12 oct. 2014

Ingeri si Maestri Spirituali



ARHANGHELUL RAZIEL -INGERUL MAGIEI DIVINE.

PUBLISHED SEPTEMBER 23, 2014 BY INSPIRATIA DIVINA
Numele sau inseamna “taina lui Dumnezeu” si se spune ca este atat de aproape de Tatal incat stie toate secretele Universului.Se spune ca Raziel a scris si o carte cu aceste invataturi si le-a dat lui Adam cand a plecat din Eden ,mai tarziu cartea apare si la profetul Enoch care s-a inaltat la cer si a devenit Arhanghelul Metatron ,Noe care a primit cartea de la Arhanghelul Rafael si a folosit informatiile pentru a construi arca.Archangel-Metatron
Oamenii de stiinta spun ca aceasta carte ( care este acum publicata in librarii) se poate citi si intelege doar daca il invoci pe Arhanghelul Raziel sa te ajute.
Astfel Raziel te poate ajuta sa intelegi adevarurile divine , geometria sacra .Te poate ajuta sa-ti deschizi canalele de comunicare divina pentru a primi informatii de la realmurile inalte.
Daca doriti sa-l chemati pe Raziel pentru a va deschide capacitatile extrasenzoriale si a va dezvolta clarviziunea si nu numai atunci gasiti un spatiu linistit ,inchideti ochii si vorbiti cu el ca si cu un prieten bun care va ajuta la nevoie sau puteti rosti rugaciunea de mai jos :
“Arhanghele Raziel ,te rog ajuta-ma sa-mi deschid mintea catre secretele divine ale Universului .Ajuta-ma sa  inlatur orice convingeri limitatoare sau temeri ,ca sa pot avea intelegere spirituala la cel mai profund si mai clar nivel .In mod special as dori sa inteleg” ( ………….mentionati ce……) sau sa ma ajuti in a manifesta dorinta mea de a (……..spuneti dorinta….)
raziel
Si puteti sta asa in liniste cu ochii inchisi si sa fiti atenti la imaginile din mintea voastra ,la ce auziti sau simtiti sau puteti sa incheiati rugaciunea rugandu-l pe Raziel sa va dea semne in viata de zi cu zi ,sa va vorbeasca prin vise si sa primiti raspunsurile la rugaciuni.
“Multumesc Arhanghele Raziel pentru invataturile tale . “
Amin.
Mai multe informatii puteti citi in cartea “Arhangheli si Maestri Inalti ” de Doreen Virtue ,editura ,Adevar Divin.

ARHANGHELUL JEREMIEL – “MILA LUI DUMNEZEU ”

PUBLISHED APRIL 19, 2014 BY INSPIRATIA DIVINA
Continuam ciclul arhanghelilor si astazi este randul lui Jeremiel care inseamna “mila lui Dumnezeu “. Nu multi il cunoasteti pe acest arhanghel pentru ca el apare mai mult in religia iudaica si nu crestina desi este un arhanghel important.
365b7597115830ed9b8068ee5df4006c-d5v101x
Arhanghelul Jeremiel este un arhanghel al viziunilor profetice.TotJermiel este  cel care ajuta sufletele celor trecuti recent in lumea de dincolo sa-si treaca in  revista vietile. Daca doriti sa va faceti o revizuire a vietii pentru a putea decide o  schimbare puteti sa-l chemati pe Arhanghelul Jermiel sa va ajute.
Jermiel mai ajuta la dezvoltarea si folosirea clarviziunii , descifrarea viziunilor  profetice.Realizarea de schimbari in viata in urma unui inventar al vietii de pana  in acel moment.Interpretarea de vise paranormale ,inclusiv interpretarea lor .
De asemenea daca sunteti ingrijorati despre ce o sa aduca viitorul puteti sa-l chemati pe Jermiel sa-i cereti informatii si sa-l rugati sa va ajute sa le intelegeti .
A12_1

“Arhanghele Jermiel ,te rog ajuta-ma sa inlatur temerile,grijile si tensiunile privind viitorul meu si viitorul lumii.[ Aici mentionati situatia pentru care sunteti ingrijorati ] .Te rog da-mi perspectivele tale profetice despreviitor.Te rog sa ma calauzesti si sa ma luminezi in legatura cu tot ce as putea sa fac ori schimba pentru a crea cel mai elevat si mai bun viitor pentru mine insumi si pentru toti ceilalti “
Multumesc ,Amin . <3 archangel-jeremiel-steve-roberts

METATRON – CEL MAI “TANAR” ARHANGHEL

PUBLISHED APRIL 8, 2014 BY INSPIRATIA DIVINA

Dragii mei ne-am intors la vechile noastre articole de blog. In ultima vreme in mesajele de la ingeri apare foarte des ArhanghelulMetatron si de aceea ma gandeam sa va spun mai multe despre el . MetatronArchangel
Arhanghelul Metatron apare in Iudaism si in Cabala ,mai putin cunoscut in Crestinism .Semnificatia numelui sau este putin ambigua pentru ca nu se termina la fel ca a celorlalti arhangheli in “el” . Arhanghelul Metatron este unul din cei doi arhangheli care au fost “muritori” si au trait pe pamant ,celalalt fiind fratele sau geaman Arhanghelul Sandalfon cunoscut de noi ca si profetul Ilie.archangelmetatron01
Metatron a fost pe pamant scribul si profetul Enoch ,este unul din cei mai tineri Arhangheli . Pentru viata traita pe pamant si pentru constributia sa la scrierile sfinte, profetul Enoch a ajuns in al 7 lea cer si a fost ridicat la nivelul de arhanghel ,Arhanghelul Metatron. Astazi el este cel care inregistreaza activitatea oricarui suflet si pastreaza informatiile in cronicile Akashice ( Cartea Vietii) .
Pentru ca Arhanghelul Metatron ( Enoch ) a fost o viata pamantean acum ne ajuta sa intelegem adevarurile divine si mijloceste “intelegerea” divina venita din cer spre pamant.El este si legat de copilasi si lucreaza aproape de cei cu tulburearea deficitului de atentie ( ADD) sau hiperactivitatii ( ADHD ) .Metatron este alaturi si de copii care decedeaza si i ajuta sa se adapateze la viata in cerurile superioare.archangel-metatron
Arhanghelul Metatron te ajuta si la inregistrare si organizare ,la scris si la tendinta de a amana lucrurile.
Daca aveti copilasi cu ADD sau ADHD aceasta este o rugaciune care-l poate ajuta si care va aduce mai multa usurinta si intelegere:
Arhanghele Metatron ,cer interventia ta plina de iubire ca sa-l ajuti pe [numele copilului ] ,care a fost etichetat ca fiind “tulburat” .Te rog ajuta-ne sa cunoastem voia lui Dumnezeu privind acest copil si calauzeste-i pe toti adultii implicati in acest caz sa faca tot ce este mai bine pentru copil . Te rog ,ajuta-i pe toti adultii implicati in luarea deciziilor in numele acestui copil sa se angajeze in discutii armonioase,chiar daca au opinii diferite. Arhanghele Metatron ,te rog sa protejezi acest copil de orice vatamare ,acum si in viitor.
Multumesc .Amin !img_3316

HANIEL -ARHANGHELUL GRATIEI DIVINE

PUBLISHED MARCH 6, 2014 BY INSPIRATIA DIVINA

Arhanghelul Haniel cunoscut si sub numele de Anael ,Hamiel si-a facut prima data aparitia in Babilon ,cand lucra alaturi de cativa mistici  in astrologie si vindecare spirituala . Numele sau inseamna “gratia sau gloria lui Dumnezeu ” .984243_590713307630068_80133909_n
hanielIn Cabala Haniel apare ca insotitorul lui Enochin lumea spiritelor. Enoch a fost unul din cei doi oameni care au fost ridicati la rangul de Arhangheli pentru contributiile lor spirituale pe pamant iar celalalt om a fost profetul Ilie. Enoch devenind Arhanghelul Metatroniar Ilie care s-a ridicat si el la cer a devenit Arhanghelul Sandalphon .
Haniel ne ajuta sa redobandim secretele pierdute ale leacurilor naturale ,sa ne bucuram de mai multa gratie in vietile noastre .Deci pentru a avea prieteni minunati in vietile voastre ,frumusete si armonie chemati-l pe Haniel .anael
Haniel va mai ajuta sa ramaneti concentrati si sa scapati de emotii in fata unei aparitii publice ,eveniment important,spectacol, interviu pentru loc de munca .Acest minunat Arhanghel are o energie feminina ,energia lunii ,mistica ,eterica ,rabdatoare
Invocatie a Arhanghelui Haniel :
” Arhanghele Haniel ,veghetor al gratiei ,echilibrului si harului ,te rog sa aduci energia ta divina a intelepciunii pline de iubire pentru ( descrieti situatia ) Multumesc pentru ca mi-ai calauzit gandurile ,cuvintele ,faptele si comportamentul si m-ai ajutat sa ma bucur ,aducand binecuvantari oricui ma priveste sau ma asculta. Fa astfel incat magnetismul tau divin sa atraga spre mine toate energiile pozitive,Iti multumesc gloriosule Arhanghel Haniel,iti multumesc.”
Amin .
Va recomand cu drag sa-l invocati pe Arhanghelul Haniel ori de cate ori aveti nevoie .

CHAMUEL – ARHANGHELUL “PUTERILOR”.

PUBLISHED MARCH 4, 2014 BY INSPIRATIA DIVINA

Arhanghelul Chamuel apare in cultul Iudeo -Crestin si sub numele de Shemuel , Kemuel , Seraphiel .Numele lui Chamuel inseamna “cel care il vede pe Dumnezeu”. Chamuel este de obicei pr lista celor 7 mari Arhangheli Principali si este considerat un conducator puternic in ierarhia ingerilor cunoscuti sub numele de “Puteri”aachamuelpic
“Puterile” sunt ingeri care coordoneaza protectia lumii de temeri si energii joase. Asa ca daca va temeti de probleme si dominatii mondiale a unor puteri care vor sa foloseasca puterea in mod negativ puteti sa-i cereti ajutorul Arhanghelul Chamuel si ingerilor Puterii.
Arhanghelul Chamuel se implica foarte mult si in viata personala si poate sa ne ajute in relatiile de iubire ,prietenii ,cariera ,misiune personala pe acest pamant si chiar obiecte pierdute .Chamuel este un inger dulce ,iubitor. Se zice ca este aproape cand simti fluturi in stomac si furnicaturi .
Rugaciune catre Arhanghelul Chamuel pentru gasirea obiectelor : 30421_426920510134_986426_n
“Arhanghele Chamuel ,se pare ca mi-am pierdut { denumeste obiectul sau situatia } .Stiu ca nimic nu este pierdut in ochii lui Dumnezeu .Te rog calauzeste-ma sa gasesc ceea ce caut ( obiect ,cariera ,prieteni ,situatie ) . Te rog ,calauzeste-ma sa gasesc ceea ce caut .Multumesc,Chamuel .” Amin .

AZRAEL -ARHANGHELUL SUFLETELOR CELOR DECEDATI

PUBLISHED MARCH 2, 2014 BY INSPIRATIA DIVINA

Azrael este unul din Arhaghelii mei preferati dar mai putin cunoscuti . Pe pamant insa il cunoastem ca si “cel cu coasa” sau “cea cu coasa” sau a fost transformat chiar si de biserica in ceva crunt si rau care vine sa ia sufletul oamenilor .Insa nu este tocmai asa .
angel
Azrael apare la evrei si musulmani si mai este numit sub numele de Azrail ,Azaril sau Ingerul Mortii.Numele lui inseamna “cel care-l ajuta peDumnezeu “. Rolul sau este sa-i ajute pe cei decedati sa se duca spre lumina si sa inteleaga ce li se intampla in momentul mortii si sa nu le fie teama .
Azrael i incurajeaza spre “marea trecere” spre coloniile spirituale ,se asigura ca nu sufera si sta alaturi de ei . Arhanghelul Azrael nu se ocupa numai de sufletul celui decedat ci si de cei care raman in urma . I ajuta sa treaca mai usor prin suferinta pierderii persoanelor dragi ,i ajuta material ,spiritual si emotional .Asa ca daca ati prierdut pe cineva drag puteti sa va adresati lui Azrael pentru ca va va raspunde cu mult drag si veti fi sprijiniti de acest Arhanghel Minunat .
Azrael este si Arhanghelul care lucreaza si cu consilierii specializati in consolare si-i fereste de absorbtia suferintei clientilor .I ajuta sa nu se implice mai mult decat trebuie astfel ajutorul lor sa fie eficient .
Arhanghelul Azrael este un Arhanghel foarte tacut,care respecta foarte mult suferinta umana ,este o sursa de liniste ,de tarie si mangaiere.Arcangel Azrael_DA1x
Cand va aflati in preajma unei persoane muribunde puteti sa il chemati pe Azrael sa vina si sa ajute sufletul persoanei respective sa plece spre lumina sau puteti sa-l chemati si cand aveti deja persoane plecate pe lumea cealalta sa va ajute sa va intalniti in ceruri sau sa va aduca mesaje de la ei .
Puteti sa-l mai chemati si in urma viselor , presimtirilor sau daca simtiti inca prezenta sufletului persoanei decedate in casa sau cu voi sau ca “bantuie ” chiar si dupa cele 40 de zile de la moarte  .Inseamna ca ia fost teama sa treaca spre lumina si a ales sa mai stea in aceasta lume ,nu este bine pentru evolutia sa spirituala si de aceea este vine sa va rugati lui Azrael sa faciliteze trecerea.De asemenea daca cunoasteti apropiati care trec prin momente dificile nu uitati sa va rugati la Arhanghelul Azrael sa le domoleasca suferinta si sa-i ajute .
Ca in cazul fiecarui arhanghel nu trebuie sa spuneti o rugaciune speciala sau cu formulari dificile ci sa i rugati din suflet folosind cuvintele voastre si veti fi ajutati .
AZRAEL
Un exemplu de rugaciune este :
” Arhanghel Azrael ,te rog sa-mi aduci mangaiere acum . Te rog, ajuta-ma sa ma vindec . Te rog sa-mi inalti inima deasupra greutatilor si sa ma ajuti sa-mi dau seama de biencuvantarile aduse de aceasta situatie .Te rog sa reversi energia ta asupra acestei legaturi ,astfel incat sa pot comunica clar cu { numele persoanei decedate }
Stiu ca fiinta iubita se afla in apropiere si ca tu veghezi asupra noastra { iar daca mai exista orice alta situatie legata de suferinta ,in care aveti nevoie de ajutor ,spuneti-i acum }
Multumesc, Arhanghele Azrael .”
Va recomand cu drag sa-l invocati pe Arhanghelul Azrael ori de cate ori sunteti in suferinta dupa o persoana draga decedata,cand aveti in jur astfel de persoane rugaciunea voastra la Azrael poate sa-i aline suferinta sau daca stati si vegheati langa o persoana muribunda la fel chemati-l pe Azrael sa faciliteze trecerea in cel mai linistit si lipsit de suferinta mod posibil .
azrael (1)
Daca doriti sa cititi mai multe despre Arhangheli ,Ingeri si maestri spirituali va recomand -Arhangheli si Maestri Spirituali – Doreen Virtue editura Adevar Divin.


ARIEL – ARHANGHELUL APEI ,ANIMALELOR SI MAGIEI DIVINE

PUBLISHED FEBRUARY 27, 2014 BY INSPIRATIA DIVINA
Arhanghelul Ariel este pomenit (a) in Cabala .Mai este cunoscut si sub numele de Arael ,Ariael .Numele Ariel inseamna “leul sau leoaica lui Dumnezeu “. AcestArhanghel este adeseori asociat cu leii . Atunci cand Ariel este aproape ,s-ar putea sa va apara imagini cu lei ,culorile acestora sau viziuni cu lei . archangel_ariel_by_winry7405-d5s3wdo
Ariel cunoscut(a) din Testamentul lui Solomon ,colaboreaza cu RegeleSolomon in realizarea manifestarilor ,la eliberarea duhurilor si in magia divina.archangel-ariel
Arielvegheaza asupra spiritelor ,ingerilor naturii asociati apei rostul lor fiind de a mentine un mediu cat mai sanatos in apropierea oceanelor ,marilor ,apelor in general .Este foarte implicat(a) in vindecarea si protectia naturii .Daca gasiti pasari ranite sau animale salbatice ,chiar si pesti chemati-l pe Ariel in ajutor sa le vindece.Ariel lucreaza impreuna cu Arhanghelul Rafaelpentru vindecarea animalelor aflate in dificultate .
Arhanghelul Ariel a fost prima si am sa ma refer la genul feminin pentru ca energia sa este feminina la fel ca si Arhanghelului Gabriel ,a fost prima care mi s-a aratat in timpul unei meditatii . Era sub forma de femeie ,blonda ,culorile galben ,movuliu .In acea perioada am simtit o mare chemare sa ies in natura sa fac plimbari lungi si tot pe atunci am inceput sa fiu foarte atrasa de naturopatie , leacuri babesti ,naturale .Ariel_Courage_image003Nu numai ca am fost indemnata sa cumpar carti minunate despre ceaiuri si preparate naturale dar am si inceput sa folosesc sapunuri naturale ,deodorant natural , ceaiuri , pasta de dinti naturala si trebuie sa va spun ca de atunci tot mai multe si mai multe beneficii ale naturii le simt in viata mea si este extraordinar .
Puteti sa-l invocati oricand si oriunde pe Ariel dar cel mai bine ar fi sa o faceti in aer liber ,apropierea unei ape.Puteti sa cereti ajutor pentru vindecarea animalelor,misiuni in ajutorul  naturii sau sa va indrepte pasii spre produse naturale si mod de viata sanatos si natural.
Cu mult drag Inspiratia Divina
Mai multe puteti citi in cartea Arhangheli si Maestri inalti -Doreen Virtue

ZADKIEL – ARHANGHELUL COMPASIUNII SI IERTARI.

PUBLISHED FEBRUARY 26, 2014 BY INSPIRATIA DIVINA

Arhanghelul Zadkiel este mai cunoscut in Iudaism ,subnumit si Satqiel ,Tzadkiel ,Zadakiel . Este cunoscut ca si arhanghelul milei ,bunavointei ,compasiunii.sddefault
Arhanghelul Zadkiel isi face prima data apairitia in Bliblie ,pe vremea lui Avram cand l-a oprit pe acesta sa-si sacrifice fiul pentru a da ofranda lui Dumnezeu,
 Zadkiel se ajuta sa simti mila, compasiune si iertare  fata de tine si cei din jur astfel renuntand la judecata si neiertarea oamenilor care sunt in jurul nostru.Acest minunat arhanghel lucreaza strans cu Arhanghelul Mihail si purifica ,curata energiile negative si ne ajuta sa ne concentram si sa vedem lumina divina in noi insine si in cei ce ne inconjoara.ZadkielFire-450x316
Daca aveti greutati in suflet si nu reusiti sa iertati pe voi sau pe cei apropiati ,Zadkiel va poate ajuta sa scapati de rezidurile toxice si de greutatile pe care le carati dupa voi si de care nu aveti nevoie .El va curata si purifica tot ce este nevoie si va va lasa bucurandu-va de sentimente pure si linistitoare.
Arhanghelul Zadkiel va ajuta si sa memorati amanunte de care aveti nevoie sau sa va amintiti unde ati pus anumite obiecte.
De fiecare data cand va simtiti indispusi fizic sau emotional ,aveti examene sau studiati ,ati ratacit lucruri sau aveti nevoie de vindecare ,compasiune ,iertare va rog sa-l chemati in ajutor pe arhanghelul Zadkiel prin rugaciunea :
Arhanghele Zadkiel ,te rog ,ajuta-ma sa-mi vindec inima . Daca am o neiertare, te rog ajuta-ma sa o elimin deplin. Daca este ceva ce nu vad ,te rog ajuta-ma sa vad clar. Daca trebuie sa am mai multa compasiune ,te rog ,umple-mi inima de mila .Daca sunt ingrijorat sau nelinistit ,te rog sa-mi umpli inima cu credinta si liniste .Acum las aceasta situatie pe de-a-ntregul in seama ta si a lui Dumnezeu si cred ca puterea ta vindecatoare ,daruita de Dumnezeu ,va avea grija de orice amanunt ,cu gratie ,armonie si intelepciune divina .
Multumesc Amin <3

puteti citi mai multe in cartea Arhangheli si Maestri Inalti -Doreen Virtue
http://inspiratiadivina101.wordpress.com/category/ingeri-si-maestri-spirituali/


Niciun comentariu: