21 aug. 2015

Informații importante privitoare la actualele schimbări energetice și la corpul uman.

Portaluri complexe se activează în anii ce urmează, pe măsură ce planeta este restructurată și revitalizată. Drept urmare, scoarța pământului prezintă fisuri masive, și odată cu ele, o agitare interioară a masei lichide, care va aduce cu sine activitate vulcanică, chiar și în vulcanii inactivi de multă vreme. Masa lichidă care va exploda va cauza erupții la suprafață, cutremure și în unele cazuri, marea va începe să clocotească.
            Așadar, este imperios pentru omenire să conștientizeze că, așa cum planeta se reinventează, așa și oamenii sunt reinventați, re-formați, iar corpurile lor fizice vor deveni mai cristaline și vor conține bande de frecvență mai înaltă.
Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de centrii energetici din propriile corpuri, și nici de schimările care se produc în modul în care chakrele și energiile din coloana vertebrală se mută în octave superioare.
Mare parte a disconfortului din corp nu este cauzată de ceea ce oamenii numesc boală, ci de particule blocate de energie în acești centri; așadar, se lucrează la nivel galactic asupra lor pentru a pregăti omenirea pentru schimbările masive care vor avea loc odată cu deschiderea portalurilor.
Federația Intergalactică de Lumină cunoaște faptul că, pe măsură ce portalurile energetice se deschid, corpul uman va trebui reajustat foarte mult, întrucât omul obișnuit nu este destul de trezit pentru a fi conștient de aceste energii și acești centrii energetici, și nu dorește să le activeze în mod conștient, nu lucrează zilnic la procesul de curățare, la vindecarea corpului emoțional și, mai ales, a celui mental.
Atât corpul emoțional, cât și cel mental trebuie vindecate și armonizate, întrucât ultimul ciclu de 26,000 de ani a separat inima (emoțiile/sentimentele) de minte (rațiunea, analiza, crearea/inventarea lipsite de iubire sau de emoții).
Majoritatea oamenilor se concentrează pe armonizarea masculinului și femininului din interior, dar nu înțeleg importanța echilibrului dintre inimă și minte. Nu putem fi cu adevărat co-creatori fără acest echilibru între inimă și minte, între emoții și rațiune, căci dacă inima nu este deshisă cu totul și fluxul vital de energie a Iubirii nu este în echilibru cu mintea, atunci sunt în dezechilibru, și dezechilibrul este cel care a cauzat traume în masă de la căderea Atlantidei.
Atunci când energia inimii și cea a minții sunt în echilibru, o stare de armonie se așează atât în interior, cât și la exterior: începem apoi să creăm în acord cu Legile Universale, și le aplicăm în acord cu echilibrul care există și în alte părți din cosmos.
Există centrii energetici de vibrație mai înaltă, care lucrează la nivelul celor 36 de chakre superioare, care au fost închise după căderea Atlantidei, deoarece oamenii au pierdut controlul atunci când mintea conducea și a creat haosul care a scufundat Atlantida. Ele au fost închise pentru că forma fizică tridimensională, de vibrație joasă, nu ar fi putut menține vibrația extrem de înaltă pe care ar fi presupus-o deschiderea a 48 de chakre.
În civilizațiile anterioare Atlantidei au fost deschise complet 72 de chakre, ceea ce înseamnă că trăiau într-o vibrație cu mult mai înaltă, iar forma lor fizică era de fapt mai mult cea a unui corp de lumină. În Atlantida, numărul chakrelor a fost redus la 43 (12+36), iar după căderea Atlantidei, la doar 7. În total există 330 de chakre, și pe măsură ce o persoană activează chakrele superioare, ea evoluează pe octavele Ființei. Toate acestea vorbesc de la sine despre cât de mult s-a afundat omenirea în marea densității și a uitării.
Cu toate acestea, chakrele nu sunt singurii centrii energetici din corp! Nadis-urile și meridianele au un rol deosebit de important, și ele nu se află doar în corpul fizic, ci și în cel emoțional, mental și spiritual. Tratarea exclusiv a corpului fizic constituie cea mai joasă formă de vindecare. Atunci când începem să tratăm TOATE corpurile, boala nu mai poate exista.
Dar haideți să mergem și mai departe: era un fapt cunoscut că împreună cu chakrele, cu nadis-urile și cu meridianele, cele 33 de vortexuri energetice de la nivelul coloanei vertebrale trebuiau curățate, vindecate și activate în totalitate. Se mai știa și că fiecare vertebră este deținătoarea a unor bănci de memorie ale sufletului, și doar prin eliberarea acestor bănci de memorie se putea activa un astfel de vortex. Fiecare vertebră acționează ca un mini-cip de computer, și înregistrează tot ceea ce este conținut în corpurile emoțional și mental.
Corpul Adam Kadmon nu poate funcționa și nu poate fi activat dacă fiecare vertebră nu este tratată ca o entitate vie. Sunt mai multe lucruri de spus aici despre coloana vertebrală, dar să confundăm această energie cu cea Kundalini înseamnă să minimalizăm importanța acestor centrii-vortex. Este adevărat că energia Kundalini se ridică prin canale energetice din coloana vertebrală, dar aceasta constituie doar o singură forță energetică, și nu întregul. Este doar o rotiță din întreagă roată Universală. Din nou, uitarea și interpretarea greșită a unor scrieri antice, precum și transmiterea orală a învățăturilor a lăsat goluri imense în cunoașterea oamenilor și în înțelegerea adevărurilor vitale.
Pe măsură ce oamenirea s-a adâncit în uitare, mulți dintre învățători nu au putut înțelege perpectiva mai mare, și astfel au început să împărtășească doar ceea ce erau capabili să înțeleagă. Au transmis diferite texte, sau ceea ce era scris în astfel de texte, dar civilizațiile cele mai timpurii făceau astfel de înregistrări nu în formă scrisă, ci energetică.
Așa cum corpul uman este un câmp energetic imens și deosebit de sensibil, care cuprinde și corpul emoțional, mental și spiritual, așa este și Pământul. Fiecare aspect al corpului uman se reflectă în corpul Pământului. Mama Pământ este o entitate la fel de vie ca și noi – doar că noi tindem să uităm asta.
Pentru mine, schimbările planetare și deschiderea portalurilor aduc o înțelegere mai profundă a modului în care corpurile noastre fizice sunt legate de Mama Pământ. Dar nu doar corpurile fizice, ci și celelalte corpuri, precum și nivelele de conștiință sunt strâns legate de cele ale planetei! Nivelele de conștiință sunt legate nu doar de cele ale Pământului, ci și de cele ale celor 12 Sori Centrali și ale celor 12 Galaxii Centrale.
Precum în Cer, așa și pe Pământ. Ceea ce există în macrocosmos, există și în microcosmos și invers.
Deschiderea portalurilor provine din energia transmisă de Sorii Centrali în centrul energetic de conștiință al planetei. Sorii Centrali sunt un vast centru energetic de conștiința cea mai înaltă și de cea mai înaltă pulsație minte/inimă. Ca ființe umane, sistemele noastre energetice sunt construite pentru a recepționa frecvența cosmică și cea planetară, și cu cât devenim mai conștienți, cu atât ne crește abilitatea de a ne acorda la sistemele și la câmpurile energetice ale planetei!
În cazul în care canalele superioare de transmitere a energiei sunt blocate, nu putem primi transmiile energetice cosmice. În cazul în care canalele energetice ale Pământului sunt blocate, nu putem primi transmisiile energetice planetare. Ambele trebuie activate și deschise în mod egal înainte de a putea trece cu adevărat în dimensiunea a 5-a, și cu atât mai mult, pentru a putea trece mai departe, în dimensiunile 6-12.  
Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți nici măcar de energiile planetare, cu atât mai puțin de cele cosmice. Ei sunt adormiții, morții umblători. Ei nu vor putea susține frecvențele mai înalte pe măsură ce planeta avansează mai mult și mai mult, pe frecvențe cosmice mai înalte. Acest lucru nu este valabil doar în cazul oamenilor, ci și al animalelor și al plantelor – al oricărui organism viu.
Este moartea vechiului Adam și a vechii Eve și nașterea unei noi omeniri. Este moartea vechii planete și nașterea Noului Pământ. Este moartea unor părți din Calea Lactee și nașterea unei noi galaxii.
Suntem în procesul unei renașteri cosmice, un proces de restructurare, și nu ar trebui să ne fie frică de schimbări, ci mai degrabă să le îmbrățisăm! Fie că sunt schimbări planetare sau corporale, sau o curățare totală a corpurilor emoțional, mental și spiritual – și tot restul. Ne temem doar de ceea ce nu cunoaștem la nivel conștient.
Pe măsură ce devenim mai conștienți, devenim mai conștienți și din punct de vedere cosmic. Sufletele noastre sunt legate de Sorii Centrali și de Divin într-un mod complex. Sufletele noastre sunt nemuritoare, eterne și prin urmare, cunosc deja toate acestea.
Cu adevărat, nimic nu este nou sub Marii Sori Centrali!

Traducere: Georgiana Filip

 https://ariendrafamily.wordpress.com/articole/articole-diverse-2/informatii-importante-privitoare-la-actualele-schimbari-energetice-si-la-corpul-uman/

Niciun comentariu: