17 apr. 2015

David Icke - Noi ne creăm propria realitate!




  Fii responsabil !
 
  Încetează să mai dai vina pe alții pentru ceea ce ți se întâmplă și încearcă să înțelegi de ce ai atras o astfel de experiență în viața ta. Vreți schimbare? Schimbă-te mai întâi pe tine însuți și restul se vor schimba ! 

Link 1

Link 2




Schimbarea (The Shift, 2009)



   
 Filmul The Shift  vorbește despre schimbarea ce trebuie să aibă loc în viața noastră când ne descoperim adevăratul nostru scop. Purtătorul mesajelor din film este Wayne Dyer, psihologul considerat de mulți americani drept  „părintele motivației”  și totodată inițiatorul mișcării de self-development din SUA. 

 

   Filmul urmează 3 fire narative ce se desfășoară la un centru de recreație din California.


  În film, Wayne Dyer tratează şi problema ego-ului. Noi venim pe lume ca o creație perfectă a lui Dumnezeu. În timpul celor 9 luni în care suntem concepuți, ni se dă tot ce avem nevoie fără ca noi să ne zbatem. Nu ne îngrijorăm ce culoare vor avea ochii sau pielea noastră, nu ne gândim ce înălțime sau păr vom avea. Însă după cele 9 luni apărem pe lume, iar părinții încep să ne educe. Wayne Dyer descrie acest fenomen ca Edging God Out și înseamnă apariția ego-ului.


   Iar ego-ul se identifică prin lucrurile pe care le posedăm și prin acțiunile pe care le facem. O întreagă viață ne chinuim să avem cât mai multe lucruri, să fim mereu pe locul unu, însă partea aceea din noi care se cere împlinită o ignorăm în totalitate.



  În acest film, Wayne Dyer ne face să vedem lucrurile dintr-o altă perspectivă, ne face să ne dorim să îi îndrumăm și pe alții spre a-și găsi dharma (scopul vieții, menirea), a-și da seama că toate resursele de care au nevoie sunt în ei.



Wayne spune:



"Dacă Dumnezeu în cele 9 luni când ai fost în burtica mamei ți-a dat tot ce ai avut nevoie de ce crezi că după ce te-ai născut nu mai ai toate resursele?"



  Am aflat că nu atragi ceea ce îți dorești ci atragi ceea ce ești. Însă în ziua de azi este dificil să stai de vorbă cu tine însuți și să afli cine ești… mai ușor este să alegi varianta zonei de confort și să dormi prin viață, cum spun eu.



  Cel mai greu îmi este atunci când văd că oamenii nu vor să facă nimic pentru ei, mi-a fost greu să înțeleg de ce unii aleg să le fie rău pentru că “asta este viața”, mi-a fost greu să înțeleg că există și oameni care nu își asumă responsabilități. Eu mă adresez acelor suflete care știu că viața poate fi altfel și fac demersurile pentru a reveni pe drumul lor. Pe aceștia îi admir și mă bucur de fiecare succes a lor.



  În viață putem fi de multe ori pe un Titanic, un vapor mare care poate reprezenta tot ceea ce ai crezut că vrei: bani, casă, mașină, statut, lux etc. Un vapor unde poți fi chiar tu căpitanul, crezi că deja totul este aranjat în viața ta… și se întâmplă ca acesta să se scufunde.



  Ce aleg atunci? Unii ramân acolo și țin cu dinții de ceea ce “au” până când vaporul se scufundă. Alții aleg să părăsească vaporul la timp.



  Așa e și cu schimbarea, o facem de multe ori doar pentru că ne scufundăm… când deja ești amenințat că vei fi dat afară, când deja relația nu mai merge și afli că ești înșelat, uneori chiar ajungi să te scufunzi. Și atunci ai nevoie de aer să poți ieși la suprafață, uneori chiar ajungi “să mori” și ai nevoie de o renaștere care implică multă muncă, vindecarea unor răni etc."
Descriere de Delia Mureșan www.empower.ro 

Link 1

Link 2


 Cu Lumină în Pace și Iubire !

Surse : http://silencewithinus.blogspot.com.es/

 http://fymaaa.blogspot.com.es/2010/11/wayne-dyer-scimbarea-13112010.html

Niciun comentariu: