14 aug. 2015

Meditatia Mintii Universale


Imagini pentru Universal Mind Meditation


Prin această meditație îți vei depăși convingerile vechi și limitative, care au blocat capacitatea de a crea viața pe care ți-o dorești. În timp ce undele Theta și Delta te vor conduce către un somn profund și regenerator Meditația Minții Universale îți va oferi noi cunoștințe și credințe care vor declanșa o schimbare pozitivă și benefică în propria ta realitate.

Tot ce ai de făcut este să asculți acest program în fiecare noapte, recomand pe parcursul a minim trei săptămâni, cu pauză atunci când se simte ca și cum s-ar forța ascultarea meditației(atenție însă în a nu renunța definitiv la ascultarea ei, minim 2-3 zile pauză). 

Mai este un aspect foarte important și anume, ACȚIONEAZĂ! Ori de câte ori ți se oferă noi oportunitați de schimbare, acceptă-le, mergi odată cu transformarea și ai încredere.

Puteți distribui această meditație oriunde, oricând, oricui, pe orice site. Rog doar a se oferi credit autorului, ca un gest de recunoștință pentru munca depusă.

Atenție! - A se asculta DOAR pe timp de noapte, înainte să adormiți!!! Meditația audio conține tonuri Isochronice care induc creierul în starea Theta, Delta ceea ce va produce SOMN.

Această meditație este experimentală și nu ține locul unui doctor sau al medicamentelor dvs. Dacă pentru orice eventualitate nu te simți bine ascultând această meditație, NU O ASCULTA!

Niciun comentariu: