3 nov. 2014

EXERCITIU ZILNIC PENTRU RIDICAREA VIBRATIEI – APA

                                 
Modul cum ne începem ziua cu siguranţă că are legătură cum se va desfăşura efectiv şirul evenimentelor ce se vor lega în memoria ta ca ziua respectivă. Pentru că în primele clipe cînd revii din somn, fie că erai deja în corpul tău de ceva timp, sau corpul tău astral încă mai hoinărea prin cine ştie ce lumi astrale, de care îţi poţi aduce aminte mai mult sau mai puţin, în funcţie de linia de destin pe care ţi-ai ales-o conştient înainte de a veni aici, lungimile de undă prin care corpul tău trece sunt treceri uşoare de la un nivel de vibraţie la altul, chiar şi atunci cînd te trezeşti brusc, părţi ale conştiinţei tale sunt distanţe, rămase în urmă parcă. Treci treptat  de la o stare de vibraţie subtilă care în termeni de frecvenţă se traduce ca înaltă către o stare mai brută de vibraţie, beta, cea în care ne desfăşurăm întreaga zi, sau mare parte din ea. Pentru că sub imboldul noilor energii corpurile noastre par să cadă ca într-o melancolie veselă, stări necunoscute se pornesc în timpul zilei, tot ceea ce am învăţat pănă acum pare cîteodată că nu se mai poate aplica…
Alege un obicei pe care îl ai zilnic. Duşul de exemplu. e un moment extraordinar de bun pentru a face acest exerciţiu. Dacă poţi adu şi muzica cu tine, o melodie care îţi e dragă, care te aduce pe meleagurile readucerii aminte. am să las aici, la finalul acestui exerciţiu o melodie care pe mine mă ajută să ajung acolo, nu e singura, dar e una puternică, pentru mine. Acolo, în duş, eşti tu şi unul dintre primele elemente ale universului: apa, nefosilizată încă, dar purtând germenii legăturilor cristaline pe care timpul le va forma în structura ei internă, atunci când se va înţelepţi. Lasă doar muzica să sune ş icurgerea apei. Doar curgerea apei, dacă nu ai muzică. Închide ochii, pune duşul în creştet şi lasă apa să curgă, simţind cum picăturile de apă se combină cu jetul de lumină care ţăşneşte din creştetul tău. Vezi cum se împletesc într-un dans spiralat şi coboară peste tot, atingând în drumul lor către pământ fiecare chakră, luminând-o fiecare sferă minusculă de apă. Vezi cum acest curcubeu care coboară din indigo către roşu, de la spiritul tată la fecunditatea infinit iubitoare a Pământului. Simte cum acest duş de particule de iubire, lacrimi de înger, spală fiecare structură a ta, lăsând în urmă lumina, lumina, lumina. Fără să consumi prea multă apă (să păstrăm în bun simţ grija faţă de mama noastră, să ştim că dacă suntem cumpătaţi şi echilibraţi putem împărţi tot ceea ce cu atâta iubire necondiţionată ne oferă) lasă aceste momente să te ridice către un strat vibraţional superior, simte cum toată această curgere e mereu în structurile tale, că apa care curge acum e frate cu energia care zi de zi curge prin aura ta, prin plexuri, prin corpurile subtile, prin fizic, prin minte, prin suflet.
Lasă toate senzaţiile pe care curgerea apei ţi le-a oferit să fie semn de carte pentru orice clipă te simţi obosit, trist sau denădăjduit. Repetî exerciţiul de câte ori faci duş, ajută-te să trăieşti mai aproape de tine şi de esenţele lucrurilor care te înconjoară. După un timp ai să vezi cum ţi se lărgeşte conştienţa asupra lucrurilor din afara ta, cum ai să oglindeşti natura lor adevărată şi ai să âncepi să manifeşti la toate nivelurile iubirea divină, ce e fundaţia tuturor lucrurilor. Duş plăcut, soră/frate de apă!
 http://noulpamant.ro/articole/meditatia/exercitiu-zilnic-pentru-ridicarea-vibratiei-apa/

Niciun comentariu: