14 mai 2015

Metoda Modificarilor Minore in arta feng-shui





   Arta feng-shui este din ce in ce mai utilizata la nivel mondial, iar metodele folosite in tara de origine  ( China) ajung sa fie puse in practica de noi toti. Dupa cum va spuneam si intr-un alt articol, nu promovez risipa in nici un domeniu si nu sunt de accord cu umplerea locuintei cu fel de fel de remedii pentru a atrage bunastarea, de exemplu. Principiul dupa care ma calauzesc este : putin si bun. Dar sa revenim la oile noastre!
Astazi va supun atentiei,  o metoda de implementare a remediilor feng-shui propusa de profesorul Lin Yun numita " Metoda Modificarilor Minore". Aceasta se refera la schimbarile minore pe care le putem face in locuinta pentru a provoca schimbari majore in viata noastra, sau cel putin asa sustine domnia sa.
Sa va prezint metoda!
Remediile minore sunt:

  • Energia luminii-se refera la amplasarea de lumini, oglinzi, sfere de cristal in locuinta dummneavoastra pentru a amplifica energia chi. In functie de intentia cu care sunt folosite,oglinzile pot genera o forta de atractie, de respingere, de marire, de ridicare, de expansiune, de protectie sau binecuvantare in orice zona in care sunt asezate. Sferele de cristal au rolul de a refracta, difuza, reflecta, mari si expansiona lumina vizibila, dar si pe cea spirituala.
  • Energia sunetului-se refera la sunetele ce pot crea o energie a trezirii, a vitalitatii, stimulatoare, dar si protectoare. Aici includem : clopoteii (preferatii mei), gongurile si toate instrumentele care genereaza sunete.
  • Forta vietii- remedii ce folosesc energia vitala pentru a amplifica, vindeca, hrani si ridica nivelul de chi al unui anumit loc. Includem aici: plantele, florile, acvariile.
  • Energia hidraulica- n folosim de forta apei pentru a aduce o energie noua, abundenta, a prosperitatii in locuinta. Putem folosii in acest scop: fantani, cascade, fluxuri de apa.
  • Obiecte mobile- remediile in care sunt folosite includ piesele mici de mobilier, morile de vant, steagurile, moristile si caluseii. Eele au rolul de a crea o admosfera activa si vesela sau balma si blanda in locuinta dumneavoastra.
  • Obiecte grele- includem aici piesele de mobilier greu, pietrele si statuile. Rolul lor este de a aduce stabilitate, soliditate si o influenta stabilizatoare intr-o situatie data.
  • Obiecte electrice- includem aici toata aparatura alimentata la o sursa de putere electrica. Caltulatoarele, televizoarele, masinile de spalat, etc, se incadreaza acestei categorii. Rolul lur este de a genera o energie activa datatoare de echilibru.
  • Culorile- cea  mai usoara cale de remediere a unor probleme, deoarece orice obiect este colorat si orice culoare are o anumita semnificatie.
  • Mirosurile- aici includem orice produse care emana mirosuri, uleiuri parfumate, betisoare. Mirosul reprezinta una dintre modalitatile prin care putem stabili legatura cu spiritul interior.
Personal folosesc foarte mult ultimele doua metode. Dumneavoastra pe care pe folositi?

http://karmaemmi.blogspot.ro/2015/05/metoda-modificarilor-minore-in-arta.html

Niciun comentariu: