21 iul. 2015

Cetatea lui Dumnezeu este o nava spatiala care calatoreste in galaxie



Daca examinam un anuar statistic de tip "Statele lumii", constatam ca fiecarestat este descris prin anumiti parametri si informatii standard ce privesc:localizarea statului; suprafata; capitala; conditii naturale de relief; clima,vegetatie, fauna; seful statului; structura populatiei; culte; partide politice; economia; agricultura, industrie, comert; nivel de dezvoltare tehnica; invatamant; sanatate; mass-media; relatii cu alte state. Credeti ca este posibil sa aflam toate aceste lucruri despre S.D (Supercivilizatia lui Dumnezeu)? Sincer, la o lectura sumara a Bibliei, nici eu nu am crezut ca este posibil. Acum insa, Cartea Cartilor mi-a oferit o imagine S.D. aproape completa, demna de introdus in "Statele lumii" ca un adaus pretios, usor diferit de ceea ce cunoastem despre alte state.
 
Citeste si: Sodoma ar fi fost gasita dupa 4.000 de ani. Ce se ascunde in spatele descoperirii 

1. Localizare : un "colt" al Galaxiei Calea Lactee, despre care stim ca detine aproximativ o suta de miliarde de stele. Unde? Undeva aproape de noi. Stelele cerului nostru par a fi grupate. Oamenii au asociat pozitia lor cu forme de animale, obiecte etc. si le-au botezat. Oare ei au facut acest lucru sau denumirile si astrologia a fost un dar de la zei asemenea altor daruri? Profitand de avansul tehnologic, zeii chiar se laudau in fata omului neinstruit, necunoscator, cu forta lor de a produce... constelatii. Sa-i ascultam pe zei:
 
"Cautati pe Cel care a facut Orionul si Pleiadele, ... Domnul este numele Lui! (Amos 5-8) El a zidit Carul Mare, Ralita, Pleiadele si camarile stelelor demiazazi. (Iov 9-9)31. Poti tu sa legi cataramele Pleiadelor sau sa deznozi lanturile Orionului?32. Poti sa scoti la vreme cununa Zodiacului si vei fi tu carmaci Carului Mare si stelelor lui? )Iov - 38)... El este Domnul lui Sirius.(LIII Sura stelei – 50)"
 
Dumnezeu a locuit pe Sirius, iar acum se plimba cu o nava supertehnicizata prin portiunea de univers controlabila

Citeste si: Fenomen SUPRANATURAL care prevesteste a doua venire a lui Iisus pe Pamant. "Se va intampla pe 15 aprilie, pe cer" 

La randul lor, esenienii, autorii Manuscriselor de la Marea Moarta, masurau timpul in perioade de cate 50 de ani, numite jubilee. Un an jubiliar se repeta la 50 de ani, timp in care Sirius B executa o rotatie completa in jurul lui Sirius A. Babilonienii, asirienii, fenicienii si grecii venerau si ei steaua Sirius, aflata la 8,5 ani-lumina de Terra. Daca privim harta cerului, observam ca toate stelele situate relativ aproape de noi, observabile cu ochiul liber sunt descrise ca apartinand zeilor, adica S.D.:Ursa Mare, Ursa Mica, Ralita, Pleiadele, Cassiopeea, Orion, Sirius si probabil alte constelatii cu nume la fel de vechi, botezate de zei. Se pare ca originea indepartata a S.D. este Sirius, dar in prezent, daca se poate vorbi de prezent, S.D. nu mai este reprezentanta lui Sirius si nici a unei alte stele. Desi S.D. are un vast teritoriu galactic, ce este posibil sa fie dimensionat asemenea unei sfere de mai multi ani-lumina, localizarea"nucleului" acestei civilizatii este imposibila pentru noi, deoarece are o pozitie variabila. Nu este vorba de o planeta locuita, ci de o mare statie ce calatoreste cu viteze impresionante in spatiul controlat. Desi in teritoriul galactic S.D. dispune de multe alte statii, unele poate chiar de dimensiunea "nucleului", dotate cu mijloace energetice care permit calatorii astrale sau nu, S.D. isi are sediul central intr-o singura statie supratehnicizata. "Teritoriul" S.D. interfera in unele zone cu teritoriul altor civilizatii. S.D. prefera sa ascunda limitele teritoriului galactic controlat, cred eu, nu prea extins. De aceea, se autodefineste ca fiind locuitoarea statiei centrale. Pentru cei ce au vizionat cu pasiune serialul "Star Trek – Generatia urmatoare" precizez ca S.D. este asemenea civilizatiei Borg sub anumite aspecte. Se pare ca Gene Roddenberry, creatorul faimosului serial era un bun cunoscator al Bibliei..
 
Descrierea statiei centrale "Noul Cer, Noul Pamant, Noul Ierusalim, Raiul" - prescurtat Stasia  Supercivilizatiei (S.S.)

Citeste si: Realitatea Bibliei NU mai poate fi contestata. Arheologii au gasit DOVADA 

Beneficiem de o prezentare succinta, sintetica, dar foarte precisa a S.S. in Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul – capitolul 21. Dupa cum am precizat in capitolul anterior, Ioan se afla in somn hipnotic in timp ce avea loc implantul de informatie. Datele prezentate de Ioan sunt exacte, in forma in care ingerul a dorit transmiterea lor. Ioan "primeste" mai intai filmul momentului apocaliptic in care viata pe Terra este distrusa. Apoi "ia in cadru" imaginea S.S.:
 
"1.Si am vazut cer nou si pamant nou. Caci cerul cel dintai si pamantul cel dintai au trecut si marea nu mai este".2.Si am vazut cetatea sfanta, noul Ierusalim, pogorandu-se din cer de la Dumnezeu, gatita ca o mireasa, impodobita pentru mirele ei.3. Si am auzit din tron un glas puternic care zicea: Iata, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii si el va salaslui cu ei si ei vor fi poporul  Lui si insusi Dumnezeu va fi cu ei."
  
Dupa ce citim de sute de ori in Biblie ca Dumnezeu este in cer, ingerii vin din cer, dintr-o alta lume, de foarte departe, ei bine, observam ca ceva ca o cetate "gatita ca o mireasa pentru mirele ei", coboara de la Dumnezeu, impreuna cu Dumnezeu pe orbita Terrei. Unul dintre cei sapte ingeri i se adreseaza lui Ioan: "Vino sa-ti arat pe mireasa, femeia Mielului" (9). Ca sa nu avem dubii, ingerul precizeaza clar ca intre metaforele Bibliei, Mielul este mirele, iar mireasa este S.S. Ceva mai tarziu vom identifica nuntasii, Imparatul, pe fiul sau si alte personaje
 
"10. Si m-a dus pe mine in duh, intr-un munte inalt si mi-a aratat cetatea cea sfanta, Ierusalimul pogorandu-se din cer de la Dumnezeu."

Citeste si: Cea mai mare enigma din viata lui Iisus Hristos 

Este clar ca S.S. vine din spatiul cosmic, Ioan este in somn hipnotic. Sa nu va inchipuiti ca a facut cine stie ce excursie cosmica. S.S. este extrem de luminoasa, este inconjurata de lumina clara: "Lumina ei era asemanatoare cu a pietrei de mare pret, ca piatra de iaspis, limpede cum era cristalul" (11). Cetatea, cu "zid mare si inalt... avea douasprezece porti, doisprezece ingeri si nume scrise deasupra, care sunt numele celor douasprezece semintii ale lui Israel" (12). Spre fiecare punct cardinal (relativ) sunt plasate cate trei porti. (13) Versetul urmator aduce o informatie importanta: "zidul cetatii avea douasprezece pietre de temelie si in ele douasprezece nume ale celor doisprezece apostoli ai Mielului" (14). Acum vom beneficia de detalii ce intregesc imaginea. Ingerul "avea pentru masurat o trestie de aur, ca sa masoare cetatea si portile ei si zidul ei" (15). Cel ce conducea sedinta de hipnoza ii sugereaza dimensiunile statiei. Putem asemana "trestia de aur" cu o raza LASER.
 
"16. Si cetatea este in patru colturi si lungimea ei este tot atat cat si latimea. Si a masurat cetatea cu trestia: douasprezece mii de stadii lungimea si largimea si inaltimea sunt deopotriva"
 
Datele tehnice despre statia lui Dumnezeu
 
Interesant! Primele date exacte spun ca statia are forma cubica (L=1=h).Un stadiu = 185m. Latura cubului = 185m x 12000 = 2.220.000m = 2.220km! Suprafata bazei cubului = 4.928.400 km . Aceasta suprafata este aproximativ jumatate din suprafata Europei in granitele sale geografice pana la Muntii Urali, Muntii Caucaz, Marea Caspica. Inaltimea ofera clar senzatia de cer. Ca o comparatie, atmosfera Terrei este de aproximativ 100 km! Oare nu au un cer prea inalt? Vom vedea... Volumul statiei este egal cu 10.941.048.000 km Apoi, ingerul ne comunica chiar si grosimea zidului cetatii:
"o suta patruzeci si patru de coti, dupa masura omeneasca, care este si masura ingerului" (17). Intotdeauna datele prezentate cifric sunt acordate cu sistemul de masura al oamenilor (1 cot = 0,48 m). Grosimea zidului statiei = 144 x 0,48 = 69,12 m (70 m). Este plauzibil! La dimensiunea statiei nici nu pare mult, dar probabil materialul component are o rezistenta si alte proprietati necesare extrem de performante. Despre aceste materiale aflam: "zidaria zidului este iaspis, iar cetatea este de aur curat ca sticla cea curata". Cetatea este stralucitoare. Ioan nu are nici un termen de comparatie pentru imaginea prezentata de inger si cred ca nici noi astazi nu am fi departe de Ioan...
 
Citeste si: Cum i-a salvat Biblia viata unui barbat

"19. Temeliile zidului cetatii sunt impodobite cu tot felul de pietre scumpe: intaia piatra de temelie este de Iaspis, a doua de safir, a treia de halcedon, a patra de smarald.20. A cincea de sardonix, a sasea de sardiu, a saptea de hrisolit, a opta de beril, a noua de topaz, a zecea de hrisopras, a unsprezecea de iachint, a douasprezecea de ametist."
 
Cum arata adevarata casa a lui Dumnezeu
Si cu asta imaginea "ambalajului exterior" al S.S. este aproape completa: douasprezece straturi de culoare cu stralucire diferita. Aceste douasprezece straturi de culoare corespund unor nivele distincte in statie. In acest mod, inaltimea fiecarui strat este de 2.220 km : 12 = 185 km.Comparand cu atmosfera de (100 km a Terrei, inaltimea unui strat de 185 km pare extrem de logica. Senzatia de cer ramane valabila pentru fiecare strat in parte si in al doilea rand suprafata statiei devine de fapt 4.928.400 km x 12 = 59.140.800 km . Aceasta suprafata, usor superioara Eurasiei, (55.000.000 km ) este intr-adevar considerabila. Spatiul interior al statiei este folosit cu eficienta maxima. Inginerii specialisti in tehnica spatiala ar putea calcula cu o aproximatie buna gravitatia fiecarui nivel. Parerea mea "din ochi" este ca cei 185 de km inaltime pentru fiecare nivel permit pe langa grosimea data de structura solida (structura de rezistenta + relief, ape, constructii etc.) nu numai crearea unei atmosfere eficiente, in orice caz sub 100 km, dar si o independenta relativa gravitationala a unui strat fata de celalalt. In acest mod statia, care "pluteste" in spatiul cosmic este extrem de echilibrata si are conditii de viata mult asemanatoare unei planete, iar in interiorul ei fiecare nivel "pluteste" deasupra celuilalt. Desi nici o alta descriere a S.S. prezenta in Biblie nu sugereaza stratificarea pe nivele a statiei, presupun ca la fiecare nivel vom gasi cam acelasi grad de dezvoltare, aceeasi dotare de subzistenta necesara fiecarui nivel: culturi, ape, atmosfera, orase, centrale energetice, mijloace de comunicatie etc. Accesul de pe un nivel pe altul este posibil in interior  prin porti in sisteme canaliculare. Spre exterior fiecare nivel are o singura poarta: "... cele douasprezece porti sunt douasprezece margaritare, fiecaredin porti este dintr-un margaritar. Si piata cetatii este din aur curat si stravezie ca sticla"(21). Lumina ce razbate din statie spre exterior prin porti sau poate un sistem de localizare, face ca aceste porti sa fie vizibile de la distanta. Aspectul lor de departe este stralucitor ca un margaritar.
 
Lipsa termenului de comparatie este evidenta, dar descrierea mi se pare foarte sugestiva si frumoasa in acelasi timp.S.S. este construita dupa principiul modular sau daca vreti, dupa principiul vapoarelor ce au structura compartimentata. In acest mod, o eventuala avarie poate fi izolata imediat, probabil atat in plan vertical, cat si orizontal. La nevoie (agresiune, avarie etc.) cred ca este posibila chiar o descompunere in "feliile" componente. Modelul arata ca un sandwich. Principiul modular explica necesitatea dotarii cu mijloace de subzistenta pentru fiecare felie in parte. Cartea lui Enoh descrie aceasta superba statie intr-un mod asemanator. La randul lui, Enoh nu calatoreste in S.S., ci are o "viziune" in capitolul XIV:

9. Iata: M-am vazut inconjurat de nori si de ceata deasa; priveam cu ingrijorare miscarea astrelor si a fulgerelor in timp ce vanturi prielnice imi ridicau aripile si grabeau drumul meu.
10.Am fost inaltat astfel pana in Cer si am ajuns curand la un zid din pietre de clestar. Flacari miscatoare ii invaluiau marginile...
11. Cu toate acestea, m-am varat in mijlocul acestor flacari.
12. Si am patruns intr-o vasta locuinta care era pavata cu pietre de cristal. Peretii si podeaua, erau de asemenea din cristal si la fel si temeliile. Tavanul era format din stele ratacitoare si fulgere de lumina si in mijloc se vedeau miscandu-se heruvimi de foc intr-un Cer agitat. Flacarile tremurau imprejurul zidurilor si poarta era de foc. Cand a fost sa intru in aceasta locuinta, ea era in acelasi timp arzatoare ca focul si rece ca gheata;..

Citeste si: O carte veche de 1.000 de ani rastoarna TOATE teoriile istorice despre cultura stramosilor 

Enoh descrie si cele 12 porti ale cetatii, fie mai detailat, ca in capitolele XXXIII, XXXIV si XXXV, fie mai succint, ca in capitolul LXXV: 
1 ....am vazut douasprezece porti pentru toate vanturile, care ies din timp in timp pentru a se raspandi pe Pamant.
4.Trei dintre aceste porti se deschid in partea opusa a Cerului, celelalte trei la apus, trei spre dreapta si trei spre stanga. Primele trei privesc spre rasarit, ultimele trei spre miazanoapte. Cele care sunt asezate la dreapta si la stanga privesc spre miazazi si spre apus.(Cartea lui Enoh).
 
Cea mai frumoasa descriere este insa, cea din capitolul LXXIV :
11. Uriel mi-a aratat douasprezece porti care se deschid pentru carul Soarelui, de unde izvorasc raze fara numar.
12.Am vazut douasprezece porti in Cer la marginile Pamantului, prin care ies Soarele si Luna si stelele si toate lucrarile Cerului la rasarit sa la apus.
13. Si alte ferestre se deschid inca la dreapta si la stanga.
14. Una dintre aceste ferestre mareste caldura verii, ca si portile prin care pleaca si unde se reintorc fara incetare aceste stele fara sfarsit.
15. Si am vazut in Cer carul pe care se afla aceste stele rotindu-se deasupra lumii fara a obosi niciodata 
 ...(nave spatiale tip O.Z.N. – n.a.)
 
Observam ca desi Enoh este situat pe axa lineara a timpului cu aproximativ 4000 de ani inainte de Ioan, descrierea statiei este aproape identica. Cetatea are drept conducator absolut complexul Dumnezeu – Miel. Ritualuri legate de alte zeitati nu exista "pentru ca Domnul Dumnezeul Atottiitorul si Mielul este templul ei" (22).
 
23. Si cetatea nu are trebuinta de soare, nici de luna ca sa o lumineze, caci slava lui Dumnezeu a luminat-o si faclia ei este Mielul.
 
Cine va intra in Casa lui Dumnezeu
Cat se poate de concis: "statia e luminata spiritual de Dumnezeu, iar fizic – "faclia" – lumina – energia vine prin stiinta Mielului. Fiind de fapt o statie, "portile cetatii nu se vor mai inchide ziua, caci noaptea nu va mai fi acolo" (25). Cetatea nu face parte din nici un sistem solar si ciclul noapte-zi nu se realizeaza; este luminata tot timpul, ritmurile biologic efiind probabil modificate genetic. In cetate "vor aduce in ea slava si cinstea oamenilor" (26), "iar imparatii pamantului vor aduce la ea marirea lor"(24). Adica, C.S. (corpurile spirituale) recoltate vor fi duse acolo, in cetate, in S.S. Fiecare nivel al statiei primeste probabil un tip diferit de "rod", potrivit numelui semintie iinscrise in dreptul fiecareia dintre cele 12 porti, respectiv, nivele ale statiei. In statie au acces numai C.S. compatibile A.D.N.M.N. cu S.D.,triate conform criteriilor de compatibilitate (cartea vietii" detinute de Miel. Cu alte cuvinte, "in cetate nu va intra nimic pangarit si nimeni care e dedat cu spurcaciunea si cu minciuna, ci numai cei inscrisi in cartea vietii Mielului"(27). Pentru a intari ideile de mai sus, in Apocalipsa cap.22 sunt reluate aspectele independentei energetice si ale conducerii S.S. de catre complexul Dumnezeu – Miel: ....." noapte nu va mai fi si nu au trebuinta de lumina lampii sau lumina Soarelui; pentru ca Domnul Dumnezeu le va fi lor lumina..."(4) In final, ingerul precizeaza: "Aceste cuvinte sunt vrednice de crezare si adevarate..." (6) Deci nu va indoiti nici o clipa, informatiile sunt venite de la inger prin tehnica de care am vorbit in capitolul anterior si sunt corecte.
 
Toni Victor Moldovan,
autorul cartii "Programul Terra - un atentat extraterestru asupra omenirii"
sursa: http://turnul.blogspot.ro/

http://www.bzi.ro/adevarul-decriptat-biblia-decodata-cetatea-lui-dumnezeu-este-o-nava-spatiala-care-calatoreste-in-galaxie-431418

Niciun comentariu: