6 oct. 2015

Mainile, antene pentru a atrage energia Cosmosului!

maini
Totul trece si se transmite prin maini si asupra a tot ce atingeti lasati urme pe care voi singuri le imprimati. Faptul ca se poate ca dupa amprentele digitale sa se descopere identitatea unei anumite persoane, si ca in intreaga umanitate nu exista doua amprente identice dovedeste ca mana e capabila sa exprime caracterul unic al unei fiinte. Tot ceea ce trece prin mainile voastre, fluidele voastre, emanatiile voastre, se impregneaza cu chintesenta fiintei voastre. Un adevarat medium, un adevarat clarvazator poate, plecand de la un obiect pe care l-ati atins, sa cunoasca calitatile voastre, defectele voastre, starea voastra de sanatate, evenimentele vietii voastre actuale si ale vietii voastre trecute.
Lasati deci amprente pe toate obiectele pe care le atingeti. Cand daruiti un obiect cuiva, odata cu acel obiect dati si ceva din voi insiva, si daca nu traiti o viata convenabila, el va transmite undele negative pe care le-ati introdus in el. Chiar daca acel cadou e un obiect magnific si de mare pret, el nu va face nici un bine celui caruia l-ati daruit. Pentru ca nu e suficient a dori sa facem o placere cuiva pentru a-i face si un bine. Pentru a face bine, trebuie ca nu numai inima, dar si intelectul si corpul fizic, prin emanatiile lor pure si luminoase, sa realizeze acel bine. Daca nu, dati ceva bun, dar invelit de miasme.


Mainile noastre sunt ca niste antene care au posibilitatea de a atrage si de a receptiona curenti de energie din oceanul cosmic in care suntem scufundati. Si daca nu captam decat foarte slab acesti curenti, e pentru ca constiinta noastra e in alta parte sau e adormita. Magii stiu sa se foloseasca de mainile lor pentru a primi forte sau de a le proiecta, pentru a le retine sau a le orienta, pentru a le amplifica sau a le diminua… Se spune in Vechiul Testament ca atunci cand Moise ridica mana in timpul bataliilor, poporul sau obtinea victoria. Pentru ca Moise cunostea puterile mainii, el proiecta forte si atragea entitati care veneau sa-i ajute pe razboinici; si cand batalia se prelungea si el incepea sa oboseasca, veneau alti barbati sa-i sustina bratul.
Daca putem utiliza puterea mainii pentru ostilitati, de ce sa nu o utilizam pentru a crea dragoste si armonie? Cand unii sunt pe cale de a se masacra, ridicati mana si ei vor arunca armele pentru a se imbratisa. Ei nu vor mai vrea sa se bata, pentru ca vor receptiona undele benefice pe care le trimiteti. Doar cel ce stie cum sa tina mana pentru a primi forte si a le proiecta asupra lui insusi si asupra altora pentru a echilibra, a curata, a hrani, a anima, devine un fiu al lui Dumnezeu.
Importanta mainii apare in particular in viata cotidiana, pentru ca ea serveste ca mijloc de comunicare intre fiinte. Cand oamenii se intalnesc sau se despart, ce fac ei? Ei ridica bratul, pentru a saluta, sau isi strang mana. De aceea, trebuie sa fiti vigilenti asupra a ceea ce dati cu mana. Daca o faceti pentru a saluta, e pentru a face bine, e pentru a da ceva. Cel ce nu stie sa dea nimic arata cat de sarac si mizerabil este. Evident, pentru multi, o strangere de mana sau un salut al mainii nu sunt decat semne conventionale, si in acest caz, ar fi mai bine sa se abtina. Daca salutam distant, ramanand inchisi, e inutil. Dar pentru cei care au constiinta treaza, e un gest formidabil de semnificativ si operant prin care poate incuraja, consola, umple de viata creaturile, prin care le poate da multa dragoste. Un salut trebuie sa fie o adevarata comuniune, sa fie puternic, armonios, viu.
Dar mana nu e numai un mijloc de a intra in relatie cu fiinte umane, ea e de asemenea un mijloc de a intra in relatie cu natura. Cand un adevarat mag deschide usa sa, dimineata, el saluta toata natura, arborii, cerul, soarele… El ridica mana si spune buna ziua intregii creatii. Poate va intrebati la ce serveste acest lucru… Ei bine, pentru a se lega de indata la sursa vietii. Da, pentru ca natura va raspunde. Cand va apropiati de un lac, de un munte, de o padure, sa le salutati si sa le vorbiti. Incercati sa faceti si voi la fel, si veti simti in interior ca ceva se echilibreaza, se armonizeaza, si multe obscuritati si lucruri neintelese va parasesc, foarte simplu, pentru ca v-ati decis sa salutati natura vie si creaturile care o locuiesc. In ziua in care veti sti sa intretineti aceste legaturi vii cu intreaga natura, veti simti adevarata viata intrand in voi.
Mana e un instrument magic. Tot ceea ce fac oamenii in prezent cu ea e nimic in comparatie cu ceea ce ar putea face. Prin maini, omul ajunge la tot ce poseda si tot viitorul sau este inca in mainile lui. Mana e o fiinta vie, ea are creierul sau, sistemul sau nervos, stomacul sau. Da, la fel cum universul se reflecta in diferitele organe ale corpului nostru, organele corpului nostru se reflecta in mana. Fata de corpul nostru, mana are aceleasi relatii pe care la are corpul nostru fata de univers.
http://www.almeea.ro/mainile-antene-pentru-a-atrage-energia-cosmosului-astfel-ele-sunt-un-adevarat-instrument-magic/

Niciun comentariu: