21 aug. 2015

Lasati cerul sa va ajute

images

Oricine poate primi mesaje de la ingeri! De fapt, cu totii primim astfel de mesaje, chiar daca nu suntem constienti de acest lucru. Daca nu puteti intelege aceste mesaje, rugati ingerii sa va ajute.
Atunci cand le cerem ingerilor sa ne raspunda la intrebari si sa ne ofere indrumarea lor nu ii deranjam. Din contra, ei se bucura sa ne ajute cu orice este posibil, deoarece in felul acesta pot aduce mai multa pace si armonie pe pamant si isi pot indeplini misiunea.
Daca vreti sa aduceti si voi pacea prin intermediul unei relatii, al unui loc de munca sau prin alte activitati, cereti ajutorul ingerilor pentru a va putea realiza cat mai eficient aceasta misiune. Nu exista nicio rugaminte imposibil de realizat pentru ingeri. Si nici nu trebuie sa ganditi ca, adresandu-le intrebari, le veti distrage atentia de la alte lucruri mai importante pe care le au de facut. Fiti siguri ca numarul ingerilor este suficient de mare pentru a raspunde tuturor solicitarilor ce vin din partea oamenilor. Orice inger este fericit atunci cand va poate veni in ajutor, deoarece in felul acesta isi poate realiza si el misiunea cereasca si se poate simti implinit.
Fiecare din noi merita iubire si atentie din partea lui Dumnezeu, cat si binecuvantarea Sa prin minunile realizate de ingeri. Toate entitatile ceresti ne iubesc neconditionat, indiferent de ceea ce facem. Fiecare persoana de pe pamant este la fel de importanta pentru ingeri. Daca va este util, amintiti-va ca Dumnezeu ne-a creat pe toti la fel de minunati. De aceea, atunci cand va desconsiderati, il desconsiderati de fapt pe Dumnezeu.
Egoul incearca sa va convinga ca nu puteti beneficia de ajutorul si atentia entitatilor din ceruri, daca sunteti rai sau nerecunoscatori. Aceasta este incercarea egoului de a va indeparta de adevarata voastra identitate spirituala. De aceea, va rog sa nu ascultati aceasta voce, deoarece ea va poate indeparta de la realizarea scopului si misiunii voastre in viata.
Fiti deschisi la toate mesajele pe care le primiti de la ingeri! Cu siguranta, ei nu va vor spune nimic din ceea ce nu ati putea face sau merita. Ei nu vor incerca sa va controleze viata. Mesajele lor va ajuta intotdeauna sa va simtiti mai siguri, mai fericiti si va vor face sa intelegeti mai bine sensul vietii voastre.
Nu uitati: INGERI va iubesc si vor sa va ajute cu orice le sta in putinta, pentru a aduce pacea pe pamant. Nu trebuie decat sa le cereti ajutorul, iar apoi sa le urmati sfaturile divine, care vor veni ca raspuns la rugaciunile voastre. Atunci cand veti incepe sa comunicati cu ingerii vostri, va veti simti mai aproape de Cer si de Dumnezeu.
Daca permiteti Cerului sa va vorbeasca prin ingeri, atunci veti putea contribui – cu ajutorul lor – la realizarea unei lumi mai bune si mai pasnice…fiecare pe rand…unul cate unul..incepand chiar cu voi!..
(Sursa – Doreen Virtue)
Sa va fie de folos!
Psiholog Psihoterapeut Recatej Luminita Luana


Niciun comentariu: