28 aug. 2015

Cele 7 oglinzi eseniene sau despre tine insuti

Imagini pentru cele 7 oglinzi eseniene


Avem nenumarate filme in capul nostru despre viata, job, relatii si nu numai. Filmele noastre dar si filmele altora…
Dinamica universului in care traim se bazeaza pe manifestarea a ceea ce construim inauntrul nostru, a credintelor noastre, pentru ca in ele ne punem intentia si energia.
Teoriile lui Hellinger, ale lui Jung si ale marilor maestrii initiati m-au condus catre aceasta ipoteza. A importantei spatiului interior. A relatiei cu sine. A lucrului inauntru spre eficienta oricarui proces de vindecare si renastere a unei vieti in pace si armonie.
Este uimitor cum toti cu care am desfasurat sedinte de terapie mi-au confirmat aceasta ipoteza. Cauza nefericirii lor este data de aceasta deformare a realitatii care porneste dinauntru, ca urmare a ranilor si mai ales a credintelor limitative.
Ce ar trebui sa facem pentru a ne schimba viata care este un rezultat al credintelor noastre? Sa fim constienti, sa ne observam gandurile, sa ne oprim putin din nesfarsita goana dupa succes si sa intelegem daca are legatura cu noi, cu identitatea noastra. Sa fim atenti la ce „monstrii” am creat inauntru din dispret si din dezamagire, ca mai apoi sa ii intalnim in realitate! Sa fim atenti la ceea ce credem despre noi insine pentru a intelege de ce suntem blocati si nefericiti in propria viata.
Mediteaza chiar acum la ceea ce esti, la ceea ce ai devenit, la ceea ce iti doreai sa fii, la viata ta de acum, la filmele din capul tau, la cat esti de prezent in momentul acum si cat esti de preocupat continuu de trecut sau de viitor.
Gregg Braden in documentarul alaturat ne ajuta sa intelegem ce ne spun relațiile noastre cu ceilalți, prin ceea ce ne oglindesc aceștia în diverse momente ale vieții:
  1. Oglinda a ceea ce alegem să fim la un moment dat
  2. Oglinda a ceea ce judecăm la un moment dat
  3. Oglinda  a ceeace am pierdut/oferit/ne-a fost luat la un moment dat
  4. Oglinda celei mai mari iubiri pierdute sau a celei mai mari frici pe care le-am avut/le avem
  5. Oglinda mamei si a tatălui despre relația noastră cu Sursa/Creatorul
  6. Oglinda “cuceririi nopții negre a sufletului”
  7. Oglinda modului în care ne percepem pe noi înșine, cunoscută drept și oglinda celui mai mare act de compasiune

http://naturadivina.com/2015/08/23/cele-7-oglinzi-eseniene-sau-despre-tine-insuti/

Niciun comentariu: