21 aug. 2015

Cristale eterice atlanteene

sky_crystal_new

Cristalele Atlantidei deschid portile eterice si portalurile dimensionale. Radacinile noastre sunt de peSirius, Pleiade si Arcturus. Energiile cristaline au deschis vortexurile din 2009 si 2012 in întreaga lumeși ne-am putut conecta la Cristalele Maestru putand fi capabili sa experimentam propria noastrămultidimensionalitate. Dezvoltarea noastră se bazează pe creșterea coeficientului nostru de lumină,cu aceste energii cristaline.
În cadrul frecvenței cristaline cuantice putem vindeca ceea ce trebuie vindecatdeschide ceea cetrebuie să deschidem, aliniindu-ne la cunoașterea extraordinara a ascensiunii. 
Sunt mii de cărţi scrise despre Atlantida. Insa numai cîteva dintre ele menţionează legatura Atlantidei cu cristalele. Edgar Cayce, mediumul din Virginia Beach, Statul Virginia, le-a amintit de mai multe ori în comunicările făcute în stare de transă. Ruth Montgomery vorbeşte în The World Before („Lumea care a fost”) despre folosirea cristalelor în Atlantida şi Lemuria.
In Atlantida maşinile erau puse în funcţiune cu puterea minţii. Cristalele erau folosite pentru furnizarea puterii libere nelimitate. Cu ajutorul cristalelor se transforma energia solară într-o formă de electricitate. Lentilele concave şi convexe captau şi transformau razele soarelui şi depozitau energia într-un material lichid care era defapt o soluţie de cristale lichide. Reţele mari erau destinate captării şi folosirii campului energetic al pămantului. Toate funcţionau pe bază de cristale.
Descoperirea folosirii cristalelor pentru controlarea incredibilei reacţii energetice dintre materie şi antimaterie a dat naştere zborului spaţial. Cand această acţionare a fost legată de capacitatea cristalului de a acţiona mentalul în călătoria interdimensională, s-a putut proiecta nava spaţială interstelară şi s-a putut astfel zbura spre stele.
Cristalele erau folosite în construcţii. Toţi oamenii erau învăţaţi din copilărie să realizeze concentrarea perfectă. Turnuri mari gen far au fost construite în apropierea mării. Acolo stăteau operatori care comunicau cu delfinii şi balenele. Cu ajutorul lor, operatorii se îngrijeau ca bancuri de peşti să aştepte năvoadele în larg. O parte din inginerii-preoţi vorbeau spiritelor deva ale regnurilor animal şi vegetal. Cu ajutorul acestor deva s-au făcut experienţe în vederea obţinerii unor noi forme de viaţă. Jumătate animale, jumătate plante, au fost create animale cu aripi sau cu trup de peşte. Unii chiar au unit animale şi oameni obţinînd oameni-pasăre, sirene, minotauri şi centauri. Nimic nu era imposibil deoarece cristalele i-au dat omului dominaţia asupra tiparelor creţiei. Aceşti oameni erau ca zeii.
Frumoase şi puternice temple de vindecare au umplut ţinutul. Aici combinarea energiilor luminii, culorii, sunetului, magnetismului şi gandului erau canalizate prin cristale pentru a face vindecări miraculoase. Atlanţii stăpaneau complexitatea tuturor razelor şi subrazelor de culoare şi sunet. Au făcut diagramele traiectelor neurologice ale corpului omenesc. Ei cunoşteau toate canalele corpurilor energetice. Chirurgia eterică pe corpul energetic era de preferat celei pe corp fizic. Atunci cand trebuia, vindecătorii preoţi intrau în contact cu corpul mental al pacienţilor pentru a comanda celulelor corpului să se depărteze şi să expună un organ bolnav. Vaselor de sange li se imprima închiderea. Celulele din jurul organului respectiv îşi micşorau aderenţa şi împingeau organul la suprafaţa corpului unde vindecătorul îl prelua şi îl introducea într-o cameră de întinerire. Organul refăcut era reintrodus în corp. Celulele se uneau lent, vasele de sange trimiteau sange în organ, iar plaga se închidea singură. Nu se înregistra nici o suferinţă, sangerare, infecţie sau şoc.
Unii au denaturat marea forţă pozitivă a cristalelor. Puterea lor a fost folosită ca să distrugă şi să înrobească. Uriaşele energii eliberate au provocat dezechilibrul pămantului. Un cutremur puternic a dus la distrugerea Atlantidei. Caţiva supravieţuitori au dus cristalele în alte ţinuturi. In Egipt, au construit o piramidă înaltă, folosind cristalele la ridicarea şi amplasarea blocurilor masive. Ei au folosit energia similară laserului pentru a tăia şi îmbina piatra atît de precis încît o hartie îndoită nu poate pătrunde printre blocuri de piatră care cantăresc tone. Au construit baza din granit, ştiind că greutatea pietrelor de deasupra va comprima cuarţul din el, obţinînd un cîmp energetic pe care l-au folosit apoi la vindecare, întinerire şi ceremonii religioase. Au acoperit cu gresie şi calcedonie pentru a obţine un rezonator; deasupra au pus un cuarţ pur. Cu acest transmiţător gigantic au putut menţine o comunicare limitată cu prietenii din Pleiade sau alte sisteme stelare.
Oriunde au mers, supravieţuitorii au lăsat dovezi. Le-au lăsat sub Marea Piramidă din Egipt, în peşterile din Munţii Tibetului şi în piramidele din China, America de Sud şi America de Nord. Varfurile munţilor din toată lumea păstrează şi ele depozitele lor. Au lăsat tăbliţe de piatră lucrate de mana omului, grele ca diamantele. Au lăsat cărţi de aur şi mii de cristale. Adevărata informaţie a stat în cristale, unde a fost stocată sub formă de holograme cunoaşterea de 200.000 de ani a uneia dintre cele mai puternice civilizaţii de pe pămînt. Aceste cristale vor fi găsite şi descifrate înainte de sfîrşitul acestui secol.
Cristale se gasesc şi în planurile subtile, care este de fapt adevărata lor origine, cristalele fizice fiind doar manifestări de o vibraţie mai joasă a matricilor eterice cristaline. Să nu uităm faptul că vechii atlanţi posedau o clarvedere foarte puternică, permiţându-le astfel să vadă obiectele eterice precum le vedeau pe cele fizice. Aceste cristale eterice au fost modelate de cele mai multe ori din energiile subtile ale altor cristale mult mai mari aduse din părţi îndepărtate ale Galaxiei.
Pentru a putea înţelege acest concept mai uşor, trebuie să înţelegeţi natura Unitară a Universului. Ceea ce majoritatea oamenilor au uitat este acea lege străveche, exprimată în cele mai mari învăţături: Cu toţii suntem un Întreg. Ce înţelegem din asta ? Faptul că fiinţele noastre, ca şi oamenii şi tot ceea ce ne înconjoară, atât fizic cât şi subtil, reprezintă un Întreg. Nimic nu e separat de restul. Distanţele fizice sau de altă natură sunt doar iluzii. Nu că ele nu există, dar nu există în forma percepută de oameni, deoarece noi ne limităm doar la senzaţiile celor 5 simţuri. Conştiinţele noastre fizice sunt aparent separate între ele, dar dacă pătrundem mai Sus în vibraţie în fiinţele noastre, atingem un punct numit în unele culturi “Iluminare” sau “Înălţare”.
Este atingerea unei stări în care percepţia noastră nu se mai limitează la conştiinţa fizică, ci ajungem să simţim această Unificare, faptul că o energie Omniprezentă se manifestă în diferite forme şi vibraţii în întreg Universul. Această energie poate lua forma unei conştiinţe mai simple precum este cea a unei plante, sau o conştiinţă mai complexă precum este cea a unui animal, a unui om sau a unei fiinţe angelice. Dar fiecare are rolul său în Întreg, nimic nu e mai presus sau mai prejos decat celelalte.
Cristalele, forme de conştiinţă mai simple ca şi structură dar nicidecum mai puţin importante în Planul Divin , sunt cele mai simple forme de conştiinţă fizică, natura lor subtilă, cum ziceam mai sus, stă la baza construcţiei Universului, prin însăşi conceptul alcătuirii lor. Formele lor diferă în funcţie de energia pe care o au şi de rolul lor. Dacă în lumea fizică găsim un număr relativ limitat de cristale, în lumea eterică acest număr este cu mult, mult mai mare.
Cu cât conştiinţa noastră se înalţă în vibraţie, cu atât aceste noţiuni devin mult mai usor de înţeles şi de perceput, astfel devenind clară şi importanţa cunoaşterii şi utilizării lor de către toţi oamenii.

http://naturadivina.com/2015/08/18/cristale-eterice-atlanteene/

Niciun comentariu: