19 iul. 2014

Atentie! Energia stelei Sirius ne afecteaza puternic! Sa o folosim pentru purificare!

                       Sirius energie
Pentru ca suntem in mijlocul verii si in plina iulie, poate ca ar trebui sa readucem aminte omenirii un fapt uitat: aceasta este perioada “Zilelor cainelui”. Timp de 3 saptamani, de la inceputul lunii iulie, avem sansa de a se conecta la originile noastre arhetipale, de a ne purifica si a ne reinnoi pe noi insine.
Sirius, “steaua Cainelui” ne poate afecta direct!
“Zilele cainelui” reprezinta momentul in care energia sistemului stelar Sirius este prezenta. Sirius este adesea mentionat ca fiind “Steaua Cainelui”, fiind situata in constelatia “Canis Major” (“Cainele Mare”). Sirius este numit asa dupa zeul egiptean Anubis / Osiris, al carui cap este descris ca asemanator cu cel al unui caine. In aceasta perioada, Pamantul si Soarele sunt cel mai indepartate unul de celalalt, iar Soarele se afla in aliniament direct cu steaua Sirius. Caldura de vara este rezultatul inclinarii Pamantului in jurul axei sale, astfel ca lumina Soarelui bate direct spre noi. Dar, anticii mai credeau ca la aceasta caldura un rol important il are si energia primita de la steaua Sirius.
Sirius se afla chiar in fata noastra, in acelasi brat al Caii Lactee. Datorita vanturilor solare, a campurilor electrice, magnetice si plasmice care exista in Univers, energiile stelelor isi fac drum spre sistemul nostru solar si ne afecteaza. Dovezi recente au aratat ca obiectele spatiale genereaza propriile campuri electrice, care interactioneaza cu campurile electrice ale oricarui alt obiect, aflat chiar si la distanta. Din acest motiv, Sirius a fost declarat a fi “Soarele Soarelui nostru”, lumina spirituala care da viata Soarelui nostru. Evenimentele din afara sistemului nostru solar reprezinta mai mult decat o energie arhetipala; rezoneaza adanc in mintea noastra si activeaza constiinta noastra in mai multe feluri.
Conjunctia Sirius-Soare
Sirius este prima stea vizibila chiar inainte de rasaritul Soarelui, in jurul datei de 4 iulie, iar aceasta perioada dureaza aproximativ 20 de zile. Acest lucru reprezinta un eveniment astronomic si astrologic: conjunctia Soare-Sirius. Apoi, mai urmeaza inca 20 de zile in care conjuctia Soare-Sirius descreste; aceasta inseamna ca acest eveniment ne afecteaza pentru aproximativ 40 de zile in fiecare vara. Primele 21 de zile sunt cele mai intense, ca urmare a cresterii conjuctiei. In aceasta perioada se produce o amplificare a energiilor, ce ne pot afecta pentru restul anului.
Importanta stelei Sirius in cultura omenirii
Sirius a fost mentionat in aproape fiecare cultura a omenirii. Unii considerau Sirius drept sursa vietii, sursa noastra spirituala sau locul unde vom calatori dupa moarte. De exemplu, egiptenii si-au creat primele calendare pe baza miscarii stelei Sirius. Marea Piramida a lui Keops, din Egipt, este aliniata cu steaua Sirius. Camerele din interiorul piramidei sunt pozitionate strategic in raport cu Sirius.
Dogonii, un popor vechi din desertul Sahara, nu numai ca stiau ca sistemul sirian e format din 3 stele (Sirius A, B şi C – ultimele două invizibile cu ochiul liber), dar cred ca Sirius ar fi axa Universului, datorita acestei stele toata materia si sufletele fiind puse intr-o mare miscare spiralata. Dogonii mai spun ca stramosii lor, Nommos, fiinte amfibii, ar fi venit pe Pamant de pe Sirius, pentru beneficiul omenirii, oferind cunoastere spirituala si stiintifica. Interesant ca in intreaga lume exista o multime de povesti despre oamenii-peste, despre sirene, care ar fi fost pe Terra din cele mai vechi timpuri (cititi mai multe despre sirene in acest articol de pe site-ul lovendal.ro: Oameni ai mării şi sirene: fiinţe fantastice sau adevărate?).
Steaua cu sase fete (steaua lui David), prezenta ca simbol religios la evrei, se gaseste, de asemenea, si in cultura hindusa, fiind numita “semnul lui Vishnu” (unul din zeii antici). Despre Vishnu se spune ca ar fi fost jumatate-om jumatate-peste, un fel de “Matsya” divin.
In povestea greaca “Iason si Argonautii”, nava in care s-a calatorit pentru cautarea Lanii de Aur a fost numita “Argo”. Astronomic, constelatia Argo se afla chiar sub Sirius. Astrologic, aceasta regiune din cer a fost cunoscuta ca “raul stelelor”, poarta de acces spre oceanul unei mai mari constiinte.
Sa avem grija!
Asadar, energia lui Sirius este foarte veche, mult timp fiind considerata o sursa de energie spirituala, aducand cu ea cresteri si schimbari. Aceste zile reprezinta un moment greu, dificil, pentru ca energia siriana care ne afecteaza este mult amplificata. Ne vom simti mai grei si vom reactiona mai negativ la evenimente… de aceea trebuie sa avem mare grija in ceea ce facem, pentru a nu cadea in partea intunecata a acestei energii. Trebuie sa folosim aceasta energie puternica in scopuri benefice, pentru a ne purifica in activitatile si gandurile noastre.

Niciun comentariu: