13 iul. 2014

Femeia gravida

                                      
   "Fara sa stie, femeia gravida ii poate oferi copilului nenascut mai mult decit o va putea face vreodata dupa nastere: poate sa vorbeasca cu el, sa-i spuna despre toate trairile ei, despre emotiile - pozitive si negative - prin care trece in timpul sarcinii si pe care copilul le simte, dar nu le intelege. Sufletul aflat in pintecele mamei are memoria primordiala deplina. La nastere, aceasta memorie i se sterge si ii ramine numai ceea ce a auzit si a invatat in cele noua luni de adoptie, in pintecele mamei. Apa si delfinii pot transmite fatului informatii variate. O femeie insarcinata trebuie sa atinga tot ce este posibil, intrucit copilul este foarte curios si vrea sa atinga ceea ce vede; copilului trebuie sa i se prezinte toate mirosurile, inca din timpul sarcinii. Daca se stie ca este baiat, trebuie sa i se povesteasca despre calitatile inaintasilor, despre maretia si demnitatea stramosilor, despre curajul cu care si-a aparat pamintul. Cand se va naste, va tinde sa fie asemenea lor. Puteti face un om nou numai daca vreti si credeti cu adevarat acest lucru.
   Copii care, din diferite motive, se nasc prin operatie cezariana, au nevoie sa fie tinuti timp de sapte zile linga pielea mamei sau a tatalui, pentru a li se trezi memoria neamului din care provin. Daca acest lucru nu este posibil, una dintre bunici se poate substitui parintilor. In cazul cind copilul nu va avea aceasta sansa, isi va abandona, la un moment dat parintii si, mai tirziu, copii pe care-i va naste. Copii hraniti cu laptele mamei sint mai sanatosi si isi iubesc parintii mai mult decit cei hraniti artificial. Corpul omului se construieste in mare masura din fructe si legume. Mediul din pintecele mamei este asemanator cu mediul ceresc. Pina la 4 luni se pun bazele corpului uman. Inima este locul unde traieste sufletul.
...................
   Cand beau apa, femeile insarcinate trebuie sa tina cana cu ambele miini si sa-i spuna pruncului din pintece tot ce se intimpla in acest spatiu. La nastere, apa vine inaintea pruncului, ii arata calea si ii slujeste ca o veriga de legatura intre Cer si Pamint. Traumele suferite in cele 9 luni de sarcina il urmaresc pe om toata viata."
                                               

Sursa: Taina venirii omului pe Pamint

Niciun comentariu: