10 mai 2015

LEGATURA PROFUNDA DINTRE RELATIA INTIMA SI ENERGIA AURICA


Este foarte important sa constientizezi cu cine iti impartasesti energia ta intima.
La acest nivel de intimitate, energia ta aurica sa impleteste cu energia aurica a celeilalte persoane.
Aceste conexiuni puternice, indiferent de cat de nesemnificative crezi ca sunt, pot lasa in urma reziduuri spirituale, in special in cazul persoanelor care nu practica niciun tip de curatare fizica sau emotionala.
Cu cat interactiunea dintre tine si o alta persoana are o durata mai lunga de timp, cu atat mai profunda este aceasta conexiune aurica.
Iti poti imagina cum ar arata aura confuza a unei persoane care se culca cu mai multe persoane si care poarta in jurul sau aceste energii multiple.
Ceea ce aceste persoane nu-si pot da seama este ca ceilalti pot simti aceasta energie, o energie care poate respinge energia pozitiva si care poate atrage energia negativa in viata lor.
“Eu spun intotdeauna, nu te culca cu o persoana pe care nu ti-o doresti cu adevarat.” – Lisa Chase Patterson
Modul in care Lisa descrie natura intima a schimbului de energie care are loc in timpul actului sexual este ceva ce am incercat sa le explic prietenilor mei apropiati timp de ani de zile. Suntem cu totii fiinte fizice, dar suntem, de asemenea, mult mai mult decat atat. Dincolo de aspectul fizic, exista un aspect mult mai profund, aspectul energetic. De aceea, putem spune, fara sa gresim, ca suntem fiinte energetice. Atunci cand intre noi si o alta persoana are loc un act intim, la nivel energetic fuzionam cu energia persoanei respective si invers. Indiferent daca este vorba de o proiectie astrala sau de un contact sexual (indiferent de tipul acestuia) – atunci cand intre noi si o alta persoana are loc un act intim absorbim o mare parte din energia persoanei respective si ea absoarbe o mare parte din energia noastra.
In cazul in care exista o relatie intima intre tine si o persoana plina de optimism, iubitoare, inaltatoare – acea energie iti este transmisa. De cealalta parte, persoanele depresive, negativiste, instabile, depresive iti vor transmite aceasta energie intr-o anumita masura. Este foarte important de retinut faptul ca in cazul in care o persoana intretine relatii sexuale cu o varietate de persoane, ea absoarbe din energia persoanelor respective. Un barbat sau o femeie casatorita absoarbe energia sotiei, respectiv sotului, energie care va fi amestecata cu energia ta, in cazul in care tu esti “celalalt” barbat sau ” cealalta” femeie.
Asa ca, este foarte important sa tii cont de faptul ca atunci cand te vei culca cu o alta persoana, cu exceptia cazului in care urmezi un program de curatare energetica cu regularitate, vei imprumuta din energia partenerului de viata al persoanei respective.
Aceasta descoperire nu este una noua, in crestinism find numita “legatura sufleteasca”. De asemenea, in studiul sexului tantric aceast aspect al existentei este discutat pe larg.
In cultura moderna ne asteptam ca noi si ca oamenii din jurul nostru sa aiba grija de igiena personala zilnic. De cealalta parte, foarte putini dintre noi suntem constienti de aspectul igienei energetice.
Cele mai eficiente metode de curatare aurica
1. Imbaierea cu Saruri Epsom
Apa indeparteaza impuritatile atat la nivel fizic, cat si la nivel energetic. Sarurile Epsom stimuleaza fluxul de energie si elimina reziduurile minore existente la nivel auric.
2. Inotul
Aceasta activitate are capacitatea de a-ti curata campul auric. Dintre toate optiunile, baia in mare sau in ocean este cea mai buna optiune. Aceasta activitate este utila in special pentru eliminarea reziduurilor minore existente la niveul aurei tale.
3. Lumina soarelui
Expunerea la lumina soarelui stimuleaza circulatia energiei la nivelul intregului organism. Multe dintre vibratiile de o joasa frecventa nu pot exista in prezenta expunerii la lumina soarelui.
Cele mai puternice abordari de curatare a campului auric
1. Meditatia aurica
Chiar si o simpla meditatie te poate ajuta sa te relaxezi si sa te eliberezi de energiile de joasa frecventa. Meditatia aurica lucreaza direct cu eliberarea energiilor nedorite prin intermediul impamantarii, curatandu-ti aura, canalele energetice si chakrele.
2. Vindecarea aurica
In cadrul unei astfel de vindecari, vindecatorul iti sprijina sistemul energetic in eliberarea energiilor nedorite. Cu toate acestea,  aceasta metoda necesita o prudenta deosebita, deoarece in cazul in care terapeutul nu stapaneste foarte bine tehnicile respective te poate dezechilibra la nivel energetic.
3. Trairea emotiilor
Atunci cand energia emotionala este blocata, la nivel energetic se creeaza o congestionare a canalelor energetice. Astfel, poate fi foarte usor sa ramana blocate o cantitate foarte mare de emotii nedorite. Simtindu-ti pe deplin emotiile asunse vei produce o eliberare de energie. Aceasta simpla metoda  te poate sprijini enorm in procesul de eliberare de reziduurile existente la nivel energetic.
Alte cateva optiuni simple de curatare a campului auric
1. Vantul
Stand intr-o postura dreapta, deschisa, intr-un vant puternic te poti elibera de energiile nedorite. Aceasta activitate se recomanda a fi practicata la mare, acolo unde briza marii are o umiditate crescuta, sare si minerale. De asemenea, vanturile oceanice sunt extrem de eficiente in curatarea aurica.
2. Gradinaritul sau timpul petrecut in natura
Prin intermediul acestor doua activitati intri in contact direct cu pamantul. Aceste activitati te sprijina in procesul de impamantare energetica si de eliberare de energiile nedorite.
3. Creativitatea
Valurile de energie creatoare care apar in urma unei activitati creative stimuleaza fluxul de energie si sprijina eliberarea de energiile nedorite.
https://fiituinsutimaa.wordpress.com/2014/11/28/legatura-profunda-dintre-relatia-intima-si-energia-aurica/

Niciun comentariu: