20 aug. 2015

Afla care este locul din corpul tau cu cea mai mare cantitate de grasime!



Stiinta a gasit si definit 6 tipuri de obezitate, cauzata de diferiti factori. Verifica carui grup apartii si cum sa rezolvi problema odata pentru totdeauna. 

1. Obezitatea cauzata de regimul alimentar
Acest tip de obezitate este cel mai de intalnit in lume. Este generat de excesul de zahar si mancare. Ca sa rezolvi aceasta problema, trebuie sa iti modifici regimul alimentar si sa faci 30 de minute de exercitii pe zi. 

2. Obezitatea cauzata de "stomacul nervos"
Acest tip de obezitate este cauzata de stres, griji si depresie. Oamenii cu aceste probleme de sanatate au tendinta sa consume foarte multe dulciuri. Important este sa incerci sa iti controlezi temerile prin activitati fizice, care sa te elibereze de stres. 

3. Obezitatea cauzata de gluten
Aceasta este prezenta mai ales la femei, fie in adolescenta, la menopauza sau in cazul unei dereglari hormonale. Este crucial sa eviti perioadele lungi de sedere, fumatul si consumul de alcool, si sa incerci sa faci exerciti cu greutati. 

4. Obezitatea metabolica aterogena
Oamenii care au burta foarte umflata, ca un balon, au toata grasimea centrata in aceasta zona a corpului. In general, acestia sunt oameni care consuma alcool sau sufera de probleme ale respiratiei. 

5. Obezitatea cauzata de circulatia venoasa
Acest tip de obezitatea este de obicei o boala genetica, mostenita. Se manifesta in timpul sarcinii si la oamneii care au tendinta de umflare a picioarelor. Solutia este fie sa alergi, fie sa urci scari. 

6. Obezitatea cauzata de lipsa acivitatii
Aceasta afecteaza acele parti ale corpului care au fost cele mai active in trecuut. Cheia in eliminarea acestui tip de grasime nu este sa nu ai mese dese sau regulate, de vreme ce matabolismul isi poate grabi activitatea si poate arde grasimile rapid. 

Sa speram ca v-am fost de ajutor cu aceste sfaturi, ca sa fiti macar cu un pas mai aproape de o viata sanatoasa! 

- See more at: http://www.secretele.com/2015/08/afla-care-este-locul-din-corpul-tau-cu.html?m=1#sthash.WAyS6ASe.FXtZkzkm.dpuf
http://www.secretele.com/2015/08/afla-care-este-locul-din-corpul-tau-cu.html?m=1

Niciun comentariu: