de formare a caracterului dureaza foarte multe vieti si el este sustinut, hranit de lumina. Ce valorizezi in viata? Daca la aceasta intrebare raspund chakrele inferioare, atunci valorile tale vor fi banul, competitia, cariera. De obicei asa raspund spiritele tinere. Atunci cand esti conectat la Centrul tau si prezent in divinul din tine, valorile tale sunt virtuti care te ajuta in procesul de indumnezeire. In valsul cu Cerurile si cu Pamantul, caracterul este sa spunem capitanul de vas nu comandatul si el este atent la atitudine, valori, deschidere. Caracterul se dezvolta cu usurinta in centrul trinitatilor radiante descrise sa spunem de armonie, iubire, iertare sau altele care te cheama in fiecare etapa. Daca vii in aceasta viata cu o atitudine de printesa desi acum ai ales sa fii femeie de serviciu, acest aspect e de dorit sa fie rescris in unime, cu multa iubire, smerenie,...
--------------------------------------------------------------------------------------
Suntem tinuti in echilibru de Sinele Divin insa adeseori tragem cand unul cand celalalt spre dreptatea lui. Si unde este aceasta dreptate? Nu la noi…. Daca ne-am lasa calauziti de Marele Centru, tinuti in brate de Unul, acest umeras ar tine multe provocari si le-ar transforma din aproape in aproape in daruri intregitoare. Echilibrul vine din intalnirea noastra cu Cerurile, un triunghi frumos radiant care ne vorbeste in taina fiecarei clipe. Atunci cand unul sau altul trag de rochia provocarii si impreuna ratam tema, ceva din echilibrul intim al cuplului se pierde. Nu trageti prea mult de partea voastra. Cautati armonia, bucuria, linistea, desteptati-o in voi si apoi o veti regasi si in celalalt.   Ce triunghiuri calauza iti vorbesc in clarul...
-------------------------------------------------------------------------------------
Umerasul divin al cuplului

Suntem tinuti in echilibru de Sinele Divin insa adeseori tragem cand unul cand celalalt spre dreptatea lui. Si unde este aceasta dreptate? Nu la noi…. Daca ne-am lasa calauziti de Marele Centru, tinuti in brate de Unul, acest umeras ar tine multe provocari si le-ar transforma din aproape in aproape in daruri intregitoare. Echilibrul vine din intalnirea noastra cu Cerurile, un triunghi frumos radiant care ne vorbeste in taina fiecarei clipe. Atunci cand unul sau altul trag de rochia provocarii si impreuna ratam tema, ceva din echilibrul intim al cuplului se pierde. Nu trageti prea mult de partea voastra. Cautati armonia, bucuria, linistea, desteptati-o in voi si apoi o veti regasi si in celalalt.   Ce triunghiuri calauza iti vorbesc in clarul...
------------------------------------------------------------------------------------------
Mingi cosmice in cuplu
Cind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau, Centrul vorbeste Cuplului aducandu-le in suflet, chemari, bucurii inteegitoare, regasiri. E ca si cum niste mingi frumoase s-ar ridica pe bolta cuplului si amandoi le-ar vedea, reamintindu-si steaua, ajutand-o sa straluceasca. Nu trebuie sa va agatati de rasaritul cuplului si sa va lamentati ca nu mai aveti acele flow-uri de la inceput, acele trialoguri inaltatoare, acele paradisuri. Mingile cosmice se vor intoarce insa altfel luminand alte intelegeri. Ramaneti centrati si deschisi sa construiti in Impreuna-Una. In timpul somnului suntem adeseori in aceeasi banca pe drumul spre indumnezeire daltuind in corpul comun, armonia, iubirea, bucuria. Incepeti ziua cu o meditatie facuta impreuna sau o imbratisare frumoasa sau un vers desteptator si veti simti cum in trena energetica mingile cosmice s-au strans. Si apoi peste zi imbracati divinul care...
---------------------------------------------------------------------------------------------
Agatamente karmice
De  multe ori vechile povesti se intorc insa nu in rasarit cu aripile deschise ci in apus, casatoriti sau casatorite, prinsi in noduri karmice, rascoliti de provocari, refuzand sa invete. Si nu vin pentru ca au cernut divinul din lucruri si vor sa va arate zborul lor ci pentru ca sunt inpotomoliti si au nevoie de cateva potiuni cu lumina  ca niste guri de aer nu pentru a lua cu asalt cerurile ci pentru a va prinde si pe voi in noroiul in care sunt ei de multe vreme. Si aceste victime cu chip de calau va impresoara cu povestile lor garnisite cu lacrimi si falsuri si va tintuiesc intr-un dureros amantlac in care ei vor sa ramana si sa-i mai ia si pe altii, tipandu si supararea si alegand in continuare sa ramana cu ea, aparand noroiul, dand premii lipsei de vointa. Chiar si atunci cand Cerurile se deschid si Gratia le vorbeste in clarul sufletului, ei aleg in continuare convenientele, cele...
http://www.frecventaom.ro/category/revrasari-de-sens/triunghiurile-schimbarii/



Niciun comentariu: