12 iul. 2014

Tobias - Eliberati controalele!

                              
Postat Maria
Ce sunt controalele? Ele sunt limitări ale energiei. Voi aţi creat controalele, pentru condiţiile voastre umane, pentru că a trebuit să faceţi asta. Aduceţi-vă aminte, demult, de foarte mult timp, când voi v-aţi încarnat pe Pământ, a fost foarte dificil să menţineţi energiile voastre pe această planetă, în materie. Sufletul a fost în capcana unei energii, capcana vasului vostru de creator. Acesta a fost pus într-un mulaj… spunând aşa. A fost pus într-o colivie. Simţirile au fost blocate, au fost ascunse. Este timpul să iasă afară!

Aţi înfiinţat serii elaborate de controale care să vă ţină aici, care să vă menţină prezenţi pe Pământ. Voi nu mai aveţi nevoie de acele controale, ca să aveţi energia voastră prezentă în totalitate aici pe Pământ şi în alte locuri în acelaşi timp!

Voi consumaţi un volum uriaş de energie ca să trăiţi în realitatea voastră, sub structura controlului pe care îl aveţi, să trăiţi cu iluziile, credinţele şi hipnoza acestei realităţi.

Conştiinţa umană este obosită de limitările naturii umane. Este obosită de oamenii care încearcă să fure de la alţii, să ia energia lor. Aceasta este obosită să meargă întotdeauna afară şi să caute răspunsul. Aceasta învaţă acum să meargă înăuntru.

Noi nu vorbim despre încercarea de a controla lumea voastră de afară! Este vorba despre controlul pe care-l aveţi asupra voastră înşivă!

Voi aţi început să controlaţi, în loc să creaţi. Voi aţi început să limitaţi, în loc să vă deschideţi. Voi puteţi elibera ceva doar când acceptaţi în totalitate acel lucru.

Odată ce voi eliberaţi controlul, restul lucrurilor sunt eliberate, de asemenea. Voi nu puteţi elibera doar câteva. Este timpul să eliberaţi toate controalele, toate limitările ce vi le-aţi pus vouă înşivă!

Voi încercaţi să controlaţi mintea voastră. Voi încercaţi să controlaţi gândurile voastre. Vizualizarea este şi ea un tip de control.

Voi încercaţi să controlaţi corpul vostru. Voi încercaţi să controlaţi toate acele aspecte ale voastre. Unii dintre voi au un alt tip de control care spune: „Eu nu arăt bine”. Voi vă controlaţi pe voi înşivă! Voi definiţi o energie şi apoi credeţi şi staţi cu aceasta, şi ea se lipeşte de voi. Voi controlaţi cum arătaţi. Oh, este un control uriaş! Există controale pe care voi le acceptaţi. Eliberaţi acele controale! Încetaţi să controlaţi aparenţa voastră exterioară!

Voi încercaţi să vă forţaţi vindecarea. Vindecarea forţată nu va lucra! Voi încercaţi să manipulaţi corpul. Acesta ştie ce trebuie să facă. Voi l-aţi proiectat în acest fel. Voi sunteţi creatorii! Voi sunteţi inginerii principali. Corpul vostru ştie deja ce să facă. Acesta nu are nevoie de controlul vostru, niciodată. Daţi jos controalele! Daţi-le jos!

Voi încercaţi să controlaţi spiritualitatea voastră. Voi încercaţi să controlaţi, judecând ce este bine şi ce este rău. Fiinţa ‘spirituală’ spune că voi puteţi mânca doar anumite mâncăruri sau să faceţi doar anumite lucruri. Încercaţi să eliberaţi toate acestea!

Voi încercaţi să controlaţi imaginea Dumnezeului. Dar tot ce faceţi este să limitaţi natura adevărată a Dumnezeului. Voi încercaţi să controlaţi cine este Dumnezeul şi ce este Dumnezeul. Voi limitaţi natura Spiritului, într-un fel din cauza fricii, într-alt fel din cauza controalelor. Eliberaţi controalele despre Dumnezeu! Încetaţi să le mai definiţi! Fiţi doar în energia Spiritului!

Voi controlaţi abundenţa voastră, abundenţa interioară şi exterioară – vă controlaţi pe voi înşivă prea mult!

Voi vă înăbuşiţi pe voi înşivă şi, pur şi simplu, înăbuşiţi şi pe celelalte persoane. Nu este despre a vă îngrijora despre alţii, aici! Nu vă îngrijoraţi cum controlaţi pe ceilalţi! Aceasta va dispărea într-un fel natural!

Încetaţi să controlaţi banii voştri! Voi credeţi că toată energia de bani o să plece de la voi? Nu! Când voi încetaţi să controlaţi, aceasta vine înapoi la voi pe căi noi, căi pe care voi nu le puteţi imagina acum. Cine spune că abundenţa nu vine în multe alte feluri care facilitează schimbul propriu de energie ce ar trebui să aibă loc?

Voi vă controlaţi ochii voştri: poate voi trimiteţi cantităţi mari a energiei de control la ochii voştri şi ele, simplu, plâng să nu fie controlate.

Vă este frică să vă eliberaţi pe voi înşivă de controlul asupra voastră. Priviţi ce se întâmplă când voi deschideţi gura să vorbiti fără restricţie, nelimitat. Oh, vouă vă este frică de acest lucru. Vă este frică. Priviţi ce se întâmplă! Simţiţi energiile! Priviţi perfecţiunea a ce se întâmplă! Încetaţi să controlaţi!

Voi chiar aţi creat această iluzie minunată care spune că voi aveţi o anumită vârstă. Eliberaţi acel control! „Eu sunt bărbat. Eu sunt femeie”. Voi controlaţi acea energie! Permiteţi energiei masculine să plece, sau celei feminine!

Eliberaţi orice fel de control, controlul care spune că voi aveţi un anumit handicap fizic chiar acum. Eliberaţi! Permiteţi-vă să vă întoarceţi la starea pură de fiinţă fizică, binecuvântând fiecare parte din voi şi permiţând ca energiile să devină nestructurate, să devină libere şi deschise.

Voi trebuie să daţi drumul controalelor vechi. Daţi drumul tuturor controalelor, toate despre voi înşivă: nu controlaţi banii; nu controlaţi corpul vostru; nu controlaţi ce mâncaţi şi, în special, să nu controlaţi ce gândiţi!

Când voi eliberaţi controalele, vedeţi voi, aceasta este încredere. Este timpul să eliberaţi controalele, dar voi le iubiţi. Binecuvântaţi-le şi daţi-le drumul acum! Eliberaţi-le! Într-adevăr, ce experienţă minunată… a fi onest…, a fi deschis…, a da voie energiei să curgă fără restricţie! Este vorba despre încredere! Este vorba despre a încorpora totul.

Momentul în care voi aduceţi înapoi fiecare aspect al vostru şi îl binecuvântaţi şi îl iubiţi, atunci se întâmplă că voi descoperiţi cheia. Atât timp cât mai sunt părţi din voi împrăştiate acolo, afară, părţi din voi pe care nu le iubiţi, părţi din voi care sunt în capcana energiei vechi, voi nu o să fiţi în stare să vedeţi mulţimea de potenţiale care este deja acolo, care aşteaptă să vă servească.

Toate acele aspecte care au fost negate, neiubite, toate acele aspecte ale voastre din trecut care au aşteptat, care au fost îngropate sau rănite, sau au fost într-o stare de tip energetic îngheţat, toate acele aspecte care au fost despicate, fracturate, ele vin înapoi în şir, în acum, în acest timp al completării, pentru binecuvântarea voastră. Acestea sunt creaţiile voastre. Ele, simplu, vor binecuvântările voastre chiar acum.Uitaţi-vă la toate părţile din voi pe care nu le iubiţi, care nu sunt acceptate. Permiteţi-le să fie cu voi! Nu este nevoie nici chiar de vindecare, pentru că iluzia este că ceva este acolo pentru a fi vindecat. Nu încercaţi să le aruncaţi afară! Urmele vechi care sunt înfricoşate, aspectele voastre carora le este frică de schimbare, iubiţi-le, onoraţi-le! Daţi-le voie! Căci ele sunt eliberate oricând vor ele să fie eliberate. Daţi-le de ştire că pot fi libere de orice structură care le limitează. Asta este tot. Este doar energie care caută binecuvântare şi rezoluţie, pentru a servi într-un fel nou. Totul este o iluzie. (Noi folosim aceste cuvinte pentru că voi folosiţi acele cuvinte.) Dar noi ştim – şi dedesubt şi voi ştiţi – nu este nimic pentru a fi vindecat! Este foarte simplu. Voi ajungeţi la un punct aici unde voi eliberaţi, unde voi deveniţi cine sunteţi cu adevărat. Este dificil de a trece prin acest proces, este într-adevăr dificil.

Sunteţi pregătiţi pentru adevărata schimbare? Sunteţi pregătiţi să aveţi încredere absolută în voi înşivă? Controlându-vă pe voi înşivă, aţi limitat drastic cantitatea de energie care intră. Voi nu puteţi elibera doar câteva controale. Este timpul să eliberaţi toate controalele, toate limitările ce le-aţi pus asupra voastră înşivă! Atentie, voi eliberaţi, dar nu este o eliberare prin negare ori prin respingere, ci o eliberare a iubirii totale! Oh, voi puteţi să le eliberaţi când voi le iubiţi în totalitate. Voi puteţi să eliberaţi ceva doar când iubiţi în totalitate acel lucru!

Rupeţi controalele în următoarele 30 de zile. Priviţi atenţi la ele – cum vă controlaţi viaţa voastră. Acest lucru este copleşitor.


Şi aşa este!
http://eulinterior.blogspot.it/2014/07/tobias-eliberati-controalele.html
TOBIAS
http://www.shaumbraconstanta.ro/

Niciun comentariu: