11 iun. 2014

Efectele vindecatoare ale cristalelor verzi

                                     Efectele vindecatoare ale cristalelor si pietrelor verzi
Culoarea verde simbolizeaza armonie, creativitate, sanatate, abundenta. Cristalele si pietrele verzi actioneaza pe centrul inimi, de asemenea energizeaza si revitalizeaza sistemul nervos. Agata moss, peridot, dioptaz, crisopraz, smarald, malahit, moldavit etc.  actioneaza benefic in afectiunile cardiace, hipertensiune arteriala, echilibreaza sistemul nervos, stimuleaza crestera si fertilitatea. Esentele din cristale au efecte puternice asupra organismului, ajutand la procesul de vindecare alaturi de alte terapii complementare.
   Peridotul (Olivina) aliniaza corpurile subtile, disperseaza impuritatile si miasmele din planul energetic. Ajuta meditatia si promoveaza acceptarea existentei fizice. Neutralizeaza toxinele din toate planurile, elimina vibratiile negative. Din punct de vedere fizic vindeca inima,plamanii, sistemul limfatic, splina, tractul intestinal, intareste vederea in special in astigmatism si vederea de aproape. Promoveaza relaxarea, confortul, prosperitatea, cresterea, deschiderea, sanatatea, bunastarea, intuitia, purificarea.
2.       Dioptazul incurajeaza compasiunea si iertarea.  Actioneaza pe centrul energetic al inimii si inimii superioare ( chakra inimii si timusului) aducand abundenta si noroc in viata.  Stimuleaza sistemul imunitar, amelioreaza migrenele, durerea si hipertensiunea arteriala. Atrage abundenta si prosperitatea in toate nivelele vietii.
3.       Turmalina verde aduce fericirea si bucuria in viata. Are o mare capacitate de vindecare in special in cancere, poate elimina si transforma energia negativa in energie pozitiva, este puternic detoxifianta si intareste sistemul imunitar. Utila in tratarea hiperactivitatii si ADHD, previne oboseala cronica si intareste inima.
4.       Serpentinul activeaza kundalini, eliminand blocajele centrilor energetici (chakre). Stimuleaza regenerarea celulara, actioneaza benefic in afectiuni cardiace si pulmonare, diabet, eliminarea parazitilor si a substantelor toxice din organism. Este o piatra excelenta ce ajuta meditatia, atrage banii si iubirea.
5.       Agata moss (agata muschi)considerate cea mai puternica dintre agate, promoveaza succesul, abundenta, creste increderea si stima fata de sine. Este o piatra ce usureaza nasterea, amelioreaza afectiunile digestive, circulatia si este utila in recuperare si convalescenta unor afectiuni cronice.
6.       Moldavitul actioneaza ca un catalizator pentru a face schimbari in relatiile personale si pentru progrese majore in viata. Promoveaza o transformare rapida. Trezeste inteligenta inimii si aduce sincronicitate. Creste nivelul vibrational al pamantului, al oamenilor si al celorlalte cristale cu care vine in contact, accentuand proprietatile vindecatoare ale acestora. Este util in autism, caderea parului, regenerare celulara, infertilitate. Esenta de Moldavit stimuleaza intuitia, constiinta cosmica si channeling-ul.
7.       Nebula Stoneputernic energizanta, imbunatateste memoria, elimina fricile, creste vitalitatea, curata rinichii. Este excelenta pentru meditatie, fiind considerata o poarta cosmica. Elibereaza mintea de legaturi inutile, faciliteaza inventiile, aduce curajul necesar in noi activitati.
8.       Crisoprazul vindeca depresia si anxietatea,  aducand bucurie si fericire. Atrage iubirea, abundenta si prosperitatea. Echilibreaza energiile Yin/Yang, elimina complexele de inferioaritate si superioritate. Este o piatra puternic vindecatoare, ameliorand afectiunile vederii, imunitatea scazuta, infertilitatea, guta, afectiunile psihice.
9.       Smaraldul deschide chakra inimii aducand iubirea in viata. Este consideraa o piatra a profetiei, stimuleaza clarvederea, intuitia, memoria, comunicarea, luarea deciziilor, onestitatea. Vindeca traumele emotionale, aducand speranta. Din punct de vedere fizic amelioreaza afectiunile glandelor suprarenale, diabetul, fibromialgia, cefaleea, afectiunile cardiace, insomnia, afectiunile musculare si nervoase.
1     Malahitul stimuleaza imaginatia, intuitia si creativitatea. Este puternic protectiva, vindeca inima din punct de vedere fizic si emotional. Aduce coincidenta si sincronicitatea, poate fi de ajutor in alegerea caii potrivite in viata. Protejeaza copii impotriva accidentelor. Este utila in astm bronsic, artrite, boala de iradiere, tumori, probleme ale dintilor, menstruale, scade tensiunea arteriala. Ofera protectie in timpul sarcinii si nasterii.
Esentele din cristale si pietre verzi aduc o noua stare de echilibru, curaj pentru incercarea unor idei noi, protectie fata de frici si anxietati precum si prosperitate pe toate planurile.
Afla mai  multe aici:

Niciun comentariu: