29 aug. 2015

Invata cum sa lucrezi cu entitatile din preajma ta!

Acest subiect este tabu in cultura occidentala; oamenii care au experimentat intalniri cu astfel de entitati sunt ingrijorati de a nu fi etichetati nebuni, asa ca m-am gandit sa sparg gheata si sa aduc la lumina acest subiect. Nu pretind a fi izvorul cunostintelor pe aceasta tema, desi am experimentat o gramada de lucruri cu aceste entitati, ca parte a evolutiei mele in arena spirituala.
Termenul de „entitate” poate fi putin confuz, atfel incat voi schita cateva lucruri despre acele entitati de care vorbesc oamenii. Exista trei tipuri principale de entitati:
  1. Spiritul legat de pamant
  2. Fiinte superioare dimensionale
  3. Entitati negative neumane

SPIRITUL LEGAT DE PAMANT

Aceasta se refera in general la un om care a fost incarnat, dar care nu a trecut dincolo atunci cand corpul lor a murit. Aceasta entitate sta aici, in forma de spirit, pana cand este pregatita sa mearga mai departe. Ea este atasata de obicei de aceasta lume si ii este teama de pierdere. De multe ori este legata de un anumit loc si se afla in imposibilitatea de a exista dincolo de el. Aceasta entitate poate fi ori prietenoasa, ori rautacioasa. Spiritele legate de pamant pot fi uneori neplacute si de multe ori pot influenta fiintele umane reincarnandu-se in ele pentru putina vreme. Nu o sa intru in detalii despre acest timp de entitate in acest articol. Am simtit nevoia sa o mentionez pentru a face diferenta.

FIINTE SUPERIOARE DIMENSIONALE

Constiinta acestor fiinte este concentrata in cea de-a 4-a dimensiune sau mai sus. De multe ori au un interes in a lua legatura cu fiintele din cea de-a 3-a dimensiune, acestia fiind oamenii. Aceste entitati tind sa se diferentieze de entitatile negative non-umane, fiecare dintre ele avand un suflet individual. Ele vin in forme diferite, din mai multe dimensiuni. Unele dintre ele sunt binevoitoare, cum ar fi ingerii, altele sunt rauvaitoare si altele se afla undeva la mijloc. O entitate rauvaitoare poate fi manipulatoare si pot influenta o persoana in multe si sofisticate cai.
Fiintele superioare dimensionale sunt complexe. Cele manipulative pun stapanire pe cei care pot vedea dincolo de val, moment in care multe se prezinta ca si cum ar fi binevoitoare. Pot fi foarte bune in a juca teatru si de a pacali. Exista o miscare foarte mare in lumea spirituala de astazi, aceasta fiind numita „falsitate-iubire-si-lumina”, o miscare prin care se manipuleaza si controleaza

ENTITATI NEGATIVE NEUMANE

La aceste fiinte se refera de obicei oamenii cand spun ca au intalnit o entitate in zona lor, iar despre acest lucru vreau sa va vorbesc in restul articolului. Aceste entitati poseda oameni, traind in corpul energetic al gazdei lor. Aceste entitati actioneaza ca niste paraziti, de multe ori fara ca gazda sa realizeze. Unii oameni au o capacitate psihica prin care pot patrunde in a 4-a dimensiune si sunt capabili sa vada si sa povesteasca – sa faca descrieri ale formelor si marimilor de acolo. Oamenii care vad cea de-a 4-a dimensiune mentioneaza frecvent ca vad tentacule sau ca niste carlige si un camp de persoane cu energie; cea mai comuna hrana fiind energia emotionala. Aceste fiinte nu au suflete individuale, desi pot actiona individual. De fapt, ele au un suflet si o constiinta colectiva. Cele mai multe dintre ele nu sunt de fapt rauvoitoare, ci pus si simplu indeplinesc un instinct de supravietuire parazitar; actioneaza cand le este foame. Au invatat cum sa fie abili la pornirea emotionala a gazdei lor umani, astfel incat de cate ori li se face foame, ei pot bea din energia acestora la cerere.  Cand gazda este vulnerabila din punct de vedere emotional, ele doar intind tentaculul si de indata ce le este foame, apasa `butonul` si se hranesc din nectarul emotional care incepe sa curga.
De ce unii au o entitate in zona lor?
Deci ai o entitate parazitara in zona ta? Simti ca ceva nu este in regula? Ca esti lipsit de energie? Ca ti se activeaza emotiile? Ca se hraneste din tine? Ca te simti bolnav? In esenta, se afla acolo pentru ca i-ai dat voie sa fie acolo! Poate i-ai dat voie la nivel de subconstient, dar puterea este in tine! Entitatea nu vrea sa fie vazuta.  Are un interes legitim sa fie invizibila. Vrea sa coexiste cu tine fara ca tu sa stii ca e acolo. Pur si simplu nu vrea sa moara de foame.

Cine este vulnerabil la un atac din partea entitatilor?

Atat timp cat esti o fiinta umana esti vulnerabila la atac pentru ca Homo Sapiens a fost hibridizat cu acest scop. Niciunul dintre noi nu poate scapa, insa atat timp cat esti prezent si evoluezi si devii pe deplin luminat, atunci e mult mai dificil pentru ei sa te insele.
Am observat ca cei care au luat droguri sau medicamente sau fac lucruri care ii anesteziaza ( TV-ul, alcoolul, jocurile video excesive), acestia tind sa aiba cele mai mari probleme cu entitatile. De exemplu, o persoana care ia medicamente psihedelice si trece de la o stare la alta, are constiinta deschisa si exista un unghi mort, astfel entitatile gasesc o usa prin care se strecoara. De obicei trec neobservate de o persoana care a luat droguri. Acest lucru poate dura mult timp neobservat. In plus, un drog ii ofera entitatii ocazia perfecta de a alimenta emotia reprimata.

Ce masuri as putea lua?

Aici este cheia care deschide usa. Exista ceva in tine, poate fi un blocaj, o distorsiune sau un buton. Entitatea poate exista in zona dumneavoastra doar daca exista ceva de care sa se agate. Entitatile se hranesc cu tot felul de emotii. Care sunt lucrurile care declanseaza emotiile dvs? Ati experimentat una dintre emotiile din lista de mai jos? A da vina pe altii, furie, sentimentul de victimizare, paranoia, frica, vina, griji, senzatia ca iti pare rau pentru tine, esti deranjat ca esti singur, auto-depreciere, senzatia ca nu esti bun de nimic, lipsa de motivatie, nesiguranta, nerabdarea, gelozie, depresie, saracie, senzatia de iritabilitate, senzatia ca esti prind, esti cu capul in nori, negarea, evitarea realitatii, vrei ca totul sa fie perfect, vrei sa detii controlul…
Daca recunosti oricare dintre aceste emotii ca o problema a ta si citesti acest articol, probabil ai o entitate care se hraneste din tine si care mulge din emotiile tale pentru a se hrani.
Recunoasterea si acceptarea sunt primul pas pentru auto-imputernicire. Urmatorul pas este sa stii ca entitatile sunt normale; multe persoane le au in zona lor fara sa realizeze. De fapt, lumea este un mare cazan de emotie si un sol perfect de alimentare pentru acesti daunatori plictisiti!

Lucreaza asupra ta!

Cel mai important lucru pe care poti sa-l faci este sa lucrezi cu tine. Atat de simplu este. O data ce ai indepartat sursa hranei – adica iti schimbi emotiile – atunci entitatile nu mai au din ce sa manance si cad – efectiv scapi de ele. Este vital insa sa nu negi emotiile, deoarece si negarea creeaza o zona `gri` in care ele se ascund. Ceea ce trebuie sa cauti trebuie sa fie autentic – emotii aliniate cu sursa, astfel entitatile incep sa se opreasca din a se hrani.
Oamenii incearca si reusesc sa indeparteze entitatile, ceea ce suna a solutie ideala si poate da rezultate temporat. Totusi – pana reusesti sa lucrezi asupra starii si energiei care `a invitat` entitatea, vei atrage pur si simplu alta entitate iar si iar si iar pana cand vei reusi sa te detasezi de atasamentul si emotia care te-a adus in aceasta situatie. Nimeni nu poate face asta pentru tine. Este o parte a calatoriei spirituale pe care trebuie sa o faci si sa redevii cine erai tu cu adevarat. Lasa-te inspirat si sustinut de altii, insa trebuie sa stii ca tu esti cheia catre succes.
Elibereaza emotia blocata; renunta la emotia care tine entitatea acolo si astfel nu va mai co-exista. Cei mai multi oameni trebuie sa faca acest exercitiu de nenumarate ori pana cand reusesc. Nu este o solutie rapida. Este totusi o cale puternica de a cataliza calatoria spirituala, atat timp cat creezi spatiu pentru a constientiza mai bine unde si ce te-a blocat in aceasta situatie. O cale puternica de maiestrie este sa lasi `constiinta opusa` sa fie oglinda ta de limitare.
Uita-te la munca spirituala specifica, ea te va ajuta sa eliberezi emotiile, tensiunea interioara si blocajele. Orice ai face, ideea este sa constientizezi blocajele tale. Suna greu, insa atat timp cat iti doresti si muncesti, vei reusi sa te eliberezi de aceste emotii.
Unii ar putea gasi meditatia ca pe un instrument ajutator. Aminteste-ti sa lucrezi zilnic la eliberarea de entitate si ca daca te eliberezi de blocaje, ea nu va mai avea de ce sa se agate, recomanda Enlightened Consciousness.
http://m.caplimpede.ro/invata-cum-sa-lucrezi-cu-entitatile-din-preajma-ta-nu-te-speria-te-vor-face-mai-puternic/6/

Niciun comentariu: