4 iun. 2014

Sarbatoarea Lemuriana

Suzanne Lie

Noi venim în interorul ființei voastre acum pentru a vă ajuta să vă amintiți ce ați învățat-o voi pe VENUS înainte de prima voastră încarnare pe Pământ. Toți aceia dintre voi care ACUM și AICI vă amintiți, ați răspund apelului Gaiei, la căderea Atlantidei. 
Voi ați fost ființele de lumină care a trebuit să mergeți la Venus pentru a-i cere să vă coboare frecvența de vibrație cu o unitate pentru a putea să interveniți la salvarea și vindecarea Gaiei, grav rănită. 

Nu este important dacă vă amintiți sau nu de această călătorie. Ceea ce noi vă cerem este ca voi să vă amintiți ACUM, ceea ce ați promis atunci. Promisiunea pe care ați făcut-o era ca, prin Sinele vostru Înalt, să vă amintiți de ceea ce ați trăit de-a lungul nenumăratelor voastre reîncarnări în timpul întunecatei epoci Kali Yuga. 

Viață după viață, ați încercat să vă amintiți. Uneori v-ați amintit câte ceva atunci când erați copil, ajutați de Mama Gaia. A venit vremea când vă veți aminti că Gaia este o ființă vie capabilă să creeze și să dea formă viețuitoarelor, așa cum i-a plăcut ei. Voi nu realizați cât de mult o ajutați pe Gaia atunci când vă amintiți de dragostea pe care trebuie să o purtați acestei mame bune și iubitoare. Cu mult înainte, ființele umane își percepeau planeta așa cum de fapt ea este: o ființă vie, cu simțuri și sentimente, capabilă să dea și să primească iubire, capabilă să se bucure sau să sufere. Voi știați în acele vremuri că vă puteți ajuta și proteja planeta, de la care primeați încă și mai multă dragoste și protecție. Cu timpul însă, umanitatea a decăzut, frecvența ei de vibrație a scăzut atât de mult încât omul a început să vadă în planeta sa un obiect neînsuflețit, făcut din piatră și moloz. Încă și mi mult, oamenii s-au simțit bucuroși, satisfăcuți când în conștiința lor, planeta nu mai era o ființă ci un lucru care trebuia pus în slujba omului prin tot felul de transformări ale reliefului, prin pătrunderea abuzivă în măruntaiele planetei, pentru a o jefui de unele materii, dintre care unele îi erau vitale. Lumea voastră, decăzută în ceea ce privește nivelul de conștiință și cunoaștere, s-a simțit mândră că a depășit vechile „superstiții” legate de istoria și viața  planetei. 

Pentru ca „justificarea” să fie și mai puternică, societatea umană, a asimilat planeta cu genul feminin, un motiv în plus pentru a o trata ca pe ceva inferior și care merită a fi exploatat. Această atitudine anti-feministă a atins apogeul în Kali Yuga. Lipsa de prețuire și de respect a omului față de partea feminină și față de planetă, a scăzut și mai mult frecvența de vibrație a sistemului, mărind până la nivele periculoase și inadmisibile sarcina negativă care s-a tot acumulat pe planetă. De faptfiecare persoanăloc și lucru au fost tratate foarte prost, ceea ce a făcut mult rău sistemului planetar, adică omenirii și planetei însăși. Cunoașteți, mulți dintre voi, până unde se ajunsese cu degradarea, ce, cum și cine a intervenit pentru a salva planeta și tot ceea ce există pe ea. Faptul că, totuși, mulți dintre voi, ființele conștiente, ați continuat să vă iubiți planeta, munții ei, apele, animalele, plantele, mediul, a ajutat într-o importantă măsură la salvarea voastră și a sistemului în care trăiți.
 În prezent, situația se prezintă radical schimbată, multe s-au întreprins, mai cu seamă la nivel spiritual. Știți și voi cât de mult au pus umărul la evitarea catastrofei care părea iminentă, frații vostri din univers.
Ambele componente, oameni și planetă, au trecut prin multeinițieri, astfel că astăzi sunteți pregătiți pentru a vă extinde conștiința și a vă umple corpurile cu Lumină.
 Eu, Sanat Kumaraprecum și cele 144.000 de ființe (suflete) originale, care au venit cu mine cândva pe Pământ, am revenit acum. Suntem aici pentru a o ajuta pe draga noastră Gaia să-și ridice frecvența de vibrație astfel încât să se producă acea contopire cu Sinele Planetar Multidimensional. 
Majoritatea dintre voi sunteți conștienți de faptul că planeta a trecut în cea de a 4-a dimensiune, plan pe care l-ați vizitat de multe ori în timpul somnului corpului fizic. Dar chiar în stare de veghe, unii dintre voi primiți flesh-uri de lumină din 4D. Parte din voi aveți chiar conștiința faptului că Gaia (sufletul Pământului; n.m.) a ascensionat deja în 5D, acolo unde se va crea Noul Pământ. De fapt, acest Pământ nu este "nou", el a existat din totdeauna, și este un aspect superior frecvențial al planetei globale PĂMÂNT. 
Cu toate acesteaNoul Pământ nu este în nici un caz o planetă aridă sau nelocuităMulte din plantele și animalele care au dispărut de pe Pământul cunoscut de voi, cel din 3D, au plecat și s-au întorspe acel tărâm, pe măsură ce și-au ridicat frecvența de vibrație.Când veți ajunge acolo, veți fi încântați să vedeți că multe dintre cetaceele și ființele umane (dar și multe specii de plante; n.m.) viețuiesc pe Noul Pământ. Asta nu înseamnă că eu vă sugerez să vă părăsiți înainte de timp actualul corp fizic, pentru a ajunge acolo.Modalitatea cea mai convenabilă ar fi să faceți această trecere prin creșterea nivelului de conștiință. (Nota C.M.: se realizează acest salt în momentul în care sufletul se contopește cu Sinele Superior). 
Dadragi oamenicei mai mulți dintre voi au avut cel puțin câtevaexperiențe de ascensiunemotivată de faptul că au cerut și s-au oferit voluntar să ajute Gaia. Veți avea nevoie să vă recuperați memoria și să retrăiți starea de dincolo de forma voastră fizică, cea din 3D, pentru a vă reforma și regăsi în starea din 4D (corpul astral)  sau cea din 5D (corpul de lumină).
Pentru a vă recupera această memorie, va trebui să eliberați toate angajamentele cu care v-ați împovărat în lungul șir al vieților din 3D și să vă echilibrați ființa voastră totală.
Faceți un scop din preocuparea de a vă aminti de Sinele vostru adevărat, care este un aspect existențial multidimensional.
În această acțiune, dificultatea constă în puterea de a vă abandona emoțiile vechi și limitatoare, gândurile care vă leagă încă de vechiul mod de a vă stoca informațiile.
În scopul de a vă aminti de adevaratul vostru sine, trebuie săeliberați vechiul concept dominat de modestie, de credința că n-ați fi în stare să vă alegeți o nouă versiune a ființei voastre, mai evoluată și mult mai eficientă. Renunțați la credința că „Nu sunt suficient de bun, nu sunt suficient de capabil pentru a mă exprima pe coordonate mult mai evoluate”.
De-a lungul timpurilor, voi ați stocat toate informațiile într-un modsecvențialseparatacum trebuie să vă amintiți cum  accesați în mod conștient informațiile dimensiunii 5D. 
Priviți spre voi înșivă cu credința fermă că în voi este depozitată întraga informație a lumilor multidimensionale. Creierul și corpul vostru fizic au fost niște vehicule care v-au adus până aici. În continuare trebuie să vă autodescoperiți tezaurul de cunoaștere depozitat în ființa voastră totală, în memoria voastră subconștientă.Cu alte cuvinte, noi vă cerem să vă schimbați percepțiile și să renunțați la vechile modalități de a relaționa cu lumea înconjurătoare a dimensiunii inferioare 3D. 
Veți avea nevoie să eliberați întreaga voastră experiență acumulată în numeroasele voastre încarnări în 3D.
Mulți dintre voi ați învățat cum să comunicați cu unele dintreanimale și chiar plantedeoarece acestea reprezintă  o componentă a vieții de zi cu ziAcum, trebuie să vă amintiți cum să comunicațicu insectelepeștiipăsările dar chiar și cu aerul și apa în care trăiescAceste comunicări vă vor reaminti cum puteți să relaționați la modul conștient cu elementele si Elementalii Noului Pământ, aflat în 5D. Puteți relaționa cu aerulfoculapă și eterul, oricât de neverosimil vi s-ar părea acum. 

Veți începe acest nou mod de comunicare nu în felul pe care-l cunoașteți și-l utilizați în relația obișnuită cu semenii voștri. Veți învăța, și vă veți aminti, cum să ascultați lumea din jurul vostru, altfel decât ați făcut-o până acum.Treptat, veți putea comunica cu tot ceea ce înseamnă viață. Popoarele "primitive", știau să facă aceasta, știau cum să comunice cu mediul înconjurător. Strămoșii voștri lemurieni erau într-o relație de deplină înțelegere cu ecosistemele Gaiei  
Veți recăpăta conștiința de a comunica cu Regatul Cristalelor.


Când veți reuși să comunicați cu ființele cristaline, veți fi gata să abordați baza conștiinței voastre cristaline, piatra de temelie a recalibrării frecvențiale prin care se exprimă Gaia. Ea a fost prinsă în iluzia 3D și 4D,  de la căderea Atlantidei. Va fi entuziasmat să vă puteți întoarce  la luminamultidimensională și la iubireanecondiționată care sunt și caracteristici ale planetei.

Vom fi onorați să participăm și să ne bucurăm la festivitățile ocazionate de realizarea unității dintre ființele umane și minunata ființă Gaia. Va fi o sărbătoare multicoloră, cu muzică celestă înălțătoare, bucate așezate pe mese și vom servi din cea mai pură apă, pe care Mama Gaia ne-o va pune la dispoziție cu cea mai mare iubire.   
Eu sunt Sanat Kumara și vă spun: „Atenție! Festivitățile sunt gata să înceapă!”.

SURSA: http://suzanneliephd.blogspot.nl

Niciun comentariu: