12 iul. 2014

De aceea Dumnezeu a creat câinele.



Indiferent de religie sau convingeri, toţi proprietarii de câini pot fi de acord asupra unui singur lucru: patrupezii sunt cei mai buni prieteni ai omului. Între om şi câine există o legătură specială bazată pe încredere şi dragoste necondiţionată. Poate tocmai de aceea, acest filmuleţ ne duce într-o călătorie emoţională, încercând să explice de ca a lăsat Dumnezeu câinele pe pământ. Fiecare iubitor de animale îşi găseşte în partenerul său canin un prieten care să îi înveselească dimineţile cu alinturi şi „sărutări” şi să-i anime zilele cu ghiduşiile şi năzdrăvăniile lui. Nu contează dacă avem o zi mai bună sau mai tristă, câinele va fi mereu alături de noi şi ne va iubi fără să ne judece.
Dacă avem nevoie de puterea sau de abilităţile lui fizice, câinele va fi la prezent pentru a ne ajuta. Fie că trage sania pe timpul iernii, are grijă de copii, călăuzeşte persoanele nevăzătoare sau detectează pericolele înainte ca ele să apară, oricând ne putem baza pe siguranţa oferită de un câine.
Dumnezeu a lăsat câinii pe acest pământ pentru a ne arăta ce înseamnă cu adevărat dragostea pură şi necondiţionată. Prin tot ceea ce fac câinii în jurul nostru: aleargă, latră, sforăie, se gudura, dorm, se joacă, aceste animale pur şi simplu ne fac vieţile mai bune şi mai frumoase!


Niciun comentariu: