15 iul. 2014

Revoluția evoluției: Influența cuvintelor asupra ADN-ului uman

                                                  adn Revoluția evoluției: Influența cuvintelor asupra ADN ului uman
Grazyna Fosar şi Franz Bludorf arată că ADN-ul poate fi influenţat şi reprogramat prin cuvinte şi anumite frecvenţe. Aceste descoperiri deschid calea unui nou tip de medicină în care ADN-ul poate fi programat folosind cuvintele şi anumite frecvenţe, deci fără a-l secţiona şi înlocui anumite gene. Chirurgia genetică are un concurent redutabil!
Doar 10 % din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine. Doar această mică parte face obiectul cercetărilor occidentale deja cunoscute şi popularizate. Restul de 90 % este considerat “material de balast”, adică fără importanţă. Cu toate acestea, cercetătorii ruşi convinşi că natura nu este deloc risipitoare, s-au alăturat unor lingvişti şi geneticieni hotărâţi să descopere adevăratul rol al celei mai mari părţi din adenomul uman. Rezultatele şi concluziile acestor cercetări sunt revoluţionare.
Cuvintele care vindecă
Conform acestora, ADN-ul uman nu este doar responsabil pentru construirea corpului nostru, dar serveşte şi ca depozit de informaţii şi cale de comunicare. Adică un fel de Internet. Lingviştii ruşi au descoperit că întregul cod genetic, îndeosebi partea de 90 % declarată inutilă de occidentali, respectă aceleaşi reguli folosite în toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul în care cuvintele formează fraze şi propoziţii), semantice (studiul înţelesurilor într-un anumit limbaj) şi cele gramaticale de bază.
Astfel, au descoperit că moleculele alcaline din ADN respectă regulile gramaticale obişnuite folosite în toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au apărut “la întâmplare”, ci sunt rezultatul ADN-ului.
Biofizicianul şi biologul rus Piotr Gariaev şi colegii săi au explorat şi comportamentul vibrational al ADN-ului, adică efectul anumitor frecvenţe asupra acestuia. Concluzia este stupefiantă: cromozomii vii funcţionează exact ca şi computere holografice/solitonice folosind radiaţie laser generată endogen chiar în interiorul ADN-ului!
Cu alte cuvinte, ei au reuşit să moduleze anumite modele vibratorii pe o rază laser cu care au influenţat ADN-ul şi informaţia genetică. Şi din moment ce structura ADN-ului este aceeaşi cu cea a limbajului uman, se pot folosi cuvinte şi propoziţii în mod direct pentru a influenţa ADN-ul, nefiind nevoie de nici o decodificare.
Acest lucru s-a demonstrat experimental! ADN-ul viu (din ţesuturi, nu “in vitro”) reacţionează prompt la raze laser modulate prin cuvinte şi propoziţii, dar chiar şi la unde radio, dacă se folosesc frecvenţele corespunzătoare. În acest fel se explică ştiinţific de ce afirmaţiile, antrenamentul autogen, hipnoza şi gândirea pozitivă pot avea efecte atât de puternice asupra omului.
Este deci normal şi natural ca ADN-ul să reacţioneze la limbaj. În timp ce cercetătorii occidentali extrag “chirurgical” anumite gene din lanţul ADN şi le introduc în altă parte pentru a face experimentări, ruşii au lucrat entuziaşti la dispozitive care le permit să influenţeze metabolismul celular prin frecvenţe radio şi luminoase corespunzătoare şi astfel să repare anumite defecte genetice.
Grupul de cercetători al lui Gariaev a reuşit să demonstreze că, folosind această metodă, pot fi reparaţi cromozomii afectaţi de razele X. Mai mult, ei au “capturat” modele informaţionale dintr-un ADN şi le-au transmis altuia, în acest fel reprogramând celulele pentru un alt genom. Astfel, au transformat embrioni de broască în embrioni de salamandră, doar prin transmiterea modelului informaţional corespunzător!
În acest fel, întreaga informaţie a fost transmisă fără niciun efect secundar de tipul celor întâlnite în practicile occidentale. Aceasta reprezintă una dintre cele mai mari revoluţii în ştiinţa medicală, care va duce cu siguranţă la transformări uluitoare! Rezultatele spectaculoase au fost obţinute doar prin folosirea vibraţiilor şi a limbajului în locul tehnicilor oarecum “barbare” de chirurgie moleculară. Aceste experimente arată imensul potenţial al geneticii vibraţionale care are evident o mai mare influenţă în formarea organismelor faţă de procesele biochimice ale secvenţelor alcaline din ADN (partea de doar 10 % din total).
Învăţătorii spirituali şi esoterici cunoşteau de mii de ani faptul că acest corp uman este programabil prin limbaj, cuvinte şi prin gând. Acum s-a demonstrat şi explicat ştiinţific acest lucru. Desigur, frecvenţa folosită trebuie să fie cea corespunzătoare. Şi de aceea nu oricine are succes totdeauna sau nu obţine rezultate de aceeaşi anvergură. Omul trebuie să “lucreze” asupra proceselor interioare şi să obţină o anumită maturitate spirituală pentru a putea stabili o comunicare directă şi conştientă cu ADN-ul. Cercetătorii ruşi lucrează la un dispozitiv care va asigura succesul cu condiţia folosirii frecvenţei corecte.
Fiecare face propria revoluţie interioară
Însă un om cu o conştiinţă spirituală înaltă nu are nevoie de niciun fel de dispozitiv! El nu depinde de vreun aparat pentru a-şi reprograma ADN-ul. Fiecare dintre noi putem să realizăm acestea, iar ştiinţa confirmă! Cercetătorii ruşi au descoperit că ADN-ul uman creează tipare morfologice în vid, şi produce aşa-numitele “găuri de vierme” magnetice. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor “poduri” Einstein-Rosen care se găsesc în apropierea găurilor negre cosmice şi care fac legătură între două puncte foarte îndepărtate, un fel de scurtătură.
Acestea sunt ca nişte tunele având capetele în diverse zone din cosmos prin care informaţia poate fi transmisă în afara legilor spaţiului şi timpului. ADN-ul atrage astfel de informaţii din macrocosmos şi le transmite conştiinţei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil să recepţioneze mai multe posturi diferite, în funcţie de frecvenţa pe care acestea emit.
Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient într-o stare de relaxare profundă. Stresul, grijile sau un mental hiperactiv obstrucţionează acest proces şi informaţiile primite sunt distorsionate şi inutile. Natura foloseşte acest fel de hipercomunicare de milioane de ani. Omul modern cunoaşte doar o mică parte sub numele de intuiţie.
Un exemplu din natură: în cadrul unui muşuroi de furnici, dacă regina este separată spaţial de colonie, furnicile continuă să construiască muşuroiul conform planului iniţial. Dacă însă regina este omorâtă, întreaga activitate din colonie se opreşte. Nicio furnică nu ştie ce să mai facă. Se pare că regina transmite furnicilor ce şi cum să facă, prin intermediul conştiinţei de grup, iar furnicile o ascultă orbeşte, ca şi cum nu ar avea conştiinţă proprie.
Omul experimentează acest fel de hipercomunicare atunci când are o intuiţie sau o inspiraţie. Timp de mai multe zeci de luni, un bărbat de 42 de ani visa noaptea că este conectat la un sistem de informaţii de tip CD-ROM. În acest mod, cunoştinţe verificabile, din domenii foarte diverse, i-au fost transmise, iar el le verifica dimineaţa. O adevărată cascadă de informaţii – ca o enciclopedie! Marea majoritate a lor erau din afara sferei sale personale de cunoaştere şi atingeau detalii tehnice despre care el nu ştia nimic.
Efectul de ADN fantomă
Acest fel de hipercomunicare generează efecte spectaculoase, atât în ADN, cât şi în fiinţa umană. Cercetătorii ruşi au iradiat o mostră de ADN cu lumină laser, iar pe ecranul aparatului a apărut modelul de undă care era de aşteptat. Atunci când ei au scos mostra de ADN, forma de undă nu a dispărut, ci a continuat să existe! Mai multe experimente de acest fel au arătat că forma de undă este totuşi generată de mostra îndepărtată, al cărei câmp energetic rămâne. Acest efect a fost numit efectul “ADN fantomă”.
Conştiinţa de grup superioară
În acest moment, la nivel de umanitate, conştiinţa individuală este relativ stabilă, şi se poate crea o nouă formă de conştiinţă de grup, cu adevărat superioară, în care putem să avem acces la întreaga informaţie prin intermediul rezonatorului biologic prezent în fiecare celulă din corpul nostru – ADN-ul – fără să fim forţaţi sau manipulaţi de la distanţă în ceea ce priveşte informaţia în sine. Ca şi în internet, ADN-ul nostru poate să transmită propriile informaţii în această vastă reţea care este VIAŢA, poate să primească informaţii din această reţea şi poate chiar să stabilească contacte directe cu alţi participanţi din reţea.
Vindecările miraculoase de la distanţă, telepatia, clarviziunea, pot fi astfel explicate cu uşurinţă şi în mod natural. De exemplu, unele animale de casă cunosc dinainte când se vor întoarce acasă stăpânii lor. Acest lucru poate fi interpretat prin prisma hipercomunicării şi a conştiinţei de grup. Orice conştiinţă colectivă nu poate fi folosită la nesfârşit fără o conştiinţă individuală. Altfel, ne-am întoarce la o stare primitivă în care instinctul de turmă ar putea fi extrem de uşor de manipulat.
Hipercomunicarea în acest moment înseamnă ceva cu totul diferit: cercetătorii spun că dacă oamenii (care dispun de o conştiinţă individuală) îşi vor regăsi accesul la conştiinţa de grup, vor avea atunci puteri de creaţie supraumane cu care vor putea să modeleze întreaga viaţă de pe planetă. Cert este că umanitatea se îndreaptă evident spre o astfel de conştiinţă de grup superioară. Se estimează că 50 % din copiii care se nasc acum vor avea mari probleme la şcoală. Ei sunt cunoscuţi sub numele de “copii indigo” datorită aurei lor de această culoare care indică o înaltă conştiinţă şi o puritate exemplară.
În acelaşi timp, se nasc din ce în ce mai mulţi copii cu puteri de clarviziune (conform cărţii “Copii indigo din China” de Paul Dong). Aceşti copii ne învaţă pe noi, adulţii, ce înseamnă conştiinţa de grup superioară, prin exemplul personal. De exemplu, clima nu poate fi influenţată de un singur om, de regulă. Însă poate fi influenţată de o conştiinţă de grup – nimic nou pentru unele triburi care aduc ploaia prin dansurile lor. Vremea este puternic influenţată de frecvenţele proprii de rezonanţă ale Pământului, aşa-numitele frecvenţe Schumann. Dar acestea sunt exact aceleaşi frecvenţe care sunt produse în creierul nostru, iar atunci când mai mulţi oameni acţionează în sincronicitate, la unison, se formează un efect similar luminii laser – acela de manifestare “în aceeaşi fază”. Astfel se explică în termeni ştiinţifici cum se poate influenţa vremea!
Cercetătorii conştiinţei de grup au formulat teoria “Civilizaţie de tip I”. O umanitate care a trecut la stadiul conştiinţei de grup superioare nu ar avea nici probleme de mediu, şi nici lipsă de energie. Pentru că ar avea un control natural şi firesc asupra tuturor energiilor şi proceselor de pe întreaga planetă. Aceasta include şi un control asupra eventualelor catastrofe! Iar o Civilizaţie de tipul II ar putea avea control asupra energiilor din întreaga lor galaxie.
Conştiinţa de grup superioară creează ordine
Şi acum, o adevărată “bombă”: atunci când un număr foarte mare de oameni se concentrează asupra unui acelaşi scop (de exemplu un meci de fotbal, sărbătoarea Crăciunului sau alte evenimente similare ca anvergură), s-a demonstrat experimental că generatoarele de numere aleatoare încep să ofere numere ordonate, în loc de numere aleatoare. Cu alte cuvinte, o conştiinţă de grup superioară (ordonată) creează ordine în întreg mediul!
Experimente din mediul universitar au demonstrat că lumea fizică şi lumea mentală sunt conectate şi interdependente!
ADN-ul este acum privit şi ca un superconductor organic ce funcţionează la temperatura normală a corpului, spre deosebire de superconductoarele artificiale care necesită temperaturi foarte joase, între -200 şi -400 grade Celsius. Toate superconductoarele sunt capabile să stocheze lumină, şi deci, informaţie. Şi în acest mod se poate explica cum de ADN-ul poate stoca şi transmite informaţie atât de bine.
În ceea ce priveşte aşa-numitele “găuri de vierme” (wormhole), acestea sunt, în mod normal, foarte instabile şi dispar în numai o fracţiune de secundă. În anumite condiţii, astfel de “găuri de vierme” se pot organiza de la sine formând zone de vid în care, de exemplu, gravitatea se poate transforma în electricitate. Astfel de zone de vid sunt ca nişte mingi radiante de gaz ionizat care dispun de o energie imensă.
Puterea conştiinţei
Există anumite zone din Rusia unde astfel de mingi radiante apar foarte des. Ruşii au început programe masive de cercetare care au condus la câteva concluzii uimitoare. Foarte mulţi oameni cunosc aceste zone de vid sub forma unor mingi strălucitoare care apar pe cer. Privesc atent la ele şi se întreabă ce ar putea fi. Odată am gândit : “Salut! Dacă sunteţi OZN-uri, zburaţi în triunghi”. Şi, dintr-o dată, sferele au format un triunghi. Cu altă ocazie, le-am spus ca să accelereze de la zero la viteză infinită, şi aşa au făcut.
Evident, am crezut că sunt OZN-uri. Prietenoase, din moment ce au făcut ce le-am rugat eu, ca să-mi facă pe plac. Acum, ruşii au găsit în acele zone unde apar sferele luminoase, că aceste mingi pot fi ghidate prin gând. Pentru că s-au detectat frecvenţe foarte joase în jurul acestor sfere, frecvenţe similare cu cele produse de creierul nostru. Din cauza acestei similitudini, sferele reacţionează la gândurile noastre!
Trebuie să vă avertizez că nu este o idee prea bună să sari pe una dintre aceste mingi care este aşezată pe sol. Pentru că energia pe care o deţine este aşa de mare încât ar putea să ne provoace mutaţii genetice… Sau ar putea să nu. Pentru că, spre exemplu, se ştie că mulţi învăţători spirituali produc astfel de sfere vizibile de energie atunci când se află în stări adânci de meditaţie, declanşând astfel stări plăcute şi înălţătoare spiritual.
Este deja celebru cazului unui învăţător spiritual care medita pe scaunul lui, iar când cineva a vrut să-l fotografieze, în poză nu se vedea decât un nor alb-strălucitor, ca o ceaţă. Pur şi simplu, acest fel de fenomene trebuie să fie în legătură cu gravitaţia şi antigravitaţia, cu acele “găuri de vierme” care sunt stabilizate prin gând, şi cu hipercomunicaţia, adică o legătură cu energii din afara structurii noastre spaţio-temporale obişnuite. Generaţiile anterioare, care au avut astfel de experienţe de contact prin hipercomunicare şi sfere luminoase, le numeau experienţe cu îngeri. Deşi multe din aceste interacţiuni se crede că au fost doar transferuri de energie spirituală dinspre acele sfere înspre om, asta nu înseamnă că nu există îngeri!

Ştiinţa oficială cunoaşte deja zone de pe această planetă cu anomalie gravitaţională (care contribuie la formarea unor astfel de sfere luminoase de vid). Până acum devierea gravitaţionala era de sub 1 % din valoarea totală a câmpului. Recent, s-au descoperit alte zone care au o anomalie gravitaţionala de 3 – 4 %. Unul din aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (pentru localizarea exactă, consultati cartea “Vernetzte Intelligenz”). Acolo, diverse obiecte de felurite forme, de la sfere până la autobuze (da, nu e greşeală tipografică), se înalţă spre cer.

Niciun comentariu: