20 oct. 2014

Utilizarea Declanșatorului din 23 – 25 Octombrie: Unificarea

  
De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii

Păzitori ai Porților, Lucrători ai Rețelei și cei aflați în serviciul Noii Lumini: Îndepărtați-vă, relaxați-vă și pregătiți-vă pentru unificare. Sunt sigură că mulți simt această accelerare care urmează în 23-25 Octombrie, arată ca o minunată oportunitate pentru Schimbarea și Ascensiunea liniilor temporale.

Pe măsură ce pășim în adevăratele noastre abilități Creatoare și operăm în interesul cel mai înalt al tuturor celor implicați, suntem capabili să asistăm conștiința colectivă în moduri puternice. Noua Lumină susține intențiile unificate ale Iubirii Divine, Păcii și Trecerea la o Conștiință Mai Înaltă. Haideți să profităm de avantajul oferit de acest portal și să o facem atât de puternic pe cât se poate.

Datele Declanșării Portalului: 23 – 25 Octombrie

Păzitorii Porții: Deschiderea în 21 Octombrie, ancorarea în 26. Porțile Cristaline, de Aur și de Diamant.
Lucrătorii Rețelei: Focalizați-vă pe accelerarea Schimbării. Infuzii de Lumină Aurie/Christică.
Servitorii Luminii/Lucrătorii în lumină: Focalizare unificată pe Conștiința Unității, Unificarea Inimilor Umane prin Intenția Divină.

Sfaturi pentru unificarea cu echipele de Nivel mai Înalt și cu Gaia pentru a oferi/încorpora atât de multă Lumină și amplificare pe cât este posibil:

-          Îndepărtați-vă și purificați-vă/curățați-vă/ridicați-vă vibrația cât mai mult posibil. Conductă pură=o mai puternică influență a intenției.
-          Fără dramă/anxietate: Haideți să-l facem un declanșator ușor și frumos; ca o baie Divină 5D de Iubire și Lumină. Liniile temporale vor răspunde într-un mod corespunzător.
-          În primul rând expansionați-vă. Nivelul rețelei cristaline va fi mai mare dacă vă puteți menține focalizarea.
-          Ancorați/amplificați intenția cu ajutorul cristalelor în/pe pământ înainte de Portal. Legați-le de toți cei implicați, cereți echipelor mai Înalte să le asiste/utilizeze.
-          Faceți lucrurile simplu și fără cereri aiurea. Accelerarea Schimbării este interesul cel mai înalt al tuturor celor implicați.

Daruri Disponibile a fi Primite cu acest influx de Lumină

Mai multă ușurință

Poate fi dificil ca după atât de multe provocări să intri cu grație, pe deplin în ușurința realității Noii Lumini. Chiar dacă rezistența este ridicolă în timpul bombardamentului fotonic, acceptarea realității Noii Lumini este cheia. Un nou nivel de ușurință poate fi tulburător în timp ce vechile constructe încearcă să potrivească conștiința expansionată în vechile cutiuțe. Ne confruntăm cu moartea mecanismelor de supraviețuire. Respirați.

Ridicarea Nivelului Arătătorilor de Cale

Arătătorii de cale sunt în măsură să arate calea deoarece ne confruntăm cu necunoscutul care stă în fața colectivului. Noi convergem acum ca o singură inimă, un câmp unificat al expresiei. O unică creație are loc acum între limitele unui nivel unificat al conștiinței globale. Noi fuzionăm într-un sens Divin, ca expresie Divină a Umanului Christic. Christul Cosmic Stelar este un model care ne-a fost pus la dispoziție ca și pod către ceea ce ne îndreptăm. Un înțelept constructor de modele a spus cândva, Voi veți face toate astea și încă și mai multe. Prima dată, Toate astea. Și apoi, mai multe.

Aceste nivele de lumină pot fi cauza unor experiențe de neîmpământare. Acesta este un pasaj unic care ne va arăta lucruri noi despre noi înșine. Împărtășiți-le cu Nivelele voastre mai Înalte, Gaia şi în mod telepatic cu reţeaua umană. Noi expansionăm noile experienţe în mentalul colectiv.

Actualizări ale Glandei Pineale şi a Luminii mai Înalte

Inima Înaltă, Glanda Pineală, Chakra Coroană, Nervul Vag (urechi, gât, inimă, plexul solar) pot să fie antrenate datorită creșterii Noii Lumini în perioada dintre Echinocțiu – Portalul Lunii Sângerii. De asemenea intense cantități de Lumină, aceasta este extrem de luminoasă, chiar și cu ochii închiși. Schimbările în efectele colaterale din ultima lună sunt prea numeroase pentru a putea fi enumerate. Aveți încredere în Sinele vostru mai Înalt în ceea ce privește amplificările. Aveți grijă de corpurile voastre în timp ce se ajustează – aceste simptome sunt unice pentru călătoria fiecăruia dintre voi.

Obosit-și-băgat în priză, aceasta pare a fi noua normalitate. Liniile de demarcație dintre starea de veghe și visare încep să dispară pe măsură ce vălurile se dizolvă. Aceasta este ceea ce este, bun venit în unitatea conștiinței. Sinele Înalt vă sugerează să vă bucurați de peștera timpului pe bucățele, pentru a lăsa corpul să se reconstruiască în adevărata sa reflectare a Sinelui.

Poate că ați început să observați puncte de lumină care încep să apară în timp ce sunteți cu ochii deschiși și care se expansionează atunci când închideți ochii. Am mai multe ființe care au rupt vălurile, la cererea mea, pentru a fi mult mai vizibile pentru mine (5D sau mai sus). Ele au înțeles cum aș dori să comunic și au construit aceste punți către mine. Recomand cu foarte multă căldură să comunicați – cu voce tare pentru claritate – cu Echipa voastră deoarece ea este prezentă în conștiința voastră. Ea răspunde nivelului vostru de creativitate – aceasta este co-creația – așa că proiectați-o așa cum vă place. Se face mult mai ușor acum că avem o interacțiune ochi-deschiși.

Comunicarea telepatică

Telepatia împământată – Om cu Om – necesită practică și vă încurajez să vă jucați cu ea. Este posibil să fi observat impulsul de a vă conecta cu cineva, apoi când vă întâlniți se pare că totul a fost deja împărtășit. Obișnuiți-vă cu acest lucru; nivelele noastre mai Înalte devin din ce în ce mai acute în schimburile lor energetice pe măsură ce rețeaua inimilor Umane trezite câștigă avânt energetic.

Fuziunea telepatică cu stări de conștiință mai înalte pare a fi devenit mai clară și mai ușoară în urma ultimului Portal. Am auzit că va fi mai ușoară interpretarea/transmiterea descărcărilor telepatice – care pot fi cantități mari de informații – după următoarea declanșare Cosmică. Simt că mintea noastră unificată este cea care va consolida acest proces în dorința sa de Iubire, Pace, Echilibru și Puritate, mai degrabă decât o nevoie de mai multe informații.

Folosirea Declanșatorului Cosmic

În timp ce conștiința colectivă nu poate sabota un val de Lumină Nouă, ea poate fi dirijată în folosirea ei în scopul unei accelerări pozitive sau în căderea în frică. Noi avem cartea cu reguli acum, dragilor, precum și avantajul datorită vibrației 5D în conștiința noastră.

Simțiți acest mesaj și auziți chemarea mai Înaltă la acțiune pe durata acestui val. Mare parte din ea este telepatică; înțelegerea inteligenței Noii Lumini este în creștere, accelerarea va deveni mai simplificată deoarece atât de mulți sunt conectați conștient în acest mod. Rămâneți clari. Simt un punct de cotitură în viețile multora dintre voi; haideți să împărtășim cele mai înalte intenții ale noastre și să ne folosim noile abilități în beneficiul Schimbării și a tuturor celor implicați.

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra  
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/10/utilizarea-declansatorului-din-23-25.html

Niciun comentariu: