13 iun. 2014

SaLuSa

                                           SaLuSa
Dragii noștri, suntem atât de bucurosi să vedem ca rândurile lucratorilor in lumina crește aproape în fiecare zi. Acest lucru ne place foarte mult. După cum știți, mulți dintre voi sunt frații și surorile noastre din stele, literalmente. Multe dintre flotele noastre sunt pe Pământ, cu scopul de a proteja și de a supraveghea echipajul nostru de la sol.

Dragul nostru echipaj de pe teren, acest mesaj este special pentru voi azi. Multi dintre voi ati uitat complet cine sunteți cu adevărat. V-ati identificat cu istoria Pământului și cu scopul personal. In timp, va trebui să mergeti în interior și sa va distanțati de la activitatile de zi cu zi in care toți oamenii sunt implicati și sa va ridicati deasupra acestor preocupări zilnice, cu scopul de a fi capabili sa vedeti imaginea de ansamblu si sa simtiti rolul vostru în Ascensionarea Pământului.
Noi suntem alaturi de voi constant, dragul nostru echipaj de la sol. Deși noi, de obicei, nu avem voie să comunicam deschis cu voi în starea voastra treaza, suntem în contact permanent cu subconstientul vostru, prin telepatie, empatie și vise. 


Noi știm cât de dificila e viața pe Pământ si poate fi pentru voi toți și auzim strigătele voastre pentru reîntoarcerea acasă. Noi va iubim foarte mult și cunoastem adevăratul vostru merit pentru ca v-ati oferit voluntari pentru această misiune periculoasă pentru sufletul vostru.


Vrem să va spunem ce va așteaptă odată ce ati contribuit la Ascensiunea planetei. Vă veti alătura flotei voastre Galactice desemnate, care vă vor instrui și va vor ajuta sa revedeti viata voastra de pe Pământ. Această echipă va va ajuta, de asemenea, sa vă impacati cu misiunea voastra de viață si de asemenea cu durerile ei. Procesul de vindecare poate fi unul de lungă durată uneori, atunci când sufletele nu au ajuns la un acord cu unele persoane, precum și cu unele evenimente. Echipa voastra de "acasă", va va ajuta să eliminați orice karma reziduala, de multe ori direct cu sufletele în cauză. 


Odată ce acest proces a început, ați putea avea nevoie de timp suplimentar pentru vindecare completa și revizuirea evenimentelor pe cont propriu, pe planeta voastra de acasă.
Cu toate acestea, marea majoritate a voluntarilor dintre voi, vor experimenta o vindecare instantanee, datorită multelor fiinte de lumina implicate în această misiune la scară Galactica.


Al doilea lucru pe care va trebui sa-l gasiti este in corpul vostru. Corpul de lumina, cu care va veti inalta, va avea mai multe abilități noi. Cu toate acestea, unii dintre voi ar putea dori în continuare să revina la forma originală în care au venit. Acest lucru va trebui de asemenea, să fie discutat și decis. 


În cele din urmă, ultima parte va fi reîntoarcerea acasă. Călătoria spre acasă va fi întotdeauna un tratament special pentru voi toți. Va dura mai mult pentru a ajunge acasă, astfel încât vi se va acorda timp suplimentar pentru vindecare si pentru a experimenta noul corp de lumină sau corpul vostru de lumina anterior, din nou. Multi dintre voi vor avea familia lor Galactica cu ei la bord și soții lor, prietenii lor. 

Este posibil să dureze ceva timp pentru mulți dintre voi să-și recapete memoria pe deplin, la fel de ciudat pe cat va pare voua, dragilor. Aceasta va presupune sa faceti față multor reziduuri emoționale, și sa va deschideti propriilor voastre familii Galactice. Recâștigarea puterii voastre depline și renuntarea la viata voastra veche, nu va fi o călătorie ușoară pentru toți, in special atunci când sunt implicate familiile voastre terestre și când s-ar putea sa fie necesar sa locuiti pe o altă planetă fata de familiile voastre terestre. 

De fapt nu există niciodată nici o separare reală, distanță, chiar și în tărâmurile superioare poate fi dificil de a face fata acestui lucru uneori. 

Odată ce situația relațiilor a fost inteleasa, veti lua parte la propria celebrare a realizărilor voastre de pe Pământ. 

Odată ce această etapă a trecut, veti fi capabili să va reîntoarceti pe planeta de acasă și veti decide următoarea misiune. Mulți dintre voi insa, vor alege să rămână Acasă, pentru un timp foarte lung. Lucru pe deplin înțeles după o astfel de misiune. 

Veti fi capabili să va alăturati propriilor frați și surori de lumina, veti fi în propria voastra casă, pe planeta voastră, cu acces nelimitat la abundență și iubire din întreaga galaxie. 

Multi dintre voi au propria lor flotă în Federatia Galactica, altii sunt suflete independente, învățand și călătorind întotdeauna în mod independent. Unii dintre voi se vor întoarce la ceea ce se numeste viața civilă pe planeta voastră și va veti bucura de viață la acel moment, conectati cu Universul, cu Creatorul nostru, și cu tot ceea ce este. Multi dintre voi fac parte din Taramul Angelic și în acest caz, toate ușile va sunt deschise. 

Pacea și liniștea vor fi în inima și in sufletul vostru pentru eternitate, iar Creatorul va va fi intotdeauna îndatorat pentru straduinta voastră de pe Mama Pământ. 

Sunt Salusa din Sirius și aștept cu nerăbdare Ziua Reuniunii.
Mulțumesc
Salusa

Channel:  Multidimensional Ocean

Niciun comentariu: