27 mar. 2015

Gandurile sunt energie

Imagini pentru thought forms

Te-ai gandit vreodata exact la acelasi lucru, in acelasi timp cu altcineva? Ai simtit vreodata ca primesti o influenta negativa din partea cuiva fara nici un fel de motiv logic? Oare cat este de puternica mintea umana fara ca noi sa ii banuim macar potentialul?
Oamenii empatici pot simti cu usurinta anumite emotii chiar si atunci cand cuvintele nu sunt rostite. De asemenea, animalele, si mai cu seama cainii, simt cand cineva are o energie ostila sau nu. Cum este posibil?

Transferul energiilor

Toate gandurile pot fi transmise si receptate. Un exemplu care evidentiaza acest lucru este procesul nenumaratelor meditatii care au loc global simultan, prin care rata crimelor si a violentelor scade semnificativ. Energiile pot fi transmise de la persoana la persoana. Ai simtit vreodata o anumita stare

 

Transferul energiilor

Toate gandurile pot fi transmise si receptate. Un exemplu care evidentiaza acest lucru este procesul nenumaratelor meditatii care au loc global simultan, prin care rata crimelor si a violentelor scade semnificativ. Energiile pot fi transmise de la persoana la persoana. Ai simtit vreodata o anumita stare inexplicabila in momentul in care te aflii in preajma unei anumite persoane fara ca aceasta sa iti adreseze vreun cuvant? Aceasta energie poate fi si pozitiva, dar si negativa – in oricare dintre cazuri energia este transferata de la o persoana la cealalta.
Cei empatici, de obicei preiau aceste energii mai rapid si mai profund decat altii, dar cu totii suntem deschisi spre a transmite si primi aceste energii.

Constiinta plantelor

Toate fiintele vii sunt receptori sau transmitatori de energii, inclusiv animalele si plantele. Exista numeroase studii care au demonstrat faptul ca si plantele au constiinta . Aceste cercetari evidentiaza cum toate organismele vii sunt conectate la un anumit nivel prin ganduri si energie, dar cu totii am fost influentati prin educatie si prin mass-media sa ignoram aceste aspecte.
In cazul in care gandurile noastre transmit energie, acceptarea si utilizarea acestui aspect nu ne ofera nimic de pierdut, dar in schimb ne ofera foarte multe de castigat.

4 modalitati simple prin care gandurile tale pot influenta lumea

1. Transmite iubirea ta celorlalti oameni, indiferent daca ii cunosti sau nu. Atunci cand te aflii in masina, in autobuz sau orice alt loc public, creaza-ti o formula mentala prin care sa creezi ganduri pozitive pentru cei din jur. Este un exercitiu prin care putem invata si cultiva iubirea neconditionata.
2. Transmite iubire naturii. Atunci cand te plimbi in mijlocul naturii, incearca sa transmiti iubire si recunostinta tuturor plantelor care te inconjoara in acel moment. Poti sa te ajuti de constientizarea faptului ca fiecare planta este vie, iar multitudinea lor creeaza o forta care te inconjoara cu viata din toate partile. Simte aceasta energie vitala care te iubeste si ofera-i la randul tau iubire.
3. Amplifica-ti intentiile, gandurile si emotiile prin meditatie. In timpul meditatiei, incearca sa te concentrezi la tot ceea ce este legat de iubire, apreciere si recunostinta nu doar la nivel personal, ci si la nivel global si universal.
4. Ridica energia celor din jur. Incearca sa creezi din energia ta personala o influenta pozitiva care sa inspire si sa ii incurajeze pe ceilalti. Fii un exemplu. In momentul in care tu incepi sa iti manifesti pozitivitatea, starea ta poate deveni molipsitoare. In acest fel, putem crea o stare de bine in jurul nostru care sa ne sustina evolutia si sa ne deschida spre oportunitatile pe care ni le dorim.
Exista un motiv pentru care incepem sa ne simtim rau dupa ce ne uitam la stiri, mai ales la cele de la ora 5: acestea sunt incarcate cu un anumit grad frica ce ne mentine in acea vibratie, care ulterior incepe sa se manifeste in viata noastra. Atunci cand traim in vibratia iubirii si transmitem aceasta vibratie spre tot ceea ce ne inconjoara, putem sa schimbam perspectiva realitatii intr-una plina de iubire.

Si totul poate fi realizat doar cu cateva ganduri in fiecare zi!

 
Constiinta Colectiva

Niciun comentariu: