13 iul. 2014

Separarea lumilor fizice



Autor: Karen Dover

Energiile ultimelor 3 zile liniare au fost intense. Luna plină de azi [12.07.2014] poate fi resimțită de mulți dintre voi în acest moment. Eliberarea frecvențelor distorsionate ale MÂHNIRII, ABANDONULUI și TRĂDĂRII are loc acum în rasa umană în scopul pregătirii separării fizice a lumilor. Priviți această perioadă drept ”Ziua a treia” Aceia dintre voi care au avut copii vor recunoaște ”cea de-a treia zi” ca și ziua în care își fac apariția lacrimile, în contextul nașterii unui copil ”Ziua a treia” este ziua în care hormonii părăsesc corpul mamei și aceasta experimentează o eliberare majoră. Și acest lucru se manifestă sub forma lacrimilor, eu îmi amintesc bine ”ziua a treia” când l-am născut pe fiul meu și când una după cealaltă femeile din jurul meu din salon au fost lovite de această ”a treia zi”. A avut loc o revărsare de lacrimi și lacrimile au fost adesea declanșate de lucruri foarte mărunte. (Pentru mai multe informații despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în semnătura energetică a celei de-a treia zi vedeți cartea IEȘIREA DIN VECHEA REALITATE 3D A PĂMÂNTULUI, click aici pentru mai multe detalii)

Mulți dintre voi s-ar putea să fi petrecut ultimele 3 zile într-o eliberare majoră, în ceea ce poate fi descris doar ca și ”colaps emoțional” ca parte a acestei eliberări. Sentimentul unei intense mâhniri, care nu are nici o cauză ”evidentă”, lacrimi și și mai multe lacrimi și sentimentul de pierdere completă care nu poate fi referit. Am menționat frecvența distorsionată a MÂHNIRII, ABANDONULUI ȘI TRĂDĂRII, această frecvență distorsionată a fost implantată în semnătura energetică a Planetei Pământ și a fost ancorată în rasa umană timp de eoni. Societatea umană este construită pe această frecvență distorsionată, iar vechiul pământ 3D declanșează această frecvență în mod repetat. Acest lucru ține rasa umană în separare crezând că lumea este un loc ostil, lucru care adeseori se reflectă înapoi drept ceea ce pare a fi realitatea voastră exterioară și care nu este altceva de fapt decât o reflectare a ceea ce se petrece în interiorul vehiculului vostru uman.

Deci, frecvențele Noului Pământ au ajuns la un nivel de frecvență care face ca aceste lucruri să iasă la suprafața FIinței voastre. Frecvențele care sunt prea îndepărate una de cealaltă se vor respinge reciproc, afluxul de IUBIRE care ESTE împinge această frecvență distorsionată la suprafața vehiculului vostru uman cu scopul ca voi să o eliberați. S-ar putea să vă fi luat puțin pentru a declanșa această eliberare în ultimele 3 zile liniare și în funcție de cât de tare le-ați ancorat la nivel celular mulți dintre voi ar putea să mai fie în acea etapă de declanșare și eliberare. Este vital să permiteți ca acea eliberare să curgă, nu încercați să vă rețineți lacrimile, într-adevăr, mulți dintre voi s-ar putea să fi trecut de acest moment incapabili să facă prea multe în afară de a plânge și dormi și apoi a plânge din nou. Acesta este un proces, un proces care nu a fost lăsat să curgă în mod natural, dovadă fiind profunzimea mâhnirii pe care s-ar putea să o procesați.

Am scris de multe ori că nimic din vechea realitate creată a pământului 3D nu poate fi luată pe Noul Pământ și în această frecvență înțeleaptă, nimic din ceea ce nu este ADEVĂRAT nu puteți lua cu voi în realitatea Noului Pământ. Acesta este motivul pentru această imensă eliberare pentru că nu puteți construi o nouă viață pe durerea vechii vieți, iar mâhnirea, abandonul și trădarea trebuie eliberate pe deplin.

Separarea lumilor începe acum, cei care sunt aici pentru a da naștere Noului Pământ și pentru a trăi acea viață pe care ei doresc în mod CONȘTIENT să o creeze intră acum într-un spațiu dimensional care va susține manifestarea viselor lor. Cei care la nivel de SUFLET au ales să continue pe roata karmică rămân în acel spațiu energetic restrictiv  pe care îl creează din interiorul vehiculului lor uman în timp ce rulează în continuare frecvențele distorsionate ale vechiului pământ 3D.

Un haos major se va dezlănțui acum pe Planeta Pământ, haosul născut din eliberarea bazei acestei frecvențe dimensionale distorsionate. Pentru a trăi o viață bazată pe frecvența durerii voi trebuie să aveți un punct de referință pentru acea durere. Acele puncte de referință sunt acum eliberate dar cei care doar privesc vor rămâne în starea de declanșare și nu se vor elibera complet. Vă atrag atenția asupra acestui lucru deoarece mulți dintre voi faceți parte din familii care sunt în aceste tipare. Nu este posibil să vă dați seama cine ce decizie a luat numai prin acțiunile lor, decizia dacă să se mute pe Noul Pământ este luată la nivel de SUFLET și nu la nivelul conștient al minții umane în stare de veghe. Tiparele vor fi evidente și este vital să înțelegeți că nu există nici o posibilitate de a scoate pe altcineva dintr-un tipar pe care NU-L POATE VEDEA  sau RECUNOAȘTE.

Pentru mai multe informații legate de tiparele și frecvențele karmice vă rog să consultați cartea IEȘIREA DIN REALITATEA  VECHIULUI PĂMÂNT 3D care este disponibilă aici.

”Iubirea este răspunsul, oricare ar fi întrebarea.”


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu: