30 aug. 2015

CELE 22 DE CHAKRE DIN CELE 5 DIMENSIUNI


Chakra a 8 -a este prima chakra a dimensiunii a patra;este locasul sufletului. Asa cum in a treia dimensiune pamantul este desemnat cu numarul zero,si reprezinta existenta fizica, tot asa in dimensiunea a 4-a, locasul sufletului devine locul existentei in aceasta dimensiune. Culorile chakrei a 8-a sunt verde smarald si purpuriu.
Chakra a9-a corespunde chakrei de baza din dimensiunea a treia. Este legata de corpul de lumina. Are legatura cu veselia. Cand este activata,ea aprinde corpul de lumina,care acum se afla in structura voastra celulara si subcelulara. Culoarea acestei chakre este verde albastrui.
Chakra a10-a este asociata cu chakra polaritatii din a treia dimensiune. Are legatura cu integrarea masculinului si femininului in sine.Aceasta chakra incepe sa functioneze atunci cand energiile masculine si feminine sunt in echilibru perfect. Aceasta este traita ca o stare de lipsa de efort si de corelare cu sufletul propriu. Culoarea acestei chakre este sidefie.
Chakra a 11-a este chakra energiilor erei noi. Corespunde cu chakra plexului solar din a 3-a dimensiune. Conectand chakra a3-a la cea de a 11-a putem sa diminuam traumele vietii prezente sau ale vietilor anterioare, care sunt stocate in chakra 3. Sentimentul pe care il degaja energia chakrei a 11-a este ca un val si se misca prin corpul vostru  si va iesi fara sa stationeze si fara sa se ataseze de vreo zona de perceptie gresita.(Inainte ca a 4-a dimensiune sa fie disponibila, un raspuns emotional neechilibrat obisnuia sa se ataseze de perceptiile gresite existente in corp).Culoarea acestei chakre este roz-portocaliu.
Chakra a 12-a tine de constiinta christica,ce este o energie transformatoare care pune in legatura toate formele de energie. Ea este asociata cu chakra inimii, iar culoarea ei este auriu sclipitor.
Chakra a 13-a se leaga de manifestarea comunicarii prin vibratii.Aceasta este chakra care se foloseste pentru materializarea sau dematerializarea lucrurilor. Este de asemeni chakra folosita pentru teleportare. Se utilizeaza si pentru vindecare. Culoarea ei este roz-violet deschis.
Chakra a 14-a are legatura cu Planul Divin. Permite planului mental sa se predea. Cea de a14-a chakra spune ca tu permiti Planului Divin sa-ti arate calea fara evaluarea sau analiza prin credintele conceptiilor tale mentale. Aceasta chakra ii corespunde celui de al treilea ochi din dimensiunea a 3-a. Aduce clarviziune in dimensiunea a 4-a si activeaza nelimitarea ta. Culoarea acestei chakre este albastru-violet inchis.
Chakra a 15-a se ocupa de legatura noastra monadica.Ei ii corespunde chakra crestetului din dimensiunea a3-a, legatura ta spirituala. Deschizand a 15-a chakra poti permite ca noua ta legatura spirituala, care este monada, sa opereze. Aceasta se intampla in momentul in care treci de a patra initiere. La a cincea initiere noi ne conectam cu monada, care ne duce la poarta catre ascensiune. Cand opereaza aceasta chakra, ea spune ca structura sufletului tau este suficient de stabila pentru a manui energia si scopul informational care vine de la nivelul monadic. Culoarea este alb auriu deschis.
Chakrele dimensiunii a 5 –a
Chakra a 16-a are legatura cu ascensiunea si cu devenirea de fiinta universala. Chakra a 16-a este cea care descinde in chakra crestetului capului in momentul ascensiunii. Cand aceasta chakra a fost activata, maestrul trebuie sa decida daca el sau ea, urmeaza sa ramana sau nu in existenta fizica. Fiinta universala se misca prin toate sistemele si dimensiunile si se poate adapta la orice forma energetica sau corporala necesara. Fiind prima chakra a sistemului de retele ale chakrelor din a 5-a dimensiune, aceasta chakra de ascensiune spre monada si devenire universala este baza noastra, asa cum chakra a8-a, locul sufletului, era punctul de baza pentru chakrele din a 4-a dimensiune. Culoarea acestei chakre este mov deschis- alb.
 Chakra a 17-a are legatura cu lumina universala si corespunde chakrei a 9-a sau corpului de lumina in dimensiunea a 4-a. Progresia se face din dimensiunea a 3-a care este solida, catre dimensiunea a 4-a, care este solida si luminoasa, spre dimensiunea a 5-a care este complet luminoasa. Deoarece este compusa din toate culorile spectrului vizibil, are o multitudine de nuante de alb.
Chakra a 18-a are legatura cu intentia divina din dimensiunea a 6-a. Cand este activata,aceasta chakra creeaza capacitatea de a introduce dimensiunea a 6-a realitatii. La nivelul 5 dimensional nu exista corespondenta cu nivelul plexului solar, pentru ca el a fost unit cu chakra inimii. Are culoarea roz-auriu.
Chakra a 19-a este legata de energia universala. Energia inimii este punctul de concentrare in dimensiunea a 3-a;constiinta christica este energia care se extinde in dimensiunea a 4-a;dimensiunea a 5-a,corespondenta este cu energia universala. Aceasta energie este perceputa de cei care lasa sa treaca aceasta energie prin aceasta chakra, prin nivelul monadic si prin nivelul sufletului catre corpul fizic.
Chakra a 20-a pune accentul pe fiintare. In dimensiunea a 3-a era necesar sa comunici; in dimensiunea a 4-a ai fost capabil sa comunici intr-un mod mult mai extins prin lumina, prin intermediul vibratiilor; in dimensiunea a cincea nu este necesar schimbul. Culoarea este violet-auriu.
Chakra a 21-a are legatura cu structura divina. Ea creeaza dintr-un moment al evolutiei care de fapt este un moment decisiv. In dimensiunea a 3-a,ochiul al treilea iti creeaza capacitati de clarvazator; in dimensiunea a 4-a el este Planul Divin. Acum te afli dincolo de structura dimensiunii a 5-a, in cadrul invataturii tale care a avut loc la nivelul Structurii Divine. Culoarea sa este albastru-auriu
Chakra a 22-a are legatura cu Sursa sau cu conexiunea Capul divinitatii. Are culoarea platinei

Aceasta informatie a fost promovata de Dr Joshua David Stone. 
https://tiganusionutz.wordpress.com/spiritualitate/cele-22-de-chakre-the-i-am-university-22-chakras-chart/


Niciun comentariu: