13 iul. 2014

Lăsaţi bucuria să vă călăuzească




Mesaj de la Maria prin Pamela Kribbe


Dragi prieteni,

Eu sunt Maria şi reprezint aspectul feminin al energiei fiinţei Christice. Vă salut pe toţi astăzi şi aş dori să aveţi parte de bucuria şi pacea care vă sunt accesibile şi care aparţin adevăratei esenţe a celui/celei care sunteţi. Voi nu sunteţi aici ca să suferiţi, să vă luptaţi şi doar să supravieţuiţi. Voi sunteţi aici pe pământ pentru a vă bucura, pentru a fi ceea ce sunteţi şi a experimenta acest miracol. Sunteţi frumoşi aşa cum sunteţi. Nimic nu trebuie schimbat sau îmbunătăţit. Totul este bine. Lăsaţi-l doar să vină drept spre voi.

Esenţa creaţiei este bucuria. Dumnezeu nu v-a creat pentru un scop mohorât şi greoi. Ea v-a creat din bucurie şi o poftă de explorare. Ea a vrut să afle prin voi ce înseamnă viaţa. Voi toţi sunteţi expresia iubirii Divine şi a bucuriei creatoare şi de aceea vă este permis să experimentaţi asta în orice moment al zilei. Vă invit să vă reconectaţi la acest flux original de energie, bucuria Divină a creaţiei, care se revarsă prin fiecare dintre voi.

Voi aveţi tendinţa de a face ca viaţa să fie mult prea grea şi prea serioasă. Închipuiţi-vă că nu sunteţi aici pentru a atinge un scop, ci pur şi simplu pentru a fi voi înşivă, inclusiv acele părţi ale voastre pe care le simţiţi întunecate, îndoielnice sau blocate. Da, şi acele părţi sunt binevenite, ele sunt parte a acestei experienţe, a completei experimentări a dualităţii în toate aspectele sale. Aveţi încredere că aceasta vă conduce la ceva minunat, ceva magic, la o lume nouă. Sunteţi mereu în mişcare şi în transformare. Voi sunteţi tot timpul pe cale. Bucuraţi-vă că acum sunteţi pe cale, bucuraţi-vă de schimbarea curenţilor vieţii şi o povară atât de grea va fi luată de pe umerii voştri.

Vă rog să vă întoarceţi cu mine înapoi în timp, la momentul de dinaintea naşterii voastre pe pământ în acest corp. Nu vă întrebaţi dacă acest lucru este posibil, doar călătoriţi în imaginaţia voastră. Nu contează dacă credeţi că totul este doar o fabulaţie a voastră. Aveţi încredere în voi şi permiteţi-vă să simţiţi cum odată, la un moment dat, v-aţi simţit liberi faţă de corp. Nu aţi fost dependenţi de forma fizică, v-aţi simţit nelimitaţi şi totul era posibil. Viaţa era magică. Din această dimensiune a unei mari libertăţi, aţi simţit o atracţie care venea de la pământ. Atenţia voastră a fost atrasă, din toate părţile, de această micuţă planetă cu un potenţial atât de mare, un potenţial atât al luminii cât şi al întunericului, atât al iubirii cât şi al fricii. Aţi simţit o atracţie.  V-aţi pus întrebări în legătură cu natura realităţii de acolo şi aţi simţit că aţi avea ceva de-a face cu aceasta. Aţi simţit că acolo este ceva ce aţi vrea să experimentaţi.  

Ca spirite libere, aţi decis să plonjaţi şi să vă încarnaţi pe pământ. Simţiţi cum, chiar şi acum după ce aţi trecut prin atâtea experienţe pe pământ, încă mai există acel sentiment iniţial de interes, uimire şi atracţie pe care l-aţi avut odată. Simţiţi cât de special este faptul că vă aflaţi aici acum, că conştiinţa voastră s-a restrâns pe sine însuşi pentru a se potrivi într-un corp uman, percepând realitatea prin simţuri fizice cum ar fi văzul, auzul şi pipăitul. Acest mod special de a percepe realitatea nu este cel natural; perspectiva voastră originală este mult mai largă şi mai puţin limitată. Cu toate acestea, aţi ales această limitare, pentru că ceva incredibil de valoros putea fi găsit acolo. 

Voi sunteţi aici pe pământ pentru a exprima libertatea şi magia tărâmurilor spirituale de unde voi veniţi. Voi sunteţi aici pentru a le aduce în formă şi materie şi pentru a le face posibil de experimentat atât pentru voi cât şi pentru alţii. Da, voi sunteţi purtători de lumină, lumină care izvorăşte din libertate, uşurinţă şi bucurie. Şi voi aţi mai fost pe pământ şi înainte, cu aceeaşi dorinţă şi cu acelaşi impuls de a aprinde lumina creaţiei aici şi de a răspândi bucurie şi cunoaştere. Permiteţi-vă să o simţiţi din nou. Amintiţi-vă cine sunteţi. Nu trebuie să fiţi sau să faceţi ceva special aici, nu trebuie să dobândiţi nimic cu excepţia faptului de a vă reaminti cine sunteţi şi să permiteţi bucuriei să vă umple din nou. Aceasta este treaba voastră: să vă întoarceţi la starea voastră iniţială de uimire şi de bucurie în mijlocul energiilor care la un moment dat par a o lua în direcţii complet diferite.

Aţi fost puşi sub presiune. Realitatea de pe pământ, felul în care gândesc oamenii, convingerile societăţii pot cântări foarte greu şi vă pot cufunda pentru un timp într-o totală uitare. Amintiţi-vă, voi sunteţi divinitatea întrupată. Lumina curge prin voi chiar acum, prin mâinile voastre, prin ochii voştri, simţiţi-o. Nu v-a părăsit niciodată, dar la un moment dat în viaţa voastră fiecăruia dintre voi i s-a spus că această lumină nu poate curge liber şi deschis. Aţi crezut că trebuie să o ascundeţi şi să o păstraţi în voi, din frica de a fi ”diferiţi”. Constrângerea de a fi normali, blocarea în ceea ce alţi oameni ar putea să gândească despre voi, asta e probabil cea mai rea închisoare de pe pământ. Nu cea de a fi într-un corp limitat aşa cum sunteţi voi. Adevărata limitare vine din admiterea atâtor credinţe puternice, pline de frică ale societăţii care scad radianţa voastră divină.    

Doresc să vă arăt o cale de ieşire din această situaţie, şi cheia este: îndrăzniţi să primiţi din nou bucuria în viaţa voastră, simţiţi că este dreptul vostru din naştere! Este pur şi simplu ceea ce sunteţi. Sunteţi bucuria lui Dumnezeu manifestată în formă. Şi pentru asta nu trebuie să faceţi nimic, în sensul lumesc al cuvântului. Nu trebuie decât să fiţi una cu cel ce sunteţi. Trebuie să simţiţi că sunteţi în regulă aşa cum sunteţi aici şi acum. Nu este nimic care să vă facă incompleţi, nu este nimic care să vă lipsească. Îmbrăţişaţi totalitatea celui ce sunteţi acum, cu fricile voastre, cu blocajele voastre emoţionale şi, totuşi, în acelaşi timp cu un profund sentiment de uimire şi vitalitate ce stă la baza fiinţei voastre. Viaţa însăşi curge prin voi şi doreşte să vă ofere multe daruri miraculoase. Voi v-aţi asumat călătoria de-a vă întrupa în acest corp, în această societate, în această dimensiune materială. Asta este suficient. Şi numai prin asta aţi demonstrat un mare curaj şi credinţă. Acum aveţi încredere că sunteţi îndreptăţiţi să primiţi tot ceea ce aveţi nevoie în viaţa voastră. Simţiţi bucuria pură de a fi în acest moment. Răsfățaţi-vă în ea.

Imaginaţi-vă că de-acum, nu mai există nimic ”ce trebuie să faceţi” în viaţa voastră. Dacă vreţi cu adevărat să vă oferiţi această libertate, viaţa voastră va curge simplu şi uşor în mod constant. Înţeleg că aceasta contravine multor lucruri pe care le-aţi învăţat de la părinţii voştri, profesorii voştri, patronii voştri, etc. Societatea vă informează că trebuie să munciţi din greu şi cu sârguinţă pentru a vă dezvolta deprinderile şi abilităţile necesare pentru a face faţă realităţii.

Ea vă spune să rămâneţi modeşti şi concentraţi mai degrabă pe ce este posibil decât pe ceea ce speraţi şi visaţi. Nu numai societatea vă spune acest lucru, chiar şi multe învăţături spirituale au o perspectivă oarecum severă şi disciplinară în ceea ce priveşte atingerea iluminării.

Imaginaţi-vă că vă eliberaţi chiar de ideea unor scopuri sau realizări. Imaginaţi-vă că vă spuneţi vouă înşivă : Eu sunt aşa cum sunt, şi sunt perfect aşa cum sunt. Ce eliberare! Dacă vă puteţi permite să fiţi atât de destinşi, lucrurile vor începe să devină fluente în viaţa voastră, şi veţi vedea că lucrurile se petrec exact pe dos faţă de ceea ce societatea vă spune că ar trebui să vă aşteptaţi să se întâmple. Lucrurile se vor produce fără a fi nevoie să munciţi din greu. Dacă puteţi fi una cu voi înşivă şi să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt, veţi provoca un flux al păcii care va aduce miracole în viaţa voastră. Acceptându-vă aşa cum sunteţi, voi spuneţi ”da” vieţii, faptului de a fi aici pe pământ, şi vă îngăduiţi să primiţi orice doriţi prin simplul fapt că sunteţi cine sunteţi, o parte inalienabilă a lui Dumnezeu, o parte preţuită şi iubită necondiţionat.

Dacă găsiţi acea pace în inima voastră, şi vă eliberaţi de aşteptările voastre tensionate şi încordate, atunci voi permiteţi magiei vieţii să aibă grijă de voi. Vă predaţi fluxului şi ritmului ei. Eu vă spun, pentru a începe să găsiţi împlinirea în viaţa voastră, pentru a începe să vă găsiţi munca potrivită, relaţia potrivită sau casa potrivită în care să locuiţi, începeţi prin a vă permite să experimentaţi din nou bucuria. Simpla bucurie de a fi, bucuria de a fi voi înșivă. Toată spiritualitatea este despre simplitate și ușurință. Este acea stare în care să simțiți așa cum simte un copil, fără să vă gândiți la ziua de mâine, doar să vă bucurați de prezent și să faceți ceea ce vă place să faceți.

Știu că voi credeți că așa ceva nu mai este posibil unui adult. Și aceasta e o mare tragedie. Este atât de trist faptul că v-ați simțit obligați să renunțați la partea voastră cea mai spontană și mai lipsită de griji. Îmbrățișați-vă copilul interior, pentru că el a salvat acea parte din voi. Adânc în interiorul vostru, el este încă acolo, copilul care vrea să se joace și să se bucure, copilul care vrea să exploreze viața și care are încredere că totul va fi bine. Acest copil știe că pământul este un loc sigur  pentru a vă exprima. Simțiți asta și lăsați-l să vă vorbească din nou. Poate că vrea să vă transmită un mesaj chiar acum. Dacă totuși nu simțiți nimic, e bine și așa. Ceea ce contează este să fiți dispuși să vă deschideți către acest copil, să spuneți da acelui flux original de spontaneitate din interiorul vostru, inspirației venită de la sufletul vostru. Sunteți plini până la refuz cu păreri că așa ceva nu este posibil sau de dorit, că mai degrabă trebuie să căutați în exterior decât în interior pentru a găsi îndrumarea de care aveți nevoie în viața voastră. Dar nu este așa. Viața este dată pentru a fi trăită potrivit altor principii.

Adevărata putere creatoare, adevărata manifestare pozitiv creatoare din viața voastră, întotdeauna apare dintr-o stare de simplitate și ușurință. Exact atunci când vă simțiți total relaxați și divin lipsiți de grija lucrurilor , fără a vă forța să faceți ceva sau să fiți cineva, atunci atrageți cele mai pozitive schimbări în viața voastră. Dacă vreți pur și simplu să vă hrăniți visele și dorințele, și apoi să le eliberați și să lăsați lucrurile să-și urmeze cursul,  încrederea voastră le va atrage către voi. Nici măcar nu trebuie să așteptați ca ele să se întâmple, deoarece veți fi prea ocupați să vă bucurați de prezent. Viața este minunat de simplă.

Suntem alături de voi și înțelegem prea bine prin ce treceți. Vă rugăm să aveți încredere în acest mesaj și să aveți încredere în bunăvoința vieții și în bucuria care curge prin fiecare ființă vie. Uitați-vă la natură. Animalele, copacii și florile sunt în mod inerent orientate toate către exprimarea frumuseții și armoniei. Ele nu se îndoiesc de ele însele ci își recunosc valoarea într-un mod perfect natural și pașnic. Conectați-vă  la această energie naturală a recunoașterii și aflați că faceți parte din aceeași tapiserie țesută de viață. Sunteți în siguranță. Dumnezeu este chiar aici cu voi, și nu vă va părăsi niciodată. Îndrăzniți să aveți încredere în magia vieții, care nu este nimic altceva decât fluxul divin al propriului vostru suflet, și BUCURAȚI-VĂ!           

© Pamela Kribbe

link catre articolul original

Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/07/lasati-bucuria-sa-va-calauzeasca.html

Niciun comentariu: