10 mar. 2015

Piatra care va ajuta sa mirositi culorile



Denumirea de Unakit provine de la muntii Unakas din Carolina de Nord unde a fost descoperit prima data. Varietate de Jasper, Unakitul, ajuta la deschiderea ceakrei coroana si al treilea ochi. Aduce vizuni clare care va vor ajuta in definirea misiunii personale. Piatra ajuta persoanele care au insomnii sa isi echilibreze somnul astfel incat sa se odihneasca in intregime in timpul acestuia, oricat de limitat ar fi.

Piatra are o vibratie inalta spirituala care aduce echilibru, maturitate, si indepartarea energiilor negative. Activeaza foarte bine si timusul si ceakra inimii. Restabileste conexiunea cu copilul interior si aduce inapoi stima de sine, ramanand totodata in compasiune fata de ceilalti. 

Persoanele care sufera in mod frecvent de depresie ar trebui sa doarma sub perna cu aceasta piatra. Desi in general persoanele deprimate sunt asociate cu dereglarea ceakrei inimii, deprimarea are la baza inchiderea ceakrei bazale unakitul fiind eficient si in  aceste cazuri deoarece poate debloca ceakra radacina si poate face legatura cu centru pamantului.

Unakitul activeaza foarte bine mirosul asociat cu culorile. Putini dintre noi stiu ca fiecare culoare din curcubeu are asociat un miros. Pentru a avea efect terapeutic maxim se incepe cu exercitii de miros al culorilor pe fiecare nuanta din Unakit. 

Se alege o culoare din piatra si se vizualizeaza cum culoarea se ridica ca un fum din piatra si intra in narile noastre. Se sta cateva secunde si se identifica mirosul. Practicati la inceput de 2 ori pe zi pentru a identifica mirosurile si pentru a lasa vibratia Unakitului sa se armonizeze cu campurile dumneavoastra. Mirosul culorilor prin ceakra 6 a declanseaza viziuni rapide pentru ca activeaza un circuit energetic secret aflat in spatele narilor.



 

Niciun comentariu: