9 iul. 2014

Cum lucram cu Ingerii

                                      
Ingerii sunt langa noi si sunt dispusi sa ne ajute de fiecare data cand le cerem ajutorul.  Lucrez si comunic cu ei de ceva timp si va pot spune ca de cand au intrat in viata mea schimbari miraculoase s-au petrecut. Spre a incepe aceasta calatorie iata cateva informatii despre cine sunt ei si cum ne pot ajuta. Ingerii sunt entitati de lumina reale. Exista si au exitat dintotdeauna doar ca noi nu am fost invatati,educati sa stim despre aceasta.
Ei sunt organizati ca intr-un fel de fisa a postului si nu va voi incarca aici cu toate detaliile. Este suficient sa stiti ca toti avem Ingeri pazitori care ne sunt cel mai aproape si cu care putem comunica oricand; exista cetele de ingeri specializate fiecare ( de ex: ingerii iubirii sau ingerii abundentei sau ingerii iertarii) si apoi sunt Arhanghelii si regasim apoi din ce in ce mai sus Puterile, Virtutile Judecatoriile Tronurile, Heruvimii, Serafimii.  Sunt 16 Inalti Ingeri cunoscuti ca si Arhangheli cu care se lucreaza in cadrul terapiei cu ingeri.
Iata numele lor si cate ceva despre fiecare:
Mihail este conducatorul armatei ceresti. El este  cel ce poarta  sabia, cel care va va ajuta atunci cand doriti sa aflati urmatorii pasi pe care ii aveti de facut, doriti clarificari  sau aveti nevoie sa  desprindeti corzi ale fricii ori sa purificati spatii. Culoarea sa reprezentativa este albastru regal.
Gabriel este vestitorul, aduce mesaje divine dar are grija si de familii, copii precum si copilul vostru interior. Are legatura cu misiunea pe comunicare, arte si de cate ori ii cereti ajutorul se poate simti ca si o energie feminina, culoarea rerezentativa fiind galben aramiu.
Rafael aduce vindecarea si are grija de orice aspect energetic, fizic cand e vorba de vindecare a emotiilor, a corpului. Il mai puteti ruga sa va protejeze de fiecare data cand aveti un drum de facut. Culoarea sa este verde smarald si energia una foarte placuta, diafana.
Uriel - este  psihologul. El poate aduce claritate in problemele voastre, poate sa va ajute sa prioritizati si sa va concetrati pe o directie, sa va arate fatetele unei probleme. Il puteti ruga sa va arate toate aspectele unei situatii cat mai clar pentru a vedea ansamblul si a lua o decizie potrivita. El e cel care va da idei, ganduri, acele *aha-uri* atunci cand nu stiti cum sa procedati. Culoarea sa este galben auriu. Tot el este patronul noului Pamant incepand cu 2012.
Chamuel – este cel ce aduce iubirea. Ne va ajuta cu orice tine de acest aspect al vietii noastre – atata relatii amoroase, relatii potrivite pentru noi ori pur si simplu iubirea fata de noi insine. Ne poate ajuta sa gasim obiectele pierdute si culoarea reprezentativa este un verde deschis.
Raguel este cel care se ocupa de armonizarea relatiilor noastre si il putem ruga sa vina de fiecare data cand avem o intalnire cu persoane dificile sau de care ne temem, ori daca mergem undeva unde sunt mai multe persoane si dorim armonizarea relatiilor. Culoarea sa este un bleu ciel.
Jofiel este cel care infrumuseteaza ganduri, locuri, felul in care aratam, cum ne imbracam etc. dar aduce si intelepciune. Se simte ca o energie feminina si e reprezentat de culaorea roz inchis.
Haniel este cel care ne ajuta cel mai mult la Luna plina sa armonizam energiile feminine cu cele masculine dar si sa recunoastem mesajele divine prin daruri precum clarviziune sau clarauz. Culoarea este argintie.
Jeremiel este Arhanghelul ce ne ajuta sa facem o retrospectiva a vietii noastre, sa lasam vechiul, sa punem ordine, sa intelegem dar si cel care ne ajuta sa iertam, pe noi, pe ceilalti. Este reprezentat de violet.
Ariel este Arhnaghelul naturii si pazitorul animalelor. Ne poate ajuta sa ne reconectam, incarcam cu energia pamantului, anaturii atunci cand suntem afara insa si cel care ne ajuta sa avem prosperitate, cele necesare vietii. Culoarea reprezentativa este roz pal.
Azrael este Ingerul care ii ajuta pe cei ce pleaca din lumea aceasta sa aiba o trecere usoara dincolo sau aduce mesaje de la cei dragi ce nu mai sunt aici insa ne aduce si pace interioara sau ne ajuta in vreme de schimbare/trecere. Culoarea ce il reprezinta este a untului.
Sandalfon este Arhanghelul care ne ajuta prin muzica si sunet sa ne vindecam  si poarta scrisorile noastre catre Dumnezeu. Culoarea ce il reprezinta este turcoaz.
Zadkiel ne ajuta cu memoria in viata de zi cu zi si il putem ruga sa ne ajute cand avem examene de exemplu. De asemenea, el poarta flacara violet, cea care purifica, transmuta energiile joase in energii inalte. Culoarea sa este mov.
Raziel este Arhanghelul misterelor, intelegerii Universului si legilor lui, a viselor, a stiintelor oculte. Ne poate da acces in cartea vietii si in vietile anterioare. Curcubeul il reprezinta putand astfel sa si echilibreze fiecare chacra prin culoarea corespunzatoare.
Metatron se ocupa de copiii speciali, copiii indigo, de cristal etc. insa ne poate ajuta si cu echilibrarea, curatarea chakrelor cu ajutorul cubului sau. Are o relatie speciala cu Dumnezeu si a fost candva om. Il putem auzi cand vine printr-un sunet metalic si culorile sunt verde inchis si roz.
Ar mai fi Arhanghelul Nathaniel cu care eu mai lucrez, este cel al scopului/ misiunii in viata, al gasirii pasiunii noastre. Numele sau inseamna Darul lui Dumnezeu si culoarea – rosu.
In primul rand, a lucra cu Ingeriiinseamna a le accepta prezenta in viata noastra si a incepe sa le cerem ajutorul zi de zi. Odata ce le cerem sa intervina o vor face cu iubire, insa trebuie sa fim atenti sa nu le spunem cum sa ne ajute pentru ca ei vor sti intotdeauna mai bine acest aspect.
Cand vorbim cu ei nu e nevoie sa ii veneram, sa ne rugam, sa imploram. Este suficient sa spune – te rog ajuta-ma cu…- si sa nu uitam sa multumim. Odata formulata cererea este important sa o lasam sa se duca pentru a fi lucrata si sa nu repetam acelasi lucru neavand increderea ca el a fost auzit.
Se pot face meditatii in timpul carora ei ne ajuta sa curatam diverse frici, sa ne eliberam, ne pot aduce mesaje, ne pot ajuta sa vindecam emotii, traume, sa gasim menirea noastra etc.
Putem cere mesaje de la ei pe care le vom primi fie prin diverse zgomote, melodii, discutii ori imagini sau prin scris sau pur si simplu vom sti pentru ca vom avea diverse idei, insighturi ce nu stim de unde vin. Este nevoie sa fim atenti in jurul nostru, sa invatam sa traim constient pentru a vedea aceste semne. De exemplu repetarea unor numere poate fi un mesaj de la ei sau faptul ca auziti o melodie de mai multe ori pe zi ori cand deschideti tv-ul auziti/vedeti pe cineva spunand/facand exact ce aveati nevoie ca si raspuns la o prblema sau cerere. Ei lucreaza miraculos si prin vise. Dati mare atentie celor visate mai ales daca ati cerut ceva in perioada respectiva.
Din proprie experienta va pot spune ca de fiecare data cand cer ajutorul pentru orice mica primesc raspuns. Sunt mereu uimita si bucuroasa cand vad tot felul de semne de la ei, cand vad cum se aranjeaza uneori toate la locul lor exact atunci cand am nevoie.
Raspunsul va veni atunci cand suntem pregatiti s ail primim, la momentul cel mai potrivit pentru noi asadar, rabdarea este o virtute la care e bine sa lucram. Sunt cereri pe care oamenii le fac si care nu le sunt benefice sau nu este timpul pentru ele in acel moment/acea perioada si atunci raspunsul/ghidarea primita va fi in concordanta.
Este bine sa invatam acceptarea, rabdarea, detasarea si sa avem credinta ca Universul si Ingerii lucreaza spre binele nostru cel mai inalt in fiecare moment.
Autor: , Consilier spiritual- Terapie cu ingeri / bioterapeut.

Niciun comentariu: