2 iul. 2014

Detoxifierea glandei pineale – bunastare fizica, mentala si spirituala

O mica glanda din centrul creierului, numita glanda pineala poate sa para insignifianta, insa cercetatorii au descoperit ca este vitala pentru sanatatea fizica, mentala si, asa cum multi cred, spirituala. Din cauza unei diete sarace, expunerea la toxine, stres si alegerile vietii moderne, glanda pineala devine dura, calcificata si se opreste. Pentru a trezi aceasta glanda din somnul ei, este necesara o detoxifiere cu ierburi, lumina solara si apa pura.
O glanda foarte importanta de dimensiunea unei boabe de mazare
Avand forma unui con de brad, dimensiunea unei boabe de mazare si sezand in centrul creierului, glanda pineala este mica insa extrem de puternica. Ea secreta melatonina, care regleaza ciclurile de somn/veghe si serotonima, care este un neurotransmitator care produce stari mentale de fericire si echilibru. Melatonina nu este doar cruciala pentru odihna in timpul noptii dar in acelasi timp incetineste imbatranirea si este un puternic antioxidant. Ajuta de asemenea impotriva poluarii electromagnetice. Mai mult decat atat, persoanele care au primit un sumpliment de melatonina au declarat ca au simtit empatie – conducand spre relatii interpersonale mult mai armonioase.
Cercetatorii suspecteaza faptul ca N-dimetiltriptamina (DMT) este de asemenea produsa de catre glanda pineala. Aceasta substanta ofera experientelor samanice trairile halucinante prin folosirea unor plante precum Psychotria viridis. Dr. Rick Strassman, autor al DMT, The Spirit Molecule, crede ca glanda pineala produce DMT in timpul experientelor mistice, dar si in timpul nasterii si al mortii. DMT este de asemenea asociata cu visarea lucida, experinetle la limita perceptiilor, in creativitate si in abilitatea de a vizualiza.
De ce devine glanda pineala lenesa
Ca rezultat al procesului de imbatranire si expunere la toxine, glanda pineala incepe sa se calcifieze. Fluorura de sodiu este cel mai mare inamic al glandei pineale. Aceasta toxina este din abundenta in apa potabila de la robinet, in produsele crescute conventional si in pasta de dinti. Hormonii din dieta, mercurul, mancarurile procesate, cofeina, fumatul, alcoolul si zaharul rafinat cauzeaza calcifiere. Campurile de radiatie, precum cele produse de telefoanele mobile sau retele wi-fi au aportul lor. Evitarea acestor “pericole” sunt niste pasi preliminari pentru vindecarea glandei. Apoi urmeaza actiunile necesare distrugerii calcifierii deja produse.

How to revive optimal function

Potrivit site-ului Decalcify Pineal Gland, urmatoarele suplimente alimentare ajuta la detoxificarea glandei pineale si la refacerea vitalitatii:
1. Ulei organic de cartilagii de peste
2. Metilsulfonilmetan
3. Ciocolata bruta
4. Acid citric
5. Usturoi
6. Otet nerafinat de mar
7. Ulei de oregano si Ulei de neem
8. Vitamina K1/K2
9. Bor
10. Melatonina
11. Iod
12. Tamarin
13. Apa distilata
Un alt revitalizant pentru glanda pineala este ayahuasca. Mici “gustari” din acest preparat (o lingurita pe zi) va va ridica starea de spirit, impulsiona creativitatea si inspiratia. Ayahuasca poate fi preparata prin fierberea Banisteriopsis caapi si Psychotria viridis impreuna cu suc de portocale pentru cateva ore. In doze mari, poate altera substantial perceptia si poate porni viziuni. In doze mici, reimprospateaza mintea. Nota: Extracte de DMT din orice planta, inclusiv din Psychotria viridis, este ilegala in Romania.
Lumina solara este considerata o alta “hrana” pentru glanda pineala. Cel putin 10 minute de expunere la soare se recomanda in fiecare zi. Meditatia, chantingul si respiratia pranayama sunt si ele benefice pentru glanda pineala.
http://noulpamant.ro/articole/secrete-mici-efecte-mari/detoxifierea-glandei-pineale-bunastare-fizica-mentala-si-spirituala/

Niciun comentariu: