29 aug. 2015

TEHNICI PRIN CARE VA PROTEJATI ENERGIA

protectie energetica
Libertatea emotionala inseamna sa stii sa ramai centrat in Sinele tau Interior intr-o lume stresanta,extrem de incarcata emotional.
Cum furia,mania,frica,frustrarea sunt energii (negative) puteti oricand sa absorbiti aceste energii de la oamenii din jurul vostru fara sa va dati seama si asta va poate afecta sanatatea dar si capacitatea de a manifesta ceea ce va doriti.
Daca sunteti sensibil la energiile din jurul vostru este vital sa stiti cum sa evitati absorbtia energiilor negative.Anxietatea,depresia si stresul oricand pot apare datorita acestor energii pe care fara sa vreti le captati din oceanul energetic care ne inconjoara. Din punct de vedere energetic, emoțiile negative pot proveni din mai multe surse,este important sa stim care sunt cele pe care noi le emitem si care sunt cele pe care le-am absorbit de la ceilalti.
Multa vreme mie mi se spunea ca nu stiu sa ma distrez caci nu ma simteam bine atunci cand ieseam intr-un club sau nu intelegeam de ce ma lua durerea de cap cand era aglomeratie in mijloacele de transport ori cand asteptam la un ghiseu in spatele a mai multor persoane… totul se datora faptului ca absorbeam toate energiile negative ale persoanelor din jurul meu ,ma gandeam cu teama la tot felul de diagnostice dar cand am descoperit cauza care era in spatele acestor manifestari pur si simplu viata mea a devenit alta.
Sa va spun si voua cum puteti sa opriti absorbtia acestor energii negative,cum va puteti detasa de emotiile toxice ale altor persoane.
1. Intai de toate as vrea sa va intrebati daca ceea ce simtiti este emotia voastra sau a altei persoane. Poate fi vorba de amandoua.Daca emotia de teama sau de furie este a voastra confruntati situatia care a cauzat acea emotie si daca simtiti ca aveti nevoie cereti ajutor de specialitate.Daca simtiti ca emotia nu este a voastra cautati sa determinati sursa care a generat-o,de ex daca tocmai ati vazut un film de comedie dar acasa va simtiti totusi depresiv este foarte probabil ca ati captat acea energie de la cineva care a stat in apropierea voastra .Atunci cand stam unii langa altii campurile noastre se suprapun si este foarte usor sa captam energiile celorlalti,este valabil si cand mergeti la mall sau alt magazin aglomerat ,ori intr-un club sau sala de concerte.
2. Daca este posibil ,puneti distanta intre voi si sursa generatoare de emotii negative.De obicei avem nevoie cam de 20 de metri minim intre noi si acea persoana care ne afecteaza. Nu va sfiiti sa va mutati locurile daca asta va face sa va simtiti mai bine,nimeni nu se va simti afectat de decizia voastra de a va muta un pic mai incolo.
3. Timp de cateva minute inchideti ochii si respirati profund,constient de cateva ori,asta va va centra in Fiinta voastra,vizualizati cu ochii mintii cum inhalati pace sub forma unei lumini si expirati negativitatea(vedeti-o ca pe un fum murdar care iese din voi odata cu expiratia).Aceasta tehnica va da rezultate foarte rapid,va veti simti imediat mult mai bine.

4. Emotiile negative in special frica se leaga de plexul solar care este centrul de forta al organismului. Prin el primim energia solara, ce alimenteaza corpul mental, corpul emotional si corpul eteric prin intermediul caruia energizeaza si corpul fizic, dandu-i forta vitala.Acest plex solar este localizat in mijlocul pieptului vostru puneti palmele voastre in acel punct si trimiteti iubire si lumina astfel incat tot stresul sa se disipe. Pentru depresie sau anxietate de lunga durata, folositi aceasta metoda zilnic pentru a intari acest centru. Este un exercitiu foarte eficient care va va aduce un sentiment mai mare de siguranta si mai mult optimism.

5. Protejati-va energetic! De fiecare data cand stiti ca veti merge intr-un loc unde este foarte probabil sa absorbiti emotiile negative ale altor persoane rugati-l pe Arhanghelul Mihail sa va protejeze sau vizualizati cum sunteti inconjurati de un scut de lumina alba, purpurie sau de culoarea plumbului(este protectia considerata a fi cea mai puternica atunci cand folositi aceasta culoare).Daca deja simtiti ca ati absorbit negativitatea celor din jur rostiti imediat o rugaciune catre Arhanghelul Mihail de genul:
„Arh Mihail ,te chem acum,te rog sa imi cureti foarte repede intreaga Fiinta de orice energie care nu provine din Lumina si Iubirea divina apoi protejeaza-ma astfel nimic sa nu ma afecteaze si multumesc ca faci asta,amin!”

6. Cautati sa evitati locurile aglomerate gen baruri (unde sunt foarte multe energii negative dar si entitati care nu doresc sa paraseasca planul terestru si stau in astfel de locuri posedand persoanele care beau ),evitati aglomeratiile de fiecare data cand este posibil,inconjurati-va de oameni pozitivi,optimisti care va iubesc si care va sustin ,petreceti timp cu oameni veseli ,plini de credinta si speranta pentru ca optimismul este contagios veti vedea cum starea voastra de spirit se va inalta si veti avea cu siguranta o viata mult mai frumoasa!
Folosind aceste strategii veti vedea cum incarcatura voastra emotionala va fi pozitiva , acest lucru ii va afecta intr-un mod bun si pe cei din jurul vostru,relatiile voastre se vor imbunatati si veti avea parte de mai multa sanatate dar si pofta de viata!
Sa va fie de folos,Doamne ajuta!

Niciun comentariu: