6 mai 2015

Puteti scapa de orice durere, oricat de puternica ar fi, cu ajutorul mintii!

durere 7

Prin durere, corpul te atentioneaza ca in zona respectiva este ceva care nu este in regula. Daca esti in tratament si durerea nu inceteaza, iata ce ai de facut:
1) Indica cu degetul aratator spre locul dureros.
2) Daca ai cauta un container pentru durere, ce capacitate ar trebui sa aibe (cat o cutie de conserve, flacon de 1 litru, damigeana de 20 de litri, cisterna de cale ferata etc).
3) Daca durerea ar avea culoare, a ta cum ar fi?
4) Daca durerea ar avea gust, a ta ce gust ar avea?
5) Daca durerea ar avea miros, cum ar mirosi a ta?
Reia cele 5 puncte de mai sus si observa ce schimbari s-au petrecut intre timp privind locul, volumul, culoarea, gustul, mirosul. Daca inca persista, eventual repeta ciclul, dupa care de obicei a trecut in asa masura incat nici macar nu o mai poti localiza!
Nu e nicio scamatorie in toata treaba aceasta. Durerea este ceva subiectiv, este deci afacerea emisferei cerebrale drepte. Materializand-o, dandu-i volum, forma, culoare, etc., imediat devine obiectiva. Devenind obiectiva, creierul tau incepe sa sintetizeze endorfine si sa le trimita spre locul impricinat.
Cateodata durerea este asa de veche incat o consideram proprietate personala, spunand: “Durerea mea…” Ca sa complicam si mai mult ii dam si un titlu: “Durerea mea de incheieturi…”
O durere cronica este deja un obicei. De ce sa suferi? Scapa de acea credinta si asteptare ca neaparat trebuie sa ai dureri! Termina cu obiceiul! Daca ai ceva durere, imediat poti incepe ciclul de 5 puncte!
http://www.almeea.ro/puteti-scapa-de-orice-durere-oricat-de-puternica-ar-fi-cu-ajutorul-mintii-nu-ratati-acest-articol/

Niciun comentariu: