10 iul. 2014

Cercetator american: “Moartea este o iluzie, ne continuam viata intr-un univers paralel”

Moartea este un subiect intens dezbătut de cercetători și pe baza descoperirilor științifice efectuate până în prezent, încearcă să-i ofere o explicație cât mai pertinentă. Ultima teorie, emisă și probată de un om de ştiinţă, indică faptul că după moarte, omul, ajunge să trăiască într-un univers paralel. Astfel, energia nu se pierde, ci continuă să se dezvolte sub alte forme.
Încă din antichitate și până în prezent, numeroși filosofi sau cercetători au încercat să determine ceea ce reprezintă cu exactitate moartea și ce urmează după acest fenomen misterios. Ideea îmbrățișată de cei mai mulți dintre mari gânditori ai omenirii a fost că moartea este doar o etapă culminantă a vieții, după care urmează o altfel de viață.
În zilele noastre, fizica cuantică s-a dezvoltat atât de mult încât noi descoperiri fascinante despre Univers au fost efectuate. De exemplu, teoria biocentrismului susține că am putea trăi într-un univers simulat, care are un număr infinit de dimensiuni paralele. Acestea din urmă pot fi considerate și lumi paralele, în care viața se dezvoltă după anumite legi și principii, care diferă de la o lume la alta.
Robert Lanza, cercetător de origine americană, a fost primul care a pus bazele teoriei biocentrismului. Pornind de la senzaționala descoperire a existenței unui număr care tinde spre infinit al lumilor paralele, omul de știință susține că moartea nu există. Pentru el moartea nu este sfârșitul, așa cum am fost învățați să credem, ci este doar o etapă finală a degradării corpului. Pe de cealaltă parte, sufletul sau energia părăsește trupul mort și trece într-un univers paralel, unde își continuă viața, fie sub formă imaterială sau își găsește o altă gazdă materială.
Chiar dacă pare greu de digerat, această teorie se bazează pe principiul care susține că în Univers energia nu poate fi creată, dar nici distrusă. În acest fel, sufletul este o energie în stare pură, care indiferent de consecințe, nu poate fi distrusă ci rămâne așa cum a fost creată inițial.
Luați în considerare principiul incertitudinii, unul dintre cele mai importante principii ale fizicii cuantice, care confirmă că Universul este construit dintr-o realitate, dar aceasta are sens doar din perspectiva biocentrismului. Dacă există acolo o lume formată din particule care mișună, atunci trebuia să fim capabili să le măsurăm. Ciudat este că nu putem și atunci ne întrebăm cum est structurat acest Univers?“, susține Lanza.
De asemenea, cercetătorul american oferă perspectiva experimentului fantei duble atunci când sufletul trece dintr-un univers în altul. Experimentul celor două fante implică o configurație simplă care trage cu particule de lumină (fotoni) unul câte unul prin două fante mici dintr-un ecran. Există un laser care produce lumina. Lumina este atenuată în așa fel încât se emite doar câte un singur foton. Acești fotoni trec prin cele două fante, existând și o cameră care înregistrează tiparul din spatele ansamblului celor două fante. Se pot observa pe ecran cum ajung fotonii unul câte unul, unii aici, unii acolo, și pare destul de aleator. De vreme ce fotonii trec unul câte unul, unii printr-o fantă, alții prin cealaltă, ar trebui ca ei să lase o urmă cu doua dungi pe perete, dar nu se întâmplă acest lucru. În schimb aceștia creează în mod misterios mai multe dungi. Acesta ar fi rezultatul așteptat atunci când o rază constantă de lumină: s-ar răspândi pe perete ca o undă. În acest fel, sufletul procedează atunci când trece din această lume, unde și-a încheiat misiunea, într-o alta, unde un nou început îl așteaptă.
Moartea este o iluzie, ea nu există cu adevărat, doar că așa am fost învățați să credem. După moarte ne continuăm viața într-un univers paralel”, crede cercetătorul american.
lumi paralele {focus_keyword}
Potrivit teoriei biocentrismului, nimic din această realitate nu ar putea exista dacă omul nu ar fi dotat cu un suflet și o conștiință. Omul nu este un obiect și nu poate să moară, ci este o entitate, o energie, care va trăi veșnic, dar sub alte forme și într-un număr infinit de lumi paralele.

Niciun comentariu: