23 iun. 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 22- 29 iunie 2014


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

A fost un mare aflux de energie a iubirii și compasiunii care a fost direcționată din inimile multor Lucrători ai Luminii din întreaga lume în timp ce s-au alăturat împreună în unitate pentru a introduce schimbări benefice în sistemele monetare ale Pământului si în inimile oamenilor, iar această energie a fost amplificată de tărâmurile înălțate așa cum a fost cerut de multi. Așa cum am menționat mai înainte, schimbările apărute pe Pământ sunt produse în moduri pașnice care duc impactul vibrațional mai înalt într-o viziune care include intenția că schimbările trebuie să fie pentru binele suprem al tuturor. Impulsul acestei activități se va strecura pentru a efectua schimbări în inimile celor care au controlat îndelung sistemele din lume într-un mod de auto-servire. Atunci când sunt adunati mai multi împreună cu intenție focalizat pentru binele suprem al tuturor, nu există nimic ce poate întârzia rezultatul mult dorit.

Înființarea unei noi lumi este intenționată de către cei care poartă scânteia Creatorului cu fermitate în inimile lor. Acestia își amintesc că acest lucru este o parte a misiunii care au venit să o implementeze în serviciu voluntar Planului Divin. Ei își dau seama că schimbările încep cu aportul lor și că trebuie să ia personal măsuri pașnice și iubitoare, pentru a aduce aceste schimbări în manifestare. Ei înțeleg că aparențele nu sunt ceea ce par cu adevărat și își mențin viziunea lor mai înaltă. Calitățile credinței, speranței și determinării pot muta munții și acest lucru va deveni mai vizibil pe măsură ce evenimentele imaginate intră în manifestare în viața de fiecare zi a omenirii. Noi din tărâmurile înălțate ne înclinăm tuturor celor ce lucrează împreună în unitate în aceste moduri și încurajăm ca mai multe astfel de eforturi să aibă loc cu regularitate.

Energia Zeitei pătrunde în atmosfera Pământului și a tuturor locuitorilor săi, iar asta va afecta umanitatea în moduri surprinzatoare, care vor înălța inimile majorității oamenilor de pe planetă. Pe măsură ce are loc un mai mare echilibru al energiilor feminine și masculine divine în fiecare suflet, va exista echilibru și în lumea lor exterioară. Intenția și dorința de a trăi într-o lume pașnică și prosperă va da roade pentru omenire. Este necesar ca această viziune să fie menținută și afirmată în fiecare zi de toti cei care înțeleg puterea pe care o exercita printr-o astfel de activitate. Lăsați-i să înțeleagă că ei nu sunt singuri în acest demers; că multe forțe nevăzute asistă și încurajează această lucrare să continue. Procesele de gândire interioare ale umanității sunt cele care se contopesc pentru a crea realitatea lor iar, atunci când mai multi oameni realizază acest lucru, schimbările din lumea lor vor fi fenomenale. Este mai important să se unească mintile pentru a recrea un nou tip de civilizație care va servi pe toți pe planetă. 

În timp ce mai mulți oameni devin guvernați de spirit, ei încep să elibereze și să renunțe la tot ceea ce ia reținut de la urmarea visele lor cu pasiune. Dorințele lor vor fi în aliniere cu înclinațiile naturale ale sufletului lor și ei vor începe să se miște în rolul lor cel mai bun în noua lume care este creată. Fiecare persoană va trăi în fiecare zi urmându-și pasiunile naturale și ceea ce îi aduce bucurie iar acest lucru va ajuta în crearea unui stil de viață sincronistic și armonios pentru fiecare. Sunt la fel de multe căi în noua lume, precum sunt și suflete și toate sunt necesare în comunitătile lor pe măsură ce aceste vin în manifestare. Ele trebuie să fie deschise pentru a împărtăși cu alții și pentru a se ajuta reciprc să împărtășească darurile lor specifice deoarece de fiecare este nevoie pentru a contribui în cel mai bun mod pentru toți.

Pe măsură ce oamenii din noua lume își dezvăluiesc capabilitățile lor interioare, ei încep să aibă o mai mare capacitate de a discerne intențiile altora și vor putea mai ușor să devieze aceste frecvențe și energii de a interfera cu direcția pe care ei și-au stabilit-o pentru ei înșiși și lumea lor . Menținerea atenției pe aspirațiile lor mai înalte va asigura că numai cei care sunt în ton cu intențiile lor îi pot afecta și multi sunt cei care se trezesc la cunoștința faptului că nu au nevoie de guvernarea nici unei puteri externe cât timp acestia urmează calea propriului lor suflet. Fiecare persoană este ghidată la cea mai înaltă contribuție pe care o poate da colectivului umanității pentru a crea o viață nouă și plină de satisfacții pentru întreaga omenire. Posibilitatea de a crea ceva dincolo de ceea ce a fost visat este acum la îndemâna oamenilor de pe Pământ. Este cel mai interesant timp la care luați parte și aici sunteți, gata pentru decolare!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati
http://luminapegeea.blogspot.ro/2014/06/hilarion-mesajul-saptamanii-22-29-iunie.html

Niciun comentariu: