30 apr. 2014

Comunicarea

                             
Limbajul, cuvintele pe care le folosim în comunicare este un subiect care a fost pe larg și intens dezbătut și totuși, ca de obicei, el nu este epuizat. Cel puțin așa cred eu.

Am observat că de multe ori oamenii se ”împiedică” la comunicare în cuvinte. De ce? Pentru că noi tratăm cuvintele ca pe un mijloc de comunicare despuiat de energia pe care ele o poartă. Sunt doar cuvinte, nu-i așa? ”Eu asta am vrut să spun.... asta înseamnă pentru mine .... important este să spui ce ai de spus și nu este treaba ta cum percep ceilalți ce ai spus...” și așa mai departe. Uităm oare că și noi suntem ființe energetice și că, de-a lungul eonilor am atașat prin folosirea lor, cuvintelor o anumită energie?

Să iau un exemplu pe care l-am discutat chiar ieri. Subliniez faptul că tratez acest subiect pur și simplu din punct de vedere energetic făcând o paralelă între , hai să zic, observator și observat. Cum ne raportăm la ceilalți, la credințele și comportamentele lor și cum se reflectă ele în manifestarea noastră ca răspuns la acestea.

Considerăm că ei sunt diferiți de noi. Spun diferiți pentru a nu emite o judecată, deși de obicei, atunci când se folosește această expresie există tendința ca cel care o folosește să se simtă puțin (sau mai mult) superior celui/celei diferit/e. Dar asta nu este obligatoriu, din nou, depinde de energia cuvântului, energie pe care eu, observatorul, i-o atașez. Bun. Consider că o persoană este ”diferită” de mine. Cum percep eu acest fapt?

Unii spun ”Sunt tolerant cu tot ceea ce diferă de mine și de credințele mele”. Cum simțiți energia acestui cuvânt ”a tolera”? Eu cel puțin îl simt cam așa ”Ei nu au ajuns încă la nivelul la care să vadă corect lucrurile, așa că le tolerez lipsa de cunoaștere.” Tolerantul se situează deasupra toleratului. Schimbul energetic nu prea există în această situație deoarece tolerantul, în general, consideră că nu are ce primi de la tolerat.

Alții spun ”Accept ceea ce este diferit de mine chiar dacă diferă de credințele mele și de felul în care eu percep lucrurile.” Bun. Este un pas înainte în ceea ce privește energiile implicate. Nu mai există o diferență energetică atât de mare între observator și observat. Poate exista schimb energetic între cele două părți.

Iar alții spun ”Onorez tot ceea ce diferă de mine pentru că este o sursă de creștere, de învățare, de evoluție. Îmi permite să aflu lucruri noi despre mine și despre Creație.” Cum simțiți energia în această situație? Eu o simt deschisă, plină de bucurie și recunoștință pentru lucrarea minunată a Creatorului care a creat totul așa cum este cu un scop bine definit. Observatorul și observatul interacționează într-un mod continuu, armonios, fără a fi îngrădit de prejudecăți, judecăți sau alte limitări create artificial. Nu mai există superior și inferior. Totul există și este onorat așa cum există, deoarece totul este la fel de divin.

Cei de dincolo de văl spun de multe ori că comunicarea cu noi este greoaie pentru că limbajul nostru nu este suficient de bogat, de nuanțat. Dar întotdeauna adaugă ”conectați-vă la energia mesajului nostru”.  Dacă ei se străduiesc să comunice cu noi folosind mijloacele de care noi dispunem, noi de ce nu putem face acest lucru? Dacă dorim cu adevărat să comunicăm deschis cu cei din jurul nostru, limbajul și cuvintele pe care le folosim sunt un punct de pornire mai mult decât potrivit. Energia cuvintelor pe care le folosim ne atinge și pe noi și pe cel cu care comunicăm prin această formă. Observatorul și observatul se influențează reciproc. Și, pas cu pas, vom descoperi la un moment dat că avem un limbaj minunat pe care noi alegem cum să-l folosim. Putem crea prin limbajul și cuvintele pe care le folosim. Să nu uităm că și cuvântul este o creație divină. De noi, și numai de noi, depinde cum folosim ceea ce ni s-a dat. Putem crește extraordinar de mult folosind acest instrument minunat care ne-a fost pus la dispoziție. Energia cuvintelor pe care le folosim influențează energia gândurilor noastre, și în final, influențează energia Ființei care noi alegem să FIM.

Dumnezeu, Creatorul, Sursa ne-a pus la dispoziție TOT ceea ce noi avem nevoie în călătoria noastră. De noi depinde să le găsim și să le folosim.

Subliniez din nou că acest punct de vedere îmi aparține și nu izvorăște din nici o judecată, pentru că TOTUL ESTE AȘA CUM ESTE și TOTUL ESTE DIVIN.


Monica Poka

Succesul si fericirea

                                     Fotografie: #NaniBun! :)

Cele mai bune poveşti sunt acelea care nu se sfârşesc atunci când se termină.

Ramon Eder
Lucrurile care merita facute sunt  cele care imbunatatesc sau servesc viata  celorlalti.  Bogatia si bunastarea pot fi planificate si urmarite. Succesul si fericirea, nu. Ele doar decurg din ceva datorita focalizarii pe o cauza mai mare decat propria persoana.  O astfel de cauza da sens vietii tale, te trezeste la viata si iti ofera energie si entuziasm si  in acelasi timp armonie interioara.Totodata te ajuta sa te armonizezi cu divinitatea. Daca vrei ca lumea exterioara sa se imbunatateasca, incepe din interior cu tine insuti. Controleaza-ti gandurile incat acestea sa devina  pure si sanatoase. Nu-ti estima valoarea personala in comparatie cu a altora sau cu valoarea bunurilor materiale pe care le posezi. Nu te preocupa de judecata celorlalti atata timp cat stii ca ceea ce faci este bine si corect conform constiintei si inimii tale.

Oamenii fericiti

                                 
1. Oamenii fericiţi nu bârfesc
Singurii oameni care nu bârfesc sunt aceia care în adâncul lor simţ că viaţa lor este destul de împlinită. Dacă eşti fericit şi împlinit cu viaţa ta, de ce ţi-ar mai pasă ce se întâmplă în viaţa altcuiva? Nu e nevoie să ne ocupăm vieţile cu un astfel de comportament, căci acesta nu face decât să ne portretizeze într-un mod patetic, ne face să părem geloşi...
 
2. Oamenii fericiţi nu îşi bat capul cu problemele altora
Oamenii care nu reuşesc să îşi vadă de treburile lor, se simt, cel mai probabil, „mizerabil”. Cauta greşelile altora doar ca să se simtă într-un fel, mai bine. Aceşti oameni nu prea ştiu să îşi pigmenteze viaţa cu activităţi interesante şi atunci îşi consuma timpul „preocupându-se” de ce li se întâmplă celorlalţi.
 
3. Oamenii fericiţi nu gândesc negativ
Există oameni care, simţindu-se mereu neîmpliniţi, se plâng mereu de orice, iar de cealaltă parte îi avem pe oamenii fericiţi care văd mereu, mai degrabă jumătatea plină a paharului şi caută în mod constant lucruri din ce în ce mai interesante în viaţa lor. Să gândeşti pozitiv este o condiţie esenţială în economia unei vieţi fericite. Concentrează-te pe aspectele pozitive din viaţa ta şi nu asupra celor negative!
 
4. Oamenii fericiţi nu sunt invidioşi
Pentru că un om fericit nu are absolut niciun motiv să fie invidios pe alţi oameni. Ei recunosc aspectele pozitive din viaţa lor, care nu trebuie să fie identice cu ale celorlalţi şi le preţuiesc. Ei nu se compară cu ceilalţi pentru că sunt mulţumiţi cu propriul drum în viaţă, cu ceea ce au. În loc să se poarte cu invidie, ei se bucură sincer pentru succesul celor din jur şi celebrează reuşitele alături de ei.
 
5. Oamenii fericiţi nu au nevoie de confirmările altora
Oamenii fericiţi nu îşi doresc cu ardoare aprecierea şi confirmările celorlalţi. Ei îşi recunosc propria valoare, au un auto-respect bine definit, valori bine fundamentate şi nu trăiesc în funcţie de aşteptările celorlalţi. Ei ştiu că trebuie să facă lucruri pentru ei înşişi, lucruri care să îi ajute să evolueze în viaţa iar, faptul că nu sunt preocupaţi de părerile celorlalţi îi ajută să îşi traseze un drum al evoluţiei personale.
 
6. Oamenii fericiţi nu cauta răzbunare
Pentru că nu există niciun motiv pentru care să ne dorim să ne răzbunăm pe o altă persoană. E mai bine să lăsăm lucrurile aşa cum sunt, în voia legilor universale, iar noi să ne continuăm viaţa, fără a ne lăsa copleşiţi de gânduri negative şi dorinţa de răzbunare. Singura metodă prin care poţi să te desprinzi de dorinţa de răzbunare este de a renunţa şi de a accepta o persoană sau o situaţie exact aşa cum este.
 
7. Oamenii fericiţi nu au resentimente
Oamenii fericiţi nu au resentimente... Dacă te tot gândeşti la ceva care te-a marcat într-un fel, nu faci decât să îţi amplifici suferinţa interioară, iar oamenii pozitivi ştiu acest lucru şi în consecinţă, prefera să nu se mai gândească la ceea ce le-ar putea face rău. Învaţă să renunţi! Sentimentul de a renunţa la furie este unul cu adevărat eliberator.
 
8. Oamenii fericiţi nu ţin neapărat să aibă ei dreptate
Foarte mulţi oameni au tendinţa de a ţine cu dinţii de convingerile lor, pentru că nu îşi doresc decât să aibă doar ei dreptate. Mulţi nu renunţa la ceea ce cred nici măcar atunci când le sunt prezentate argumente solide, astfel încât în faţa unor astfel de oameni este mai bine să nu deschizi subiecte asupra cărora ştii că nu vor deloc să reflecteze, pentru că discuţiile cu ei nu sunt decât o risipă de energie. A nu accepta şi alte perspective trădează un ego puternic, infatuare. Este mai bine să ne menţinem opiniile cu mult calm ştiind să ascultăm argumentele celorlalţi. În final, ambele părţi pot fi de acord că pot fi de acord.
 
9. Oamenii fericiţi nu au aşteptări
Una dintre cele mai mari provocări ale vieţii este aceea de a-i accepta pe oameni exact aşa cum sunt. Odată ce înveţi că aşteptările pe care le ai tu nu îi vor schimba pe ceilalţi, viaţa ta va fi din ce în ce mai bună. Problemele apar atunci când aşteptările nu se materializează. Aşteptările nearealiste duc de cele mai multe ori către mari dezamăgiri în legătură cu ceilalţi. A nu avea aşteptări te ajută să trăieşti liber, fără presiunea imensă a preconcepţiilor despre ce ar trebui să fie o situaţie, sau cum ar trebui să fie ceilalţi.
 
10. Oamenii fericiţi nu evită problemele pe care le au
Atunci când se ivesc probleme, cum este de altfel normal în viaţa fiecăruia, unii oameni au tendinţa de „a le ascunde sub preş” în loc să gaseassca metode pentru a le soluţiona. A ignora problemele înseamnă să te îngropi şi mai tare în sentimente de anxietate şi stres.
 
11. Oamenii fericiţi cauta fericirea în adâncul lor şi nu în exterior
Astfel, pentru aceşti oameni, fericirea nu depinde de felul cum arată, de maşină pe care o deţin, sau geantă de firmă pe care şi-au achiziţionat-o. Pentru aceşti oameni, fericirea este în interior. Avem puterea de a da noi o conotaţie lumii înconjurătoare, ceea ce este crucial pentru a rămâne pozitivi. Caută în interiorul tău pentru a găsi fericirea. Ea nu depinde de nimeni altcineva, nici de partener/          a, de nimeni, nici măcar de posesiunile materiale, ea depinde doar de tine! Să îţi cauţi fericirea în exterior este o greşeală pe care o fac atât demulti oameniin viatalor!
 
12. Oamenii fericiţi nu se gândesc atât de mult la probleme
Să te gândeşti necontenit la ceva care îţi cauzează un incovenient nu este cea mai bună soluţie. De multe ori, modul în care supra-exageram o problemă cauzează şi dispute, certuri între oameni. Nu prea avem beneficii din acest obicei al exagerării unei situaţii. Cu cât analizăm mai tare, cu atât avem tendinţa de a deveni mai negativi, mai anxioşi, iar soluţia va întârzia să apară. Este mai bine să tratăm totul cu mai multă detaşare şi încredere în viaţă, că totul este şi va fi bine.
 
13. Oamenii fericiţi nu trăiesc în trecut
Trecutul este trecut dintr-un bun motiv. Chiar nu avem de ce să rămânem acolo, agăţaţi mental, de vreme ce el nu poate fi schimbat. Persoanele fericite au făcut pace cu trecutul lor, sau se afla pe acest drum, trăind cu intensitate tot ceea ce le oferă prezentul şi creaindu-şi un viitor aşa cum şi-l doresc. În mod activ ei încearcă să obţină tot ce este mai frumos în vieţile lor.
 
14. Oamenii fericiţi nu urmează turma
Încrederea în ei înşişi, în tot ceea ce îşi doresc este esenţială pentru aceşti oameni. Ei sunt atât de încrezători în valorile pe care le au încât nimic nu pare să îi zdruncine. Au înclinaţia de a deveni lideri pentru cei din jurul lor.
 
15. Oamenii fericiţi nu iau totul personal
Şi, în final. Dar nu lipsit de importantă, este faptul că oamenii fericiţi nu iau ceea ce li se spune, personal. Nu exagerează o situaţie sau un comentariu la adresa lor. Ascultă cu atenţie ce au ceilalţi să le transmită, fie că este „de bine”, fie că este o critică. Unii oameni trăiesc chiar mici drame neînţelegând un mesaj exact aşa cum a fost transmis, ceea ce nu este tocmai bine pentru starea lor emoţională. De fapt, noi avem controlul asupra modului cum interpretam lucrurile. Gândeşte-te cât de mult ai de câştigat atunci când priveşti dintr-o perspectivă nouă o situaţie, decât să priveşti doar prin propriii ochi.
Sursa: primit pe e-mail de la Adrian

Cristale pentru mama Pamant

Dupa cum stiti deja, cristalele stocheaza informatia sau intentia.
Acest lucru este cunoscut si oamenilor de stiinta care au creat ceasuri, calculatoare si cipuri inteligente.
În acest moment Terra se schimba. Se aseamana unei femei care naste...foarte puternica dar si cu multa energie perturbatoare...cu contractii.
În aceste timpuri extraordinare, trebuie sa ne unificam cu Terra pentru a o sustine...dar si pentru viitorul nostru
. Ni se spune peste tot ca va fi Pace, Iubire, încredere dar trebuie sa sustinem puternica transformare care se desfasoara acum.
Ni se cere sa facem rost de un cristal. Chiar si unul mic, nu conteaza marimea, ci doar sa fie unul adevarat si sa îl purtam la gât. Este momentul sa ne reconectam la Mama Pamânt.
O bucatica de cuart pusa într-o punguta de piele sau într-un alt material natural (în nici un caz metal!). Poate fi unul mic. Puneti-l în jurul gâtului copiilor vostri, iubitilor/iubitelor voastre si al apropiatilor vostri. Planeta are nevoie sa simta prezenta iubitoare a oamenilor si a cristalelor "încarcate". Fie ca inima noastra sa se reuneasca din nou! Iata cel mai important lucru pe care putem sa îl facem acum. Foarte important. 
Faceti acest lucru, ca o mare familie, zi si noapte. Dar trebuie sa o faceti acum.
Reamintiti-va ca acest cristal ne leaga de energia materna a Planetei noastre.

Înainte de a pune cristalul la gât, tineti-l în mâinile voastre si rugati-va din toata inima (faceti ceea ce înseamna pentru voi a va ruga), din toata bunatatea voastra pentru trezirea în fiecare dintre noi a Sinelui Total, pentru a fi conectati cu toata rasa umana, în inima, prin cristalul Mamei Pamânt, la iubirea sa, la intentiile sale si la constiinta ei. Purtati aceasta bucatica din corpul ei, cu toata iubirea, în jurul gâtului, astfel încât, energia stocata din toate cristalele de pe planeta, sa va fie transmisa si sa va unifice.
Va rog sa trimiteti mai departe informatia la toate persoanele pe care le iubiti. Fie ca toti oamenii, indiferent de rasa, sa retransmita mesajul si noi sa devenim unul, legati mai puternic prin acest cristal.
Copiii Pamântului în sfârsit ne vom ridica si ne vom aminti cine suntem, pentru a ne apara mama si pe noi însine cu iubire, prin iubire.
Noi suntem cei pe care i-am asteptat, si a sosit momentul sa ne unim si sa ne reunificam cu Mama Pamânt.
Sa lasam inimile noastre sa bata ca una.
Avem nevoie, pentru început, doar de un mic cristal.
În ceea ce priveste cristalele mai mari pe care le aveti acasa...Le-ati cumparat, fara sa stiti, pentru aceste timpuri. 

Ni se cere "urgent" sa le umplem cu iubire pentru Pamânt, cu toata bunatatea noastra, cu inima noastra deschisa si iubitoare...si sa le dati drumul pe cursurile de apa din preajma voastra. Prin apa, Pamântul va sti, repede cât de mult o iubim, ca avem încredere si bunavointa fata de ea.
Pur si simplu luati un cristal, puneti-l la gât, si trimiteti-i toata iubirea pentru Mama care naste, asa cum ati face-o pentru sotia voastra, pentru prietena voastra, pentru sora voastra care se pregateste sa nasca.

Simtiti Iubirea, gentiletea, bunatatea din spatiul vostru pur si binevoitor...si trimite-ti aceasta energie în cristal. E ca o baterie pe care o încarcati cu iubire...si chiar credeti ca acest lucru se întâmpla.
Apoi dati-i drumul în apa. Veti sti mereu unde se afla...se va activa imediat pentru a trimite iubirea si bunatatea noastra în apa.
Visez ca mii de persoane sa faca acest lucru si ca toate apele Pamântului sunt atinse si...transformate.
Împreuna, vom face ceva grandios...când suntem separati de ceilalti ne simtim slabi, dar împreuna facem miracole. Haideti sa îi dam drumul! “

[ In plus va sugerez sa curatati si incarcati toate cristalele voastre cu iubire pentru Mama Pamant – daca nu le dati drumul pe apa curgatoare , tineti-le sub suvoiul apei acasa transmitand iubire, prin ele si apa care le imbraca, catre Mama Pamant ]

http://paramedicina-energetica-in-aura.blogspot.ro/2011/04/urgent-de-folosit-cristalele-pentru.html

Ascensiunea

                                
Méline: Acum câteva zile scriam despre Ascensiune din perspectiva prezenței Eu Sunt, atunci când, după câteva rânduri, am simțit cum își face simțită prezența Sinele meu Masculin. Și Saint Germain a început să vorbească.

Salutări dragii mei prieteni,

Vă rog să înțelegeți că Ascensiunea nu este un eveniment care are loc într-o anumită zi sau la o anumită dată, cum ar fi de exemplu petrecerea organizată cu ocazia unei zile de naștere care are loc la o anumită dată și la care dacă întârziați nu puteți lua parte la bucuria momentului, sau ați putea chiar să-l ratați.

Ascensiunea nu este un eveniment care poate fi amânat sau ceva prin care nu puteți trece pentru că acesta este un proces continuu care are loc în fiecare zi,  în fiecare secundă din existența voastră. Sunt celulele voastre, ființa voastră, fiecare moment de acum de schimbare și integrare, realizare, creștere, intuiții.

Ascensiunea are loc în fiecare moment acum al existenței voastre, ea este în râs, în bucurie, în fericire, în iubire, în meditație, în participarea la iubire, în Iubirea de Sine, în acceptare, în toleranță, în cunoașterea interioară, înțelepciune, libertate, expansiune, este toată frumusețea din voi reflectată în exteriorul lumii. Este cunoașterea și realizarea faptului că voi SUNTEȚI DUMNEZEU, că sunteți Divini, că voi sunteți conștiință, că voi sunteți Tot Ceea Ce Există. Ea este îmbrățișarea tuturor multiplelor voastre fațete și a ființei care voi sunteți acum și în toată existența voastră.

Ascensiunea este libertate, respect, templul vostru interior și soarele din această ființă. Ea este tot ceea ce voi ați visat și după ceea ce ați tânjit și aceasta sunteți VOI. Așa cum sunteți în fiecare zi, în fiecare moment acum al acestei existențe, așa cum VOI sunteți existență și conștiință ... VOI sunteți cei după care tânjiți din toată inima și asta este ceea ce face Ascensiunea voastră în întreaga sa ființă. FIȚI Ascensiunea voastră prin  A FI, și Ascensiunea va fi fiecare moment acum. Ea nu va fi niciodată prea târziu și nici nu va fi vreodată amânată sau anulată, pentru că ea este întotdeauna VOI așa cum VOI sunteți infiniți și veșnici. Dacă vedeți că Ascensiunea sunteți voi, atunci voi sunteți deja liberi.

Eliberați-vă de sclavia gândurilor și limitărilor pe care vi le-ați stabilit singuri și atunci vă veți întâlni cu Ascensiunea voastră și veți ajunge la realizarea că voi ați fost întotdeauna în procesul ascensiunii, în fiecare moment acum. Voi vreți ca el să aibă loc prea repede, vreți să fie tangibil și să aveți dovezi; aceasta este o afirmare în exterior prin care, în aceiași ordine de idei, voi afirmați că sunteți în afara voastră și o căutați în loc să o căutați în voi. Cum putem să vă dovedim că ceva este, dacă tot ceea ce voi căutați deja ESTE?! Este deja în voi și sunteți voi! Cum ar trebui să dovedim că aceasta ESTE dacă asta sunteți voi și voi sunteți o ființă vie a conștiinței!? Nu este asta o dovadă suficientă prietenii mei?! Faptul că voi existați și dacă voi existați, atunci și Ascensiunea există.

Nu vă lăsați distrași de poziția de așteptare ca alții să vină să o facă pentru voi. Nu există așa ceva prietenii mei. Există doar ființarea și orice altceva ce vine din afara ființării este distragere, este separare și este învățare prin fractali și experiență, care este acțiune și separare. Acțiunea este divizarea esenței într-un fractal pentru a experimenta curgerea acestei acțiuni, pe care noi o numim expresie și experiență. Ceea ce este bine, desigur. Ea există pentru a vă învăța și a vă aduce înapoi la locul din care ați pornit de prima dată.

Prietenii mei, permiteți esenței ființei voastre să fie ceea ce voi căutați. Dați-i iubirea și atenția de care aveți nevoie, pentru că aceasta este în totalitate acolo și nicăieri altundeva. Toată frumusețea de pe Pământ și realitatea exterioară sunt profesori minunați și vă oferă experiențe. Bucurați-vă de ele dar nu vă lăsați prinși în capcana lor pentru că veți deveni ele. Vedeți prin oglindirea voastră ce este ceea ce vă face să fiți cel/cea care sunteți acum, ce este ceea ce căutați cu atâta nerăbdare și răspunsul vă va conduce pe calea către punctul din care trebuie să porniți din nou în cu totul alt mod, pentru a putea privi dintr-o perspectivă diferită. Învățați și învățați-i pe ceilalți, cunoașteți și FIȚI.

Suntem în mijlocul Ascensiunii, iar acesta este un flux continuu, nu un eveniment de o zi sau ceva de genul acesta. Acesta este fluxul creșterii și Ființării voastre așa că permiteți, stați pe fundul vostru și aveți încredere din toată inima în Sinele vostru interior. Voi creșteți în fiecare zi și asta este ceea ce face Ascensiunea atât de tangibilă în realitatea voastră. Nimeni nu poate face asta pentru voi pentru că voi sunteți SINGURUL/SINGURA care poate iniția și conduce propriul vostru proces de Ascensiune.

Este dorința mea sinceră să subliniez încă o dată faptul că aici este vorba despre măiestria Sinelui vostru din voi și asta este ceea ce aceia dintre noi pe care voi îi chemați, Maeștrii Ascensionați, familia Galactică, Arhanghelii și așa mai departe, vă ajutăm să aduceți la suprafață și să creați din interior: din ființa care sunteți. Pentru că, fără propria voastră ființare și creație nu există schimbare sau ajutor care să fie acordat din partea noastră din tărâmurile Cerești. Voi sunteți cei care aduceți schimbările din interiorul ființei voastre iar noi suntem cei care vă ajută în realizarea a ceea ce voi ați adus la suprafață.

Puteți vedea acest lucru ca pe o vrajă Magică pe care voi o aduceți în manifestare după ce v-ați însușit și ați învățat care sunt abilitățile voastre magice, iar noi suntem cei care le stropesc cu praf magic pentru a face ca ele să aibă un efect chiar mai puternic după ce voi ați rostit vraja. Praful magic poate fi comparat cu toate activările portalurilor, cu activările șabloanelor solare, lumina și codificările cosmice, exploziile solare, evenimentele cosmice prin aliniamente și schimbări, tot ceea ce este orchestrat cu noi/ de noi și de Sursa a Tot Ceea Ce Este. Schimbarea este în voi și ea începe din voi, de nicăieri din altă parte. Nu stați și așteptați ca evenimentele să aibă loc și luați problemele în propriile voastre mâini fiind Maeștrii care SUNTEȚI.

Conștiința cuantică este o cheie majoră în acest tot și ea este pregătită pentru cei care au atins un anumit nivel de măiestrie de Sine, ceea ce implică o anumită conștiință și o cunoaștere a ”a FI-ului”. Pot exista doar ”întârzieri”, ”anulări” sau oricum ați vrea să le numiți pe care le creați voi singuri prin faptul că le aduceți în realitatea voastră. Când simțiți că Ascensiunea nu are loc, asta înseamnă că nu o vedeți în voi înșivă așa că nici nu simțiți acest lucru și cu siguranță atunci nici nu o vedeți reflectată în realitatea voastră exterioară.

Priviți mai mult în acea zonă a voastră și gândiți-vă la ea; există cu adevărat o altă Sursă exterioară care să stopeze procesul Ascensiunii VOASTRE? Vă lăsăm cu aceste ultime cuvinte, va fi o plimbare deja suficient de agitată pentru mulți și ceea ce doresc să vă transmit tuturor este Iubirea și compasiunea mea din străfundul inimii mele pentru voi toți, pentru că vă aduc acest mesaj dintr-o iubire imensă. Aș vrea ca voi să vedeți acest lucru acum și să priviți mai adânc în voi.


Iubirea, Grația și Compasiunea mea infinită, Saint Germain


Traducere Monica Poka

Mesaj de la Grupul Arcturian 27 Aprilie 2014

                               
Mesaj primit prin Marilyn Raffaelle..................................................................................................................................
Începeți să vă revendicați dreptul vostru din naștere, să-l recunoașteți și să-l manifestați. Binele vostru nu va cădea din cer în momentul în care mergeți la biserică, spuneți cuvintele de rugăciune potrivite sau faceți o faptă bună. Puteți manifesta formele mai înalte și mai bune doar atunci când vă dați seama că voi deja sunteți aceste forme.

Aceasta este lecția și timpul este acum.

Noi suntem Grupul Arcturian 4/27/14



29 apr. 2014

Cel mai uimitor fapt din intreg Universul


EMISFERA DREAPTA



Care este poarta care rezoneaza cel mai mult cu tine?

                

Numarul 1

Calea ta este eliberatoare. Esti genul de persoana care are nevoie de foarte mult spatiu personal in viata sa. Ai nevoie de libertatea totala de a face lucrurile asa cum vrei tu. Preferi sa urmezi o cale sculptata de tine insuti, una plina de posibilitati infinite. Cea mai mare frica a ta este aceea de a te simti constrans de anumite circumstante. Esti o persoana extrem de rebela si independenta, dar nu-ti plac confruntarile. Esti genul de persoana care are tendinta de a rezista in mod pasiv in fata unor situatii sau in fata unor persoane dificile. Urasti sa te afli intr-o graba continua si preferi sa-ti faci timp sa te bucuri

de viata. Esti prea ocupat sa te bucuri de viata pentru a atrage atentia asupra ta.

Numarul 2

Calea ta este privata. Esti genul de persoana care prefera sa calatoreasca in singuratatea propriei persoane. Iti place sa observi, sa gandesti  si sa-ti faci curat destul de des in gandurile tale. Preferi o cale care este potrivita doar unei singure persoane. Poti sa-i vezi pe ceilalti de indata ce ajungi la destinatie, dar pentru moment te afli intr-o calatorie personala, iar scopurile tale sunt mai importante. Esti foarte original si foarte perspicace. Privesti lumea prin proprii tai ochi, intr-un mod unic, iar altii pot beneficia in urma acestei perceptii originale asupra vietii. Esti in multe aspecte un singuratic, dar in acelasi timp te intelegi bine cu cei din jurul tau atunci cand iti faci timp. Esti o persoana intelegatoare.

Numarul 3

Calea ta este colorata. Esti o persoana foarte interesanta si atractiva. Iubesti sa faci parte din lumea din jurul tau si ti-ai dori sa traiesti fiecare experienta posibila. Calea ta ideala este aceea plina de culoare, emotie si frumusete. Pentru tine conteaza mai mult calatoria decat destinatia. Esti o persoana foarte curioasa din fire si-ti face mare placere sa inveti lucruri noi. Iti place sa incepi conversatii, sa pui intrebari si sa-i faci pe cei din jurul tau sa rada. Esti o persoana inteligenta si ai o latura spirituala dezvoltata.

Numarul 4

Calea ta este captivanta. Esti genul de persoana care se indreapta inainte cu putere in valurile vietii, de multe ori in necunoscut. Obisnuiesti foarte des sa iei decizii pe moment si sa te ocupi de consecinte mai tarziu. Calea ta ideala este imprevizibila si poate fi un pic inspaimantatoare din punctul de vedere al celorlalti, dar tu esti atras de necunoscut. Ai obiceiul sa sfidezi regulile si esti intr-o mica masura neglijent. Esti cunoscut ca fiind o persoana care actioneaza fara sa gandeasca, dar, din fericire, ti se potriveste de minune acest fel de a fi. Esti foarte spontan si un cautator autentic de senzatii tari. Ai de gand sa profiti la maxim de timpul pe care-l mai ai de petrecut pe Pamant.

Numarul 5

Calea ta este calduroasa. Esti o persoana cautatoare de pace, usor de intretinut. Esti foarte incantator si nu-ti place sa fii deranjat. Calea ta ideala este una clara si placuta. Vrei sa te bucuri de calatorie si doresti din timp sa stii care va fi aceasta. Ai tendinta de a face cele mai usoare alegeri ori de cate ori este posibil. Viata este destul de grea si incerci sa eviti sa o faci mai grea decat este. Esti o persoana stabila si le oferi sustinerea celor din jurul tau ori de cate ori acestia au nevoie. Esti recunoscut pentru consecventa si pentru atitudinea cu picioarele pe pamant de care dai dovada.

Numarul 6

Calea ta este tacuta. Aprecizi singuratatea in totate aspectele vietii tale. Poti petrece foarte multe perioade de timp in singuratatea popriei persoane fara a te simti vreun moment singur. Calea ta ideala este una tacuta si linistita, fara prea multe suisuri si coborasuri. Vrei sa absorbi tot ceea ce te inconjoara, dar nu vrei sa te simti coplesit. Cauti un sens mai profund in fiecare aspect ale vietii tale si traiesti intr-un mod foarte deliberat, atat in actiune, cat si in gandire. Nu-ti plac multimile de oameni, dar iti plac oamenii. Valorezi relatiile autentice si preferi conversatiile profunde.

Distribuie acest test de personalitate si prietenilor tai!

http://www.e-dimineata.ro/ce-cale-doresti-sa-urmezi-in-viata-alege-poarta-si-aceasta-ti-va-dezvalui-calea/

Ce se întâmplă cu „sufletul” după instalarea morţii clinice

Spre deosebire de alţi medici şi oameni de ştiinţă, Sam Parnia nu ezită să folosească teremenul de„suflet” când vorbeşte despre conştiinţa de sine şi admite că este posibil că această stare să existe şi după ce creierul nu mai funcţionează.
Din punctul lui de vedere, moartea nu este un moment anume, ci un proces îndelungat. De obicei, medicii declară că un pacient este mort când inima lui nu mai bate şi nu mai există activitate cerebrală.
Totuşi, în acest moment, celulele lui nu sunt încă moarte şi, tehnic vorbind, cauza care a produs stopul cardiac (de exemplu, un cheag de sânge) poate fi remediată, iar apoi inima repornită, crede Parnia.
După 10 secunde de când inima nu mai bate, creierul nu mai este irigat cu sânge şi monitoarele vor indica o linie continuă, dreaptă – lipsa activităţii cerebrale.
Ţesuturile mor în timp, treptat, printr-un proces numit apoptoză şi nimeni nu poate spune exact care este momentul corect al „morţii” unei persoane.
Sam Parnia cercetează şi experienţele la limita morţii, pe care le consideră dovada că „sufletul” nu dispare după încetarea activităţii cerebrale    (Foto: Shuttesrtock)Sam Parnia cercetează şi experienţele la limita morţii, pe care le consideră dovada că „sufletul” nu dispare după încetarea activităţii cerebrale
Totuşi, unii pacienţi declaraţi morţi au fost resuscitaţi şi unii dintre ei au povestit detalii uimitoare, pe care nu ar fi avut cum să le afle, despre modul în care medicii i-au readus la viaţă.
Aceste povestiri, numite generic „experienţe la limita morţii”, sunt inexplicabile din punct de vedere medical, pentru că pacientul nu avea activitate cerebrală în momentul în care le-a trăit. Ele pot fi considerate dovada că, într-un fel, conştiinţa supravieţuieşte, doar că nu poate fi observată din exterior, crede Parnia.
Cazul lui Joe Tiralosi, un bărbat care a fost reanimat după 40 de minute de stop cardiac, este foarte interesant din acest punct de vedere. Potrivit lui Parnia, aproximativ 10% dintre cei care supravieţuiesc unui stop cardiac descriu asemenea experienţe, care sunt identice, doar că fiecare le interpretează în funcţie de religia sau cultura lui.
Această linie continuă marchează încetarea activităţii cardiace    (Foto: Shutterstock)Această linie continuă marchează încetarea activităţii cardiace
Cercetarea acestor relatări, pe care Parnia nu le numeşte „experienţe la limita morţii”, ci „experienţe după moarte”, este un alt domeniu al activităţii medicului. El coordonează o echipă de cercetători de la Universitatea Southampton, care analizează fenomenul, strângând mărturii din diferite spitale britanice.
Parnia crede că psihicul uman, conştiinţa de sine, interacţionează cu creierul, dar nu este neapărat produsul creierului.
„Este ca întrebarea cu oul şi găina. Activitatea celulelor dă naştere minţii, sau mintea produce această activitate celulară?” se întreabă medicul. „Oamenii vor să demonstreze că o celulă produce un anumit gând şi vedem: o imagine cu o depresie, cu un moment de fericire, dar acestea sunt simple asocieri, nu o dovadă a cauzei gândului respectiv. Dacă accepţi ideea asta radicală, atunci nu ar trebui să existe povestiri despre ce văd şi aud oamenii în momentele în care nu au activitate cerebrală.”
Potrivit medicului britanic, toate datele pe care le are în prezent sugerează că şi după pragul declarat al morţii se păstrează conştiinţa unei persoane. Aceasta mai există multe ore, dar probabil într-un fel de „stare de hibernare”, imposibil de detectat.
El este convins că dacă medicii folosesc tehnica de resuscitare corectă, un pacient poate fi readus la viaţă fără să aibă leziuni cerebrale, chiar şi după câteva ore de stop cardiac. Rata de supravieţuire în aceste cazuri critice s-ar putea dubla, susţine el.
Singurele situaţii în care metoda promovată de el nu poate fi folosită sunt cele în care ţesuturile sunt afectate de o boală imposibil de tratat, cum este în cazul cancerului. Cauza nu poate fi îndepărtată, prin urmare resuscitarea este inutilă.
Tehnicile moderne de reanimare
Timp de mii de ani, moartea era privită ca un ultim moment, acela în care inima înceta să mai bată. Nimeni nu putea face nimic dincolo de acea ultimă secundă. În urmă cu 50 de ani însă, medicii au început să folosească actualele metode de resuscitare cardiopulmonară, prin compresie toracică şi respiraţie artificială. Moartea nu mai este un moment, ci un proces treptat, care afectează diferit celulele organismului.
Clasilele metode de resuscitare presupun compresii toracice şi respiraţie artificală    (Foto: Shutterstock)Clasilele metode de resuscitare presupun compresii toracice şi respiraţie artificalăPotrivit unui studiu recent, intervalul optim în care un pacient poate fi resuscitat fără riscul unor leziuni cerebrale este de 40 de minute. Cu toate acestea, recunoaşte Parnia, mulţi medici renunţă după doar 20 de minute, de teamă că bolnavul a suferit deja daune ireversibile şi va trăi restul vieţii „ca o legumă”. Concepţia se bazează pe teoria conform căreia după doar 5 minute de stop cardiac creierul începe să fie distrus, din cauza lipsei de oxigen.
Ideea este însă greşită, susţine Parnia, iar aceste tehnici de resuscitare sunt de-acum învechite. Ca dovadă, Parnia spune că a avut o pacientă care a fost moartă timp de 3 ore şi apoi resuscitată timp de alte 6 ore. Tânăra japoneză, care era pe-atunci o fetiţă, este acum sănătoasă şi are un copil.
Pericolul serios de leziuni cerebrale nu apare în timpul morţii clinice, ci după ce pacientul este resuscitat şi redevine conştient, explică Parnia. Creierul, care fusese privat mult timp de oxigen şi de sânge, este invadat brusc de acest flux şi se umflă, iar oxigenul în sine devine toxic.
În cazul inflamării creierului, fluxul de sânge scade din nou. De aceea, primele 72 de ore după resuscitare sunt mult mai periculoase decât cele câteva minute de moarte clinică.
În ce constă metoda folosită de Sam Parnia
Pentru început, un pacient care suferă un stop cardiac trebuie resuscitat prin metoda clasică, adică prin compresii toracice şi respiraţie artificială. Medicii trebuie să fie însă foarte atenţi, să nu ofere mai mult de 8 respiraţii pe minut. De multe ori, medicii greşesc aici şi inima suferă un şoc, de aceea nu mai porneşte. Deci această tehnică, dacă este folosită greşit, poate chiar să ucidă.
Apoi, dacă pacientul nu reacţionează la aceste manevre, trebuie răcit treptat, de la 37 de grade Celsius, cât este temperatura normală a corpului, până la 33-32 de grade. Această hipotermie va fi menţinută timp de 24 de ore şi este foarte importantă. Încetineşte rata de distrugere a celulelor moarte şi reduce cantitatea de oxigen de care are nevoie creierul.
Metoda de răcire treptată, care nu este acelaşi lucru cu criogenia (îngheţarea unui corp – care ar distruge celulele) nu este însă folosită decât în aproximativ 50% din spitale, deşi efectele pozitive sunt recunoscute, spune Parnia.
Pentru a răci corpul unui pacient sunt folosite dispozitive speciale, însă, în caz de urgenţă, oricine poate face acest lucru, folosind pungi cu alimente îngheţate. Un gest foarte simplu, care va proteja creierul bolnavului şi poate îi va salva chiar şi viaţa.
În acelaşi timp însă, este esenţial să fie menţinut un nivel de oxigen în sânge, iar metoda este deja folosită ca procedură standard în Japonia. Tehnica se numeşte ECMO (extracorporeal membrane oxygenation machine).
Un nou-născut conectat la un aparat ECO, care oxigenează artificial sângele, în timp ce inima micuţului nu funcţionează    Un nou-născut conectat la un aparat ECO, care oxigenează artificial sângele, în timp ce inima micuţului nu funcţionează
Un aparat special scoate din corpul pacientului sângele, care este oxigenat cu ajutorul unei dispozitiv, iar apoi reintrodus în corp. Astfel, medicii au timpul necesar să opereze pacientul şi să înlăture cauza care a dus la instalarea stopului cardiac.
Esenţial este ca nivelul de oxigen să nu scadă sub 45%, pacientul având în aceste condiţii şansa să revină la viaţă.
ECMO este folosită în ultimă instanţă, când toate celelalte metode nu au dat rezultat.
Aparatul este conectat cu ajutorul a două catetere. Unul este pus într-o venă centrală a pacientului şi al doilea într-o arteră centrală. Astfel, sângele este scos din corp, oxigenat şi introdus din nou.
Cu ajutorul membranei aparatului, dioxidul de carbon din sânge este eliminat şi introdus oxigenul, exact cum se întâmplă în mod normal în plămâni. Unele aparate au şi un regulator de temperatură, care poate răci sau încălzi sângele, în funcţie de nevoile pacientului.
Un bolnav poate fi ţinut în această stare chiar şi săptămâni la rând, el trăind practic fără ca sistemul cardiopulmonar să funcţioneze. Aparatul trebuie supravegheat însă de medici şi asistente special pregătite.
În curând, crede Parnia, vor exista metode chiar mai eficiente decât ECMO. Peste 20 de ani poate vor fi inventate medicamente care vor încetini procesul de moarte celulară, iar oamenii vor putea fi resuscitaţi chiar şi după 24 de ore de la deces, spune el.
„Voi puteţi spune că asta ar însemna înviere, dar eu îi spun în continuare ştiinţa reanimării”,declarăParnia.
Surse: The Guardian, Wired, SpiegelDescopera
Sam Parnia MD PhD contact
http://amfms.ro/sam-parnia-medicul-care-poate-invia-mortii/

Crezi ca esti nefericit?

28 apr. 2014

Zodia Fecioara si protectia ingerilor


Hamaliel – ingerul Virtutii


Nativii din Fecioara primesc darul virtutii de la ingerul Hamaliel. Acest dar este important caci fara el Fecioara devine mult prea critica si hiper-analitica in relatiile cu ceilalti. Acest inger o ajuta pe Fecioara sa inteleaga ca, in general, oamenii nu au nevoie de cineva care sa le spuna in permenta ce nu pot face sau fac gresit, ci de oameni care sa le spuna ce fac bine sau, mai ales, ce pot face. Hamaliel da Fecioarei puterea de a rezista stresului si de a duce o sarcina la bun sfarsit indiferent cat efort presupune acest lucru. Astfel Fecioarele devin buni cercetatori, oameni care invata cel mai bine din propria experienta si extrem de atenti la detaliile care pot face uneori diferenta intre “viata si moarte” intre “efemer si vesnic”.
Verchiel da posibilitatea Fecioarelor de a analiza pe ceilalti fara a-i judeca, de a-i iubi fara a-i eticheta si de a-i sluji fara a astepta nimic in schimb. Tot el va ajuta Fecioarele sa treaca de aparentele lumii fizice si sa ajunga sa inteleaga ratiunile divine din spatele fiecarei intamplari fie ea si nefericita.
Verchiel invata Fecioarele sa ii caute prezenta oamenilor nu pentru a-i face dependenti de ceea ce au ele de oferit, ci pentru a oferi ceea ce au acestia nevoie.
Fecioarele mai pot fi ajutate de Tzadikiel care ii poate ajuta sa isi extinda orizontul de perceptie si intelgere al constiintei in plan fizic, emotional, mental si spiritual. Acesta orienteaza orice demers de invatare catre acumularea de iubire si intelepciune.

http://esoterism.ro/ro/ingeri.php

27 apr. 2014

Zodia Leu si protectia ingerilor


Verchiel – Ingerului puterii controlate

Nativii din zodia Leu sunt sustinuti de Verchiel pentru a invata sa isi tina puterea sub control. Constiinta de sine trebuie sa devina maxima in ceea ce ii priveste pe lei, caci un om care nu isi cunoaste puterea asupra celorlalti, poate face foarte mult rau. Nu conteaza daca sunt atribute negative ale puterii, cum ar fi egoismul sau centrarea pe sine, sau atribute pozitive, cum ar fi creativitatea si increderea in fortele proprii. Important este pentru Lei sa stie de ce sunt in stare si intr-un sens si in celelalt. Daca au tendinta de a fi egoisti, Verchiel ii ajuta sa devina constienti si sa nu mai faca rau in incercarea de a iesi in evidenta cu orice pret, daca nu sunt constienti de capacitatilor lor creatoare, acelasi inger ii ajuta se se puna in slujba semenilor.
Constiinta de sine esteun atribut natural al leilor si Verchiel ii ajuta ca astfel sa devina constienti si de menirea de lideri spirituali pe care o au de fapt.
Tot el ii ajuta pe Lei sa isi constroleze si chiar sa isi anihileze tendinta de a-i domina pe ceilalalti. Pe masura ce Leii invata sa caute si sa contempleze prezentele divine din viata lor, linistea se va asterne in inima lor, iar creativitatea va atinge cote inalte.
Leii mai pot fi protejati si indrumati de Rachmiel, care transforma orice actiune egoista in compasiune, orice vorba lipsita de blandete in mangaiere pentru cel in nevoie. Rachmiel este ingerul compasiunii si invata leii sa se daruiasca si sa se uite pe sine in iubirea pentru cei de langa ei.

http://esoterism.ro/ro/ingeri.php