11 feb. 2015

Revolutia spirituala ia amploare

Imagini pentru revolutia spirituala din germania amploare/

 Pe afişul din fotografie stă scris: PACEA ESTE MAI VALOROASĂ DECÂT PROFITUL !!!

Dragi concetăţeni şi prieteni,

Se pare că schimbarea mult dorită va avea loc mai devreme decât ne putem imagina. În multe localităţi din Germania, Austria, Elveţia şi nu numai, deci în Berlin, Nurnberg, Karlsruhe, Dornbirn, Regensburg, Bremen, Leipzig, Viena şi multe alte oraşe, au loc adunări cetăţeneşti la care iau parte sute şi mii de cetăţeni. Desigur că în Germania demonstraţiile din ziua de luni au devenit deja tradiţie, însă în aceste momente aici se întâmplă ceva deosebit. Intelectuali de mare clasă iau cuvântul şi cer în mod răspicat schimbarea sistemului actual. Acest articol îl scriu sub presiunea timpului, de aceea îmi cer scuze pentru faptul că nu pot să dau prea multe detalii. Am fost rugaţi să dăm mesajul mai departe pentru ca toată Europa să se ridice şi să ceară introducerea democraţiei adevărate. Economia trebuie să servească oamenii şi nu invers. Iată în mod succint ideile de bază ce decurg din discursurile din Germania:

1. Organizaţi în fiecare localitate pieţe de tip Agora, unde intelectualii responsabili să informeze populaţia şi cetăţenii să-şi poate exprima în mod liber opiniile. În Germania aceste întruniri populare au loc în fiecare săptămână în ziua de luni. Niciun lider nu trebuie să aibe dreptul să domine aceste adunări.

2. Respingeţi violenţa verbală şi fizică. Conştientizaţi faptul că grupurile violente de tip Black Block sunt iniţiate şi finanţate de serviciile secrete pentru a crea violenţă şi haos, deci pentru a menţine la putere actuala constelaţie de politicieni care sunt de fapt reprezentanţii oligarhiei mondiale. Revoluţia trebuie să fie de natură spirituală.

3. Decuplaţi-va de la mass-media mainstream deoarece acestea produc învrăjbire, manipulare şi hipnoză în masă. 

4. Conştientizaţi faptul că lumea este condusă ca o corporaţie, iar legea cea mai puternică este UCC(= Uniform Commercial Code; tradus în româneşte înseamnă Codul Comercial Uniform). Ea este mai puternică decât Codul Civil. Aceasta este cauza pentru care oamenii sunt trataţi precum mărfurile, iar statele şi instituţiile acestuia nu sunt altceva decât firme. Acest fapt are consecinţe negative în ceea ce priveşte drepturile cetăţeneşti deoarece aceste drepturi devin astfel de rang inferior. Intelectuali de marcă au studiat aceste legi şi au constatat că ele se pot folosi în favoarea cetăţenilor şi se pot îndrepta împotriva actualului sistem. Cuvântul cheie este: fundaţia, deci crearea unei fundaţii cu ajutorul căreia să te foloseşti de drepturile comerciale ce decurg din UCC. Datorită faptului că statele şi instituţiile acestuia sunt firme, taxele şi impozitele devin oferte pe care cetăţenii le pot plăti parţial, le pot condiţiona sau le pot refuza. Crearea de fundaţii îţi dă posibilitatea de a-ţi putea recupera TVA-ul pe toate mărfurile cumpărate. Există însă mult mai multe avantaje, spre exemplu, nimeni nu te mai poate executa silit dacă îţi treci proprietatea personală în fundaţia creată de tine. Această tematică este foarte complexă şi de aceea aş fi dorit să descriu acest concept într-o carte. Nu am însă timpul disponibil. Am oferit această informaţie în speranţa că cineva o va prelua şi o va dezvolta deoarece este un concept demn de luat în considerare.

5. Boicotaţi alegerile electorale! 30% din populaţia Germaniei nu se mai duce la vot. Prin vot cedezi puterea unor oameni care nu te reprezintă, cedezi puterea asupritorilor.

6. Democraţia adevărată nu se poate crea la nivelul unor comunităţi mari precum statele sau uniunile de state. Ea se poate crea numai la nivelul comunităţilor mici. Acest principiu se află chiar şi în articolul 5 din Tratatul Uniunii Europene. El se numeşte principiul de subsidiaritate. De aceea numai comunităţile mici au dreptul de a lua hotărâri asupra modului lor de funcţionare şi organizare.

7. Sistemul monetar este o mare escrocherie. Acesta este răspunzător pentru sărăcirea populaţiei şi înavuţirea rapidă şi peste măsură a câtorva oligarhi. Statul este acela ce trebuie să producă monede şi bancnote, nu băcile private aşa cum se întâmplă acum.

8. Faceţi-vă cumpărăturile în mod conştient. Nu mai cumpăraţi de la concerne, ci numai de la producătorii locali. 

9. Nu mai luaţi credite!

10. Folosiţi, pe cât puteţi, alte mijloace de schimb în locul banilor. Se poate folosi trocul sau se pot introduce valute regionale.

În funcţie de timpul disponibil vă voi ţine la curent cu evoluţia evenimentelor din Germania. Rog pe toţi cetăţenii români din străinătate să raporteze evenimentele importante de acolo pentru ca cei din ţară să se poată organiza.

Vă doresc îndeplinirea tuturor dorinţelor!

Cu stimă,
M.Homerillum
articol preluat de pe https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1697002220523972&set=a.1383060115251519.1073741827.100006426309731&type=1&theater

Niciun comentariu: