21 iun. 2015

PE 21 IUNIE VOM FI ÎNCONJURAŢI DE VALURI DE ENERGIE! CUM SĂ LE PRIMIM!

solstitiul-de-vara-770x470

21 iunie, solstitiul de vara, ziua cand incepe vara astronomica. Nu insist asupra fenomenului din punct de vedere astronomic, este cunoscut. Doresc sa pun in evidenta aspectul spiritual al acestei zile. Din cele mai vechi timpuri este ziua cand asupra Pamantului actioneaza cele mai inalte forte spirituale. Cu atat mai mult acum, in contextul Ascensiunii planetei noastre. Incepand cu primele ore ale diminetii zilei de 21 iunie se deschid cerurile catre cele mai inalte dimensiuni cunoscute sau nu noua, oamenilor. Valuri – valuri de energie, lumina si iubire se revarsa asupra noastra. Este extrem de important sa le primim, dar si mai important este sa le eliberam pe cele vechi. In noaptea de 21 spre 22 iunie, intre orele 00.00 si 2.00, se fac foarte multe meditatii si rugaciuni de grup in toata lumea. Va propun sa incepeti ziua prin multumire pentru aceasta oportunitate. Si, cereti! Cere si ti se va da!
Lasati teama si toate fricile sa se topeasca, puneti-le intr-un sac imaginar si dati-le drumul catre Cer, asemenea unui balon care urca, urca si nu se mai vede. Cereti Creatorului sa va arate cine sunteti cu adevarat! Cereti inlocuirea tuturor tiparelor vechi si limitative sa se dizolve in infinitul ocean al Creatiei! Cereti, cu forta si curaj, sa va cunoasteti puterea pe care o aveti, aceea ce fiinte divine si co- creatori ai vietii! Cereti eliberarea a tot ceea ce simtiti ca nu este pentru voi si pentru binele cel mai inalt al vostru si al celor dragi! Cereti curajul si intelepciunea de a topi carcasa de fier a grijilor si fricilor voastre. Cereti sa va vedeti maretia din spatele mastilor si rolurilor pe care le purtati si le jucati zilnic. Cereti! Cereti sa vedeti Lumea Reala a lui Dumnezeu de dincolo de lumea aceasta, lumea de care au vorbit toti Marii Invatatori ai tuturor timpurilor Pamantului. Cereti sa vi se deschida ochii si sa vedeti, aveti acest drept din nastere! Toti suntem suflete rupte din Rai si toti, absolut toti, fara exceptie, avem dreptul de a afla asta si de a trai in consecinta! Cereti orice simtiti ca aveti dreptul sa primiti!
Si inca ceva: cereti in bucurie si demnitate, cu curaj si recunostinta pentru ca deja ati primit! Dupa care rugati Ingerii Pazitori si Ghizii vostri aflati in Lumina pura a lui Dumnezeu sa va „traduca” in propria intelegere mesajele Tatalui pentru voi! Cereti toata ziua si, cine doreste si simte, poate cere si la miezul noptii! Pentru a amplifica puterea eliberarii vechiului si a primirii noului, fiti atenti la toate gandurile pe care le emiteti. Au o putere fantastica de a se materializa in viitorul foarte apropiat. Aveti grija la cuvintele pe care le rostiti, pentru ca au forta de a grabi manifestarea gandurilor.  Si, peste toate, ingrijiti-va sa aveti sentimentele cele mai pure si inaltatoare, intrucat ele devin forta materializarii a ceea ce emiteti! Cei care mediteaza si sunt in proces de autocunoastere stiu despre ce este vorba. Cei care sunteti insa la inceput, ii veti prinde din urma! Nimeni nu este lasat la urma! Toata suflarea Pamantului ii este draga Creatorului si toti avem acelasi potential!
Va rog sa aveti incredere in acest proces si rezultatele nu vor intarzia sa apara! Si inca ceva: indiferent ce manifestari neplacute apar in aceasta perioada (nu ma refer la ziua de 21, ci la toata perioada pe care o traversam), aveti incredere si ridicati-va deasupra! Aduceti-va aminte ca mintea este cea care dicteaza corpului. Si, cu o minte linistita si sigura ca totul va fi asa cum trebuie sa fie, veti trece peste toate cu bine! Lasati Sufletul sa se manifeste si nu trageti concluzii, nu judecati! Doar cautati echilibrul interior intre minte – corp  – suflet! Aveti aceasta putere, redescoperiti-o!

Niciun comentariu: