11 feb. 2015

MESAJE DE ACASĂ - ARCTURIENII

 
” Pentru că voi v-ați oferit voluntari să fiți un portal deschis pentru dimensiunile mai înalte, noi, expresiile voastre mai înalt dimensionale, putem folosi portalurile voastre pentru ca personal să putem ajuta fiecare persoană cu care voi intrați în contact. Ba mai mult, atunci când voi serviți ca un portal deschis către dimensiunile mai înalte, voi le arătați altora cum să servească și ei ca portaluri.
De asemenea, lumina și iubirea care curg prin portalul vostru sunt cu nerăbdare acceptate de către elementele lui Gaia: pământul, aerul, focul și apa. Prin urmare, simpla voastră prezență pe corpul planetei lui Gaia o sprijină și o ajută pe Gaia în procesul acensiunii Sale.
Ne încheiem transmisia reamintindu-vă că SINELE vostru mai înalt dimensional este infinit AICI cu NOI. Astfel, voi toți sunteți portaluri deschise de lumină cu capul în stele, picioarele înfipte în Pământ și cu inimile larg deschise proiectând lumina multidimensională și iubirea necondiționată în viața voastră de zi de zi.
Binecuvântări de la Arcturieni și de la toți membrii familiei voastre galactice.”
Mesaj primit prin Suzanne Lie
Traducere și postare Monica Poka
Sursa:
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogsp...
Muzica: ”Les Chemins de l Arc en Ciel” Michel Pepe

Niciun comentariu: