20 iul. 2014

Metode pentru eliminarea energiei negative


Cati dintre noi in afara de curatenia obisnuita facuta acasa, la birou sau in locurile in care ne petrecem mai mult timp, am facut si o curatare energetica acestora? Locurile in care ne petrecem o mare parte din viata cotidiana sunt responsabile nu numai de confortul nostru dar si de linistea, starea de sanatate si nivelul energetic.

 Pentru ca energia negativa te poate imbolnavi la propriu.. Tu ce faci pentru asta? De-a lungul timpului, am invatat de la persoane intalnite in viata mea ca in afara de frecatul de zor prin casa , trebuie sa te raportezi la caminul tau ca la o fiinta draga tie. Sa-l bucuri din cand in cand cu cate un cadou, sa ii mai cumperi cate o haina noua ( lucrurile vechi si uzate atrag si pastreaza energia negativa), sa-l parfumezi ( aromaterapie) si nu in ultimul rand sa-ti iubesti caminul.

De foarte multe ori responsabil pentru lipsa de motivatie, tensiuni, frustrari, depresii sau pierderi financiare este doar faptul ca energia Chi este blocata si nu curge in mod corespunzator. O metoda simpla de curatare  energetica esteapa de trandafiri uleiul esential de trandafiri are cel mai mare nivel de vibratie). Cateva picaturi de ulei de trandafir puse intr-o sticla cu pulverizator si putina apa , va face minuni. Ca sa va impartasesc un secret, persoane cu experienta mi-au spus ca orice ulei esential folosit pentru aromaterapie nu ar trebui pus in lampi. Ci pus in pulvetizator si dat prin casa , cu preponderenta in colturile acesteia.Este deosebit de eficace!


Tamaia si smirna – se stiu de cand lumea. Bunicii nostri le foloseau pe vremuri si nu doar ca pe un ritual obligatoriu. Se stie de fapt, ca smirna este un antimicrobian puternic, iar in antichitate pafumul de smirna era cunoscut ca unbun scut impotriva gandurilor negre. Alaturi de smirna, tamaia a facut si ea parte din darul adus de misteriosii Crai de la Rasarit lui Iisus, la nastere. In traditia populara este cunoscuta ca un pretios leac magic, cu virtuti de protectie.Se spune ca o bucatica de tamaie sfintita tinuta la gat apara de deochi, de blestem, de boli si de toate relele. Tamaia si smirna se vor arde intr-un vas special , fumul degajat fiind imprastiat cu mana in toate directiile . Lasati fumul sa circule prin toata casa, acesta va echilibra si curata energetic intraga casa.


Salvia – probabil una dintre cele mai cunoscute modalitati de curatire energetica. Puneti intr-o scrumiera frunze de salvie uscata , aprindeti-o, dupa care stingeti ( cu grija  pentru a nu va expune accidentelor). Folositi mana pentru a impinge fumul in toate colturile casei. Fumul de salvie are propietatea extraordinara de a strange energia negativa dintr-o incapere si de a ridica nivelul vibrational. Testele au aratat ca fumul de salvie modifica literalmente polaritatea aerului, incarcand atmosfera cu ioni pozitivi. 
http://www.oficialmedia.com/2014/05/eliminarea-energiei-negative-metode-de.html

Niciun comentariu: