8 feb. 2015

Mesaj de la Arcturieni



 
Dragii noștri, ne prezentăm astăzi la întâlnirea cu voi, prin mijlocirea channelerului, pentru a vă da un semnal de încurajare pentru a vă face așteptarea mai ușoară și pentru a vă crește încrederea în ceea ce urmează.


Dorim să vă asigurăm că impresia că nimic nu se întâmplă în lumea și sistemul vostru planetar, care să confirme înaintarea spre granița celei de a 5-a dimensiuni, nu este exactă. Multe schimbări au loc, multe procese se desfășoară, toate cu scopul ca derularea programului vostru de ascensionare să nu se oprească. Planeta voastră primește, în această perioadă, energii puternice de care, majoritatea dintre voi nu sunteți conștienți. Aceste energii au impact benefic asupra voastră, mulți constatând că au mai multă intuiție ca în trecut, înțeleg mai bine ceea ce se întâmplă în jurul lor și sunt mai capabili și mai determinați ca altă dată să despartă binele de rău. Dragilor, astea nu sunt vorbe de circumstanță, care să vă asigure liniștea sau să prevină stări de frustrare. Procesele chiar au loc cu rapiditatea programată și cea rezultată din alegerile voastre.


 Este posibil ca, uneori, imboldul de a acționa diferit de cum ați fi făcut-o altă dată, să vă creeze stări de confuzie și perplexitate, voi nerecunoscându-vă că ați fost în stare să acționați în acel mod.


Adevărul este că ființa voastră suferă schimbări și se aliniază din ce în ce mai bine noilor parametri energetici care se stabilizează acum în sistem. Am face o comparație cu un făt care se dezvoltă în pântecele mamei sale și care, își influențează mama căreia-i crează diferite stări cu care ea nu se mai întâlnise înainte (precum gusturi culinare deosebite, sensibilități olfactive mai accentuate, dorința de a consuma mai multe alimente și lichide etc). Iată cum, viitorul nou-născut își manifestă prezența și se face cunoscut celor din apropiere, chiar dacă o face în mod indirect. Altfel spus, el își impune condițiile și-și revendică drepturile deși încă n-a ”ieșit” în lume.


Acum este momentul pentru a vă concentra și înțelege propria voastră divinitate. Acesta este momentul liniștii în care se sedimentează adevărurile care vă vor ajuta să vă creșteți nivelul de conștiință. Pacea și tăcerea sunt vitale pentru creșterea nivelului de înțelegere și pentru înălțarea spirituală.


Viața trepidantă, bombardamentul cotidian al evenimentelor din viața materială, nesemnificative până la urmă, gândurile care aleargă dintr-o parte în alta, distragerea atenției, în greneral, fac greu sau imposibil de auzit vocea voastră interioară.


Dragii mei, acesta este o perioadă importantă în care a nu face nimic, a rămâne în espectativă ,poate fi un mare avantaj deoarece permite ființei voastre să se păstreze în echilibru, centrată pe dorințele sufletului. În această atmosferă de calm și neimplicare în evenimente exterioare, permiteți incubarea adevărurilor mai înalte și deveniți mai conștienți asupra sensurilor profunde ale  acestor evenimente. Măsura evoluției voastre nu este dată de nivelul de implicare în ceea ce se întâmplă în jurul vostru.


A fi permanent ocupat cu rezolvarea problemelor cotidiene, nu este o probă a preocupării pentru propria evoluție. Este mult mai benefic să treceți de la ” a face” la  ”a fi în interior” . Mulți dintre voi cereți și vă educați copiii să facă tot ceea ce pot pentru a fi cât mai ” în față”. Noi vă spunem că decât ”să faci o groapă pentru a planta un stâlp”, este mai util sufletului vostru ”să contempli un apus sau un răsărit de soare”. Invățați să ”ascultați tăcerea!” Este mult mai util evoluției voastre.


Mintea este un instrument care vă permite să conștientizați, dar ea nu este șeful. Mintea face comparații cu ceea ce a mai întâlnit și, în funcție de aceasta, decide dacă este bine sau rău. Deci, mintea se limitează la un domeniu cunoscut. Dar pentru a vă extinde cunoașterea dincolo de ceea ce vă poate oferi experiența voastră, este necesar să apelați la intuiție, care este o caracteristică a creației și este un instrument propriu minții subconștiente.


Milioanele de gânduri expulzate de mințile ființelor mai mult sau mai puțin raționale, plutesc și se răspândesc în intregul univers. Există un câmp enorm al conștiinței umane universale. Orice gând are anumite caracteristici, printre care puterea și frecvența de vibrație sunt cele mai importante. El poate fi interceptat de alte gânduri dacă are loc o aliniere, o ”potrivire”. Când aceasta se întâmplă, mintea interceptoare poate primi acel gând sub formă de intuiție. Dar influențarea minții de gândurile care circulă necontenit în câmpul universal, nu este obligatorie.


Mintea receptoare poate deschide sau închide poarta de intrare pentru accesul gândurilor din univers. Deci, fiecare dintre voi are capacitatea de a fi selectiv cu gândurile care așteaptă să intre. Cu gândurile pe care le acceptați, puteți construi sau distruge. De fapt, procesul este mai complex decât atât, în sensul că, atunci când un gând din exterior este receptat, el lucrează precum un diapazon: face să vibreze în subconștientul vostru acel gând care este în rezonanță cu el. Asta este posibil deoarece tot ceea ce există în univers se află și în subconștientul minții voastre, pentru că, amintiți-vă, noi toți suntem UNA. Capacitatea fiecăruia de a capta, interpreta și utiliza gânduri din Univers și Cosmos este indisolubil legată ce nivelul de conștiință al fiecărei ființe.


Deseori, un gând interior, emanație a minții conștiente, se poate confunda cu un gând exterior, primit pe filiera minții inconștiente. Majoritate dintre voi nu aveți capacitatea de a ști dacă un gând  ”care v-a venit în minte” este al vostru sau este captat din exterior. Cu timpul, veți învăța să sesizați diferența. Oricum, este corect și indicat ca orice gând să fie trecut prin filtrul sufletului, al minții, înainte de a i se acorda permisiunea să se manifeste. De fapt, nu este atât de dificil să aflați natura și proveniența unui gând. Dacă vă este clar că acțiunea care ”încolțește” în mintea voastră este nu numai împotriva convingerilor voastre dar și în deserviciul a ceea ce numiți voi umanitate, este corect și indicat să vă declarați refuzul, prin emiterea unui gând de întâmpinare de genul: "Nu, eu nu accept ca acest gând să aibă acces în mintea mea”.


Anumite gânduri, cu anumite caracteristici, pot solicita accesul într-o ființă anume și dacă într-o viață anterioară erau niște ”obișnuiți ai casei”. Acest tip de gânduri se vor manifesta mai insistent, vor încerca să revină, dacă nu li s-a ”deschis ușa” de la început, revendicând, poate, și anumite ”drepturi de moștenire”. În asemenea cazuri, dacă este vorba de gânduri malefice, trebuie să aveți o atitudine intransigentă. Când nu scăpați de insistența unui gând, apelați la îngerul vostru păzitor, la ghidul spiritual sau la o entitate din lumină.


Nu foarte rare sunt situațiile în care anumiți oameni sunt influențați empatic de alte ființe care au o stare de sănătate precară. În asemenea situații, ființa receptoare poate acuza exact stările de boală ale celui bolnav. Imediat ce aveți asemenea manifestări, luați un moment de pauză și gândiți-vă la persoana bolnavă cu iubire și încurajare fără a accepta să-i preluați suferința. Faceți adică o ”binecuvântare” în folosul acelei persoane


Dacă boala celui pentru care vă rugați este prinsă în programul său de viață, foarte posibil ca însănătoșirea să nu se producă. Asta nu înseamnă că cererea voastră nu a fost recepționată, însă Legea Liberului Arbitru nu poate fi eludată.


În procesul evolutiv în care vă aflați, după parcurgerea anumitor etape și când nivelul conștiinței voastre va fi crescut suficient, vi se va restitui puterea care vi s-a atribuit de la început, putere de care nu ați fi fost capabili să vă folosiți fără erori, în dimensiunea inferioară 3D.


Nu uitați niciodată că fiecare gând pe care cineva l-a avut vreodată este o energie impersonală care se induce subliminal și care niciodată nu este prea departe de cel care ar dori să-l invoce. Efectele acestor gânduri nu pot fi ignorate dacă subiecții le acceptă.


Mai vrem să spunem că există multe energii emanate cândva în viețile voastre anterioare, energii care au nevoie să vină la suprafață (adică să fie conștientizate) asumate cu iubire și eliberate. Aceste energii nu trebuie refuzate ci primite, înțelese, asumate, după care trebuie eliberate. În toate aceste analize, nu trebuie să uitați faptul că, deși pare ridicol, toate gândurile sunt entități cu existență independentă și infinită. Mai trebuie să luați în considerație că toate gândurile pe care le emanați, nu au nicio vină că s-au născut, ele sunt creațiile voastre pe care le-ați învestit cu anumite caracteristici, bune sau proaste.


Fiecare Creator, în calitatea lui de tată/mamă, are și responsabilități făță de ceea ce a dat naștere. Sunt extrem de multe gânduri, deci entități, născute cu multe deficiențe din cauza procesului de co-creare neîncheiat sau intențiilor neluminoase. Universurile sunt pline de ”schilozi-gând”, născuți și părăsiți de ”părinți” iresponsabili. Până când nu veți aduce ”reparațiile” moral-conceptuale necesare, nu veți scăpa de acești ”copii nedoriți”. Ei vor bate mereu la poarta părintească cerând recunoaștere, alinare, vindecare și eliberare.


Dragilor ”părinți” de gânduri, pentru a trece în dimensiunea 5D aveți nevoie să vă lichidați toate datoriile față de cei  care aveți responsabilități. Asta înseamnă că aveți datorii și față de gândurile cărora le-ați dat viață.


Cunoașteți, desigur, că voi aveți aspecte din viețile trecute, prezente sau viitoare, care există în diverse planuri, în diverse locații în univers.


În afara acestora, aveți gândurile cărora le-ați dat viață în toate existențele voastre. Fiecare dintre ele este legat de voi cu un fir energetic inimaginabil de fin. Voi sunteți ființe ancorate energetic de milioane, poate miliarde de fire de acest fel. Dacă vreți să vă înălțați, trebuie ca aceste ancore să fie tăiate. Una dintre metode este cea expusă mai sus.


Puteți îndeplini toate aceste cerințe care doar par imposibil de îndeplinit. Importantă este hotărârea voastră de a lucra pentru înălțarea ființe voastre. Stați aproape de sufletul vostru și țineți la respect ego-ul vostru uman, care acționează prin minte.


 Mulți dintre voi dovediți multă determinare în a înainta pe cale. Rupeți toate legăturile care nu vă permit să mergeți înainte chiar dacă, uneori, poate fi vorba de ființe care v-au fost apropiate!



Noi suntem Grupul Arcturian.


 

Niciun comentariu: