20 feb. 2015

Coridorul Arcturian


Imagini pentru coridor arcturian

..............................................................................................................................................................
Dragii mei , acum ca v-ati trezit , va dati seama ca viata este o etapa a jocului de realitate virtuala, in care voi sunteti regizori , dirijori si programatori . Odata ce ati recastigat aceasta cunoastere multidimensionala , sunteti liberi sa conduceti direct acest program in folosul vostru.
Inapoi la Coridorul DIMENSIONAL ŞASE
Vom relua acum călătoria noastre inter-dimensionala, prin Coridorul Arcturian. După cum pasiti pe pragul dimensiunii a sasea amintiţi-vă : Constiinta este limba pe careo folosesc programele voastre pentru a construi holograma realitatii fizice. Prin recunoaşterea şi integrarea voastra . Multidimensionala, constiinta voastra s-a extins de la personal la colectiv apoi la constiinta Galactica .
Pana acum ai fost o victimă a normelor şi regulamentelor, o lume care limitează creativitatea şi a făcut să muncesti din greu pentru a obţine bani -pentru a cumpara lucruri. Ai nevoie de bani şi lucruri, deoarece durerea din inima ta a devenit apasatoare. Ai lasat capul in jos si ai încercat să faci ceea ce alţii au vrut. Cu toate acestea, fiecare victorie pe care aţi realizat-o a fost doar pentru a hrani numai dorul tau catre altceva.Trebuie sa va eliberati de sentimentul ca sunteti o victima .
După cum ati ieşit din ascunzătoare, aţi observat ca si altii au inceput sa iasa din ascunzatoare. Constiinta voastra s-a extins de la personal la colectiv.
Prin constiinta voastra planetara, Gaia şopteste in sufletul vostru despre portaluri în lumi superioare. Ati conectat sinele vostru la a cincea dimensiune si ati integrat multidimensionalitatea voastra in matrice. Cu această întoarcere către sine aţi fost în stare să recunoasteti si sa incepeti o relatie cu marea familie Galactica.
Constiinta Cosmica este starea de constiinta care vă permite să percepeti pe deplin, să acceptati si sa integrati undele de torsiune care vin din Centrul Galactic. Mai mult, prin constiinta voastra Cosmica, puteţi vedea cu usurinta prin iluziile celei de-a treia dimensiuni, de separare şi limitare. Stiti ca sunteti creatorul propriei realitati care este o reflectare a sinelui multidimensional si care exprima reflexiile voastre de lumina in matricea holografica a incarnarii prezente.
Puteţi sti ca aceasta încarnare in joc 3D de separare, este special, deoarece puteti experimenta bucuria şi victoria de creştere a realitatii voastre planetare în a cincea dimensiune. Veţi trăi în colectiv şi experienţa planetei reunite cu marea familie Galactica.
Vedeti-va la pragul unei matrice holografice, dincolo de viteza luminii, sisteme solare, galaxii, nebuloase, gauri negre, gauri albe, universuri. Tot ceea ce percepeti este real pentru că aţi ales să fie. Acesta este actul de observare al vostru, cei care ati creat aceste realitati, deşi au fost mereu acolo, în calitate de potenţial. Sunteti ganduri manifestate , in timp ce emotiile ung cursul vietii voastre . Pe masura ce intrati in aceasta matrice , forţa iubirii voastre necondiţionata, se împleteşte în proiecţie holografică dimensionala in viaţa voastra prezentă. Din perspectiva dimensiunii a sasea, va veţi vedea pe pamant in realitatea pe care ati creat-o.
Permite acestui fascicol de lumina si iubire care vine de la sinele tau Divin din dimensiunea a sasea sa patrunda in fiinta ta , pentru a crea o comunicare constanta între programator -sinele vostru, care v-a proiectat in realitatea voastra, şi corpul tau fizic care se intoarce dintr-o lunga calatorie in polaritate.
Acum, ia un moment pentru a revizui fisierele din care este construita viata. Apoi, orice virus bazat pe frica, poate fi şters prin dragostea ta necondiţionată, în timp ce lumina de la marea constiinta cosmica rezoneaza si te poate ridica dincolo de polaritate. Deschide fisierul multidimensionalitatii si salveaza-l in constiinta cosmica . Sistemul de operare incepe descarcarea in creierul fizic.
Care au fost emoţiile bazate pe frica, care a cauzat uitarea Sinelui vostru? Antidotul pentru gândurile bazata pe frica este iubirea necondiţionată. Subliniez că frica se şterge cu iubire necondiţionata.
Când v-ati dat seama că ati devenit o victimă? Utilizati dragostea voastra necondiţionată pentru a amplifica acest moment de trezire. Amintiţi-vă de teama care a creat posibilitatea de a deveni o victima si DELETE (sterge) acest fisier.Prin constiinta voastra cosmica , schimbati programarea din "Eu nu pot controla viaţa mea", la "Eu sunt creatorul realitatii mele" si salvati aceste modificări.
Luati un moment pentru a trimite o unda de iubire necondiţionată în această realitate colectiva pentru a ajuta si pe alţii să stearga (DELETE )frica lor. Acum, constiinta voastra Cosmica fuzioneaza cu constiinta colectiva, pentru a ajuta la creşterea frecvenţei de rezonanţă a întregii umanităţi.
Amplifica acest proces şi să impartasiti-l cu Pamantul , cu Gaia. Apoi, folosiţi dragostea voastra si utilizaţi constiinta voastra Cosmica pentru a ridica rezonanta planetei .
Salvaţi aceste fisiere noi pe "Desktop"-ul celui de-al treilea ochi. Apoi pe hard diskul ADN-ului Junk pentru a accelera procesul vostru de a reveni in lumina eterna.
Constiinta voastra Cosmica, a programat sistemul de operare in a treia-dimensiune la “off “şi a sistemului de operare multidimensională pentru a porni(on). Deoarece sistemul de operare multidimensional funcţionează pentru a treia, precum şi pentru dimensiunile mai mari.
Creati , fiind constienti ca nu exista limita!
Se poate da informatia si pe alte bloguri , cu specificarea linkului catre acest blog.

Niciun comentariu: