21 oct. 2015

Sunteți pe cale de a participa la un șir de experiențe care se amplifică (I)

Mesaj de la Sananda și de la Cel Care Servește.
(21 iulie 2015; channeler James McConnell)
(Nota channeler: acest mesaj a fost recepționat pe 19 iulie 2015 și viza grupul din Glendale, AZ)
Traducere Const.Mihăilescu
(prima parte)

Cel Care Servește
Salutări dragilor! Noi suntem deja aici pentru a ne întâlni din nou cu voi. Revenim imediat.
SANANDA

Sunt Sananda și după cum știți am venit destul de des la acest grup față de care mă simt dator. Voi sunteți dintre cei care lucrați sârguincios și cu responsabilitate. Asta nu înseamnă că acest grup este singurul cu care țin legătura și mă întâlnesc periodic. Mă grăbesc s-o fac pe măsură ce inimile voastre sunt nerăbdătoare să mă întâlnească.
 Fiecare dintre voi a venit aici ca urmare a dorinței sale și conștientizării că trebuie s-o facă pentru a răspunde misiunii pe care a acceptat să o primească.
Așa cum vi s-a menționat de mai multe ori, a venit timpul ca voi să intrați în scenă, să acționați și să vă arătați strălucirea. De asemenea, de la niveluri de spiritualitate diferite și surse diferite, vi s-a transmis că umanitatea voastră se află foarte aproape de linia de sosire, în cursa pe care a început-o cândva și pe care a accelerat-o în ultimii ani. S-au făcut și comparații cu jocul de domino în care piesele au început să cadă într-un ritm din ce în ce mai accelerat. 
Toate aceste transformări au devenit vizibile chiar și pentru acele ființe trăitoare în dimensiunea 3D, dar care sunt profund interesate de ceea ce se întâmplă cu adevărat pe planetă. Cine este doritor și atent poate sesiza metamorfoza prin care trece omenirea, planeta și sistemul planetar în care trăiți. Totul este să aveți ochii larg deschiși și urechile atent orientate spre locurile în care au loc evenimente.
Cu toate aceste, voi sunteți la începutul acestui program care urmărește înălțarea ființelor umane în dimensiuni superioare. Multe lucruri și evenimente urmează să apară și voi nu veți putea să le evitați impactul și efectele. Dar, cât de puternic vor fi resimțite, depinde de nivelul evolutiv al fiecărei ființe, de acumulările pe care le face pe calea ascensionării. Ceea ce se întâmplă acum este rezultatul unui proces început de foarte mult timp și efectele vor determina poziționarea fiecărei entități în ciclul evolutiv care începe. Ceea ce se întâmplă acum pe Pământ interesează întregul sistem solar din care face parte, galaxia și chiar universul căruia-i aparțineți. 
Important este să se înțeleagă că toate evenimentele care au fost și care urmează nu se datorează hazardului ci sunt elemente cuprinse în Planul Divin.
Voi, cei care înțelegeți și rezonați cu aceste cuvinte, știți precis la ceea ce mă refer și la cât de profund este adevărul din vorbele mele.
Niciodată noi nu am putut și nu vom putea face ceva în evoluția și desfășurarea evenimentelor fără ca sufletul vostru să fie de acord și să participe. De fapt, schimbările de conștiință sunt opera voastră nu a altcuiva. Voi vă creșteți sau nu frecvența de vibrație, voi vă deschideți și acceptați experiențele, voi faceți toate schimbările la care vă supuneți ființa. În acest proces, de multe ori, lucrați în grupuri de suflete care se ajută reciproc și care obțin rezultate și eficiență, atunci când își unesc eforturile, idealurile și intențiile. Nimic nu se poate face fără voi, fără dorința și angajarea voastră. Noi vă asistăm, vă oferim mijloacele și vă supraveghem acțiunile, pe care le ferim de intervenții nedorite din partea unor spirite. Intervenim doar atunci când ne-o cereți.
Totuși, trebuie să fiți siguri că proximitatea și supervizarea noastră v-au ferit de multe imixtiuni prin care forțe ostile doreau să schimbe cursul istoriei voastre. Cu alte cuvinte, sunteți aici și acum în primul rând datorită vouă înșivă și, în al doilea rând, datorită, protecției și supravegherii noastre. Altul ar fi fost cursul istoriei voastre dacă aceste două condiții nu ar fi fost îndeplinite.
Mai mult ca oricând, prezentul acționează asupra voastră și vă pune la dispoziție mijloace de care în mod normal nu beneficiați. Toate pregătirile, toată concentrarea actuală vizează ascensiunea voastră cât mai rapidă și mai sigură. Îndrumările și munca noastră au ca preocupare centrală plasarea voastră în câmpurile energetice cele mai favorabile, pentru ca saltul în dimensiunile superioare să fie fără șocuri insuportabile și fără traume. Facem ceea ce este necesar ca întâlnirea voastră cu ființe ale civilizațiilor surori, avansate și cu ființele de lumină, să fie un eveniment cu adevărat epocal și de un sublim fără închipuire.

Voi nu știți faptul că vă suntem mult mai aproape decât v-ați imagina, dar o facem fără ca voi să conștientizați această apropiere. Deocamdată, există limite frecvențiale pe care nu le puteți depăși. „Distanțele”se micșorează pe măsură ce nivelul vostru vibrațional crește. 
Însă noi monitorizăm toate schimbările care se produc în voi și în mediul care vă înconjoară. Momentul „zero” se apropie, chiar mult mai repede decât, am crezut la un moment dat. Da, nu vă ascundem că au existat perioade când se părea că sunteți pe punctul de a renunța, că alegeți „să vă dați bătuți”. Din fericire, acea perioadă a fost depășită și voi v-ați reluat ascensiunea, într-un mod chiar accelerat.
Eu sunt Sananda, pacea și iubire mea să fie cu fiecare dintre voi. Eu sunt mereu cu fiecare dintre voi, în măsura în care sprijinul și prezența mea sunt invocate. Eu, marele grup al ființelor de lumină care mă însoțesc precum și Lady Nada, vom continua să vă oferim sprijinul și îndrumarea noastră. De voi depinde ca în curând să ne regăsim împreună. 
Pace și dragoste.
Cel care Servește (OWS)
Salutări vouă! Cel care Servește este acum aici cu voi pentru a răspunde la întrebările pe care i le veți adresa șiîn funcție de conținutul lor, voi putea da și un mesaj pe scurt. Aveți întrebări pentru mine? Apropo, astăzi lipsește din formație Ashira. Deci, întrebările.
Întrebare: Am o întrebare în legătură cu ce va urma după ce vom renunța la monede (bani). Care va fi viitorul, în această privință?
OWS Te invităm pe tine, cel care ai pus această întrebare, să privești chestiunea din alt unghi. Privește-o din punctul de vedere al echilibrului necesar care va trebui asigurat. Privește problema în contextul schimbării totale a modului de gândire actual, adică cel afectat de posibilitățile dimensiunii inferioare, 3D. Acceptă că poate fi o mișcare rapidă în care toate cele construite în 3D vor dispărea.
Așa nu vei mai avea îngrijorări despre ce se va întâmpla cu ceea ce a fost vechi și perimat.
Va fi sau nu timp pentru această mișcare? Veți avea suficient timp pentru a vă ridica la frecvențele înalte, așa cum se susține de ceva vreme? Veți avea răgazul necesar pentru a renunța la vechile căi, la vechea paradigmă, care au existat în 3D?  Dragilor, plecați de la premiza că, de fapt, totul a fost o iluzie.
Da, înțelegem că nu toată lumea are perspicacitatea sau înțelegerea ta, mulți operând în continuare în vechile moduri și cu vechile energii. Este important ca pe ei să-i ajutați în orice mod posibil să înțeleagă necesitatea și inevitabilitatea schimbării în care banii nu mai sunt necesari. Celor care doresc să tezaurizeze banii, sau să găsească moduri de investiție asiguratorii, păstrându-și rezervele în aur sau pietre prețioase, nu le putem indica o anumită metodă, dat fiind faptul că scara actuală a valorilor nu va mai fi recunoscută în viitor. Nu putem aprecia dacă crearea unor asemenea rezerve este necesară, din moment ce politicile economice și financiare din viitor nu vor mai pune în centru banul sau echivalente ale acestuia. Dacă asemenea acumulări vă dau o anume siguranță, o puteți face, deși nu este necesar și nici nu vor schima cu ceva siguranța materială a cuiva. Mă rog, cine se simte mai bine dacă face asemenea acumulări, este liber să o facă, dar să nu conteze prea mult pe utilitatea lor viitoare. Oricum, asemenea preocupare nu trebuie făcută cu restricționarea necesităților prezentului. Înțelegeți diferența? Alte întrebări?
Întrebare: Săptămâna trecută s-a vorbit despre ridicarea vibrațiilor cu ajutorul stărilor de bucurie dar și prin renunțarea la atașamente. Ne poți oferi câteva modalități de a renunța la atașamente și la așteptări?
OWS: Da, atașamentele sunt caracteristici ale dimensiunilor inferioare. Ființele din 3D se nasc în iluzie care le leaga cu milioane de punți ce se crează în timpul vieții. Imediat după naștere încep să fie țesute multe rețele de legături: atașamentul față de mamă, atașamentul față de hrană iar, mai târziu, atașamentul de a consuma băuturi alcoolice, de droguri, cel față de jocurile de noroc, față de toate obiectele pe care și le procură, față de casă și gospodărie, față de animalele domestice, față de o anumită persoană, de mașină etc. Crearea și anexarea acestor atașamente continuă toată viața. Până la urmă, tot ceea ce se crează și se leagă în 3D este ATAȘAMENT, adică „piatra de moară” care te țintuiește, te leagă cu mii de lanțuri de tot ceea ce-ți poate oferi dimensiunea 3D.

Dar, asta nu înseamnă că pledăm pentru nesocotirea iubirii sincere între parteneri, între părinți și copii, între prieteni. Toate acestea pot exista cu condiția să nu creați din ele atașamente (Nota C.M.: în sensul: „fără el/ea îmi este imposibil să trăiesc” sau „dacă el/ea dispare, nu are niciun sens să mai exist” etc). Iubirea este utilă și ajută evoluției, dacă nu este grevată de atașamente. Chiar și în cazul copiilor voștri, nu trebuie uitat că ei au venit cu un program propriu de viață, iar tu, ca părinte, ai datoria de a-i ajuta să-și îndeplinească acest program, nu să-l obstrucționezi. Asta revine la necesitatea de a nu te opune alegerilor nimănui (alegeri făcute la modul conștient). Fiecare este unic și irepetabil. Ceea ce este bun pentru tine nu este obligatoriu să fie bun și pentru altcineva. 'Om fi noi UNA dar nu suntem identici. Unitatea se bazează pe recunoașterea diversității. Așa trebuie înțeleasă Legea lui UNU.
Este timpul cel mai potrivit ca să începeți a gândi la asta în acest fel.

Începeți să acceptați ideea că nu dețineți nimic, material sau de orice altă natură, nu dețineți și nu aveți nevoie să dețineți nimic cu proprietăți fizice, nimic de natură materială, nimic care să sugereze ideea de bani. Acceptați că nu sunteți stăpâni pe nimic, fie el animal, obiect și nici măcar un copil.
Va dispărea conceptul de „al meu”, despre tot ceea ce ar putea crea un atașament. De ce? Pentru că orice atașament atârnă greu, trage în jos ființa, n-o lasă să evolueze, nu-i permite să treacă la vibrații superioare. 
Cu cât te sprijini mai mult pe atașamente cu atât rămâi mai ferecat în dimensiunile proprii materiei grosiere. 
Asta înseamnă să-ți îndepărtezi sau să-ți amâni posibilitatea de a te înălța, de a trece în dimensiuni cu vibrații mai rafinate. 
Pe scurt: atașamentele de orice fel împiedică ascensiunea.
Răspunsurile mele te satisfac?
Cel care a întrebat: Da, mulțumesc foarte mult!
OWS: Mai sunt alte întrebări?
http://spirituletern.blogspot.ro/2015/07/sunteti-pe-cale-de-participa-la-un-sir.html

Niciun comentariu: