10 mar. 2014

O călătorie catre Noul Pământ

                       

În încheiere aş vrea să vă rog să călătoriţi cu mine în viitor, către noul pământ. Imaginaţi-vă că evoluţia în care suntem acum împreună a progresat câţiva paşi mai departe. Eu însumi am evoluat către o mult mai extinsă conştiinţă de sine. Această nouă conştiinţă a fost trezită în mine, cerută atât de timpurile bune cât şi de cele rele de pe pământ. Am devenit mult mai conştientă de sine şi mai creativă în fiinţa mea. În inima mea este dorinţa pentru o realitate în care umanitatea şi pământul au restabilit legătura lor originală de dragoste şi tovărăşie. Un nou pământ pe care vom coopera cu bucurie, iar eu sunt din nou inspirată de dragostea şi atenţia voastră grijulie, în timp ce eu vă ofer tot ceea ce voi aveţi nevoie pentru a trăi într-un corp fizic în armonie cu ritmul naturii.

Imaginaţi-vă acest nou pământ pe care voi toţi îl doriţi, prezent în momentul de acum. În inimile voastre el trăieşte deja, ca sămânţă. Să ne permitem să hrănim această sămânţă cu conştiinţă şi să o lăsăm să încolţească. Priviţi-vă pe voi înşivă trăind pe acest nou pământ. Care este primul lucru pe care îl observaţi? Aici oamenii trăiesc în armonie cu natura. Tehnologia este folosită mai degrabă pentru a susţine natura decât pentru a o manipula. Vedeţi dacă vă puteţi găsi singur o casă pe acest nou pământ. Este un loc şi o comunitate căreia simţiţi că-i aparţineţi. Lăsaţi-vă imaginaţia să vă ghideze şi nu simţiţi nici un fel de restricţii. Unde doriţi să trăiţi pe acest nou pământ? Puteţi găsi un cadru natural în care să vă simţiţi confortabil? Simţiţi climatul, simţiţi uşurinţa şi simplitatea vieţii de acolo. Viaţa este pură şi simplă acolo, aşa cum este ea menită să fie.

Acum priviţi ce fel de muncă faceţi. Muncă în sensul de orice vă inspiră şi vă dă un sentiment de împlinire. Ce faceţi? Probabil că trăiţi într-o mică comunitate de spirite înrudite şi faceţi exact ceea ce sufletul vostru vă îndeamnă să faceţi. Ce formă are creativitatea voastră?

Când vedeţi sau simţiţi acest lucru, să ştiţi că sufletul vostru vă vorbeşte în prezent. Ceea ce voi vedeţi este ceea ce vă doriţi să faceţi chiar acum, şi ceva ce puteţi să faceţi chiar acum, dar numai dacă aveţi încredere şi îndrăzniţi să fiţi cine sunteţi. Aceasta este lucrarea inimii voastre.

Acum în această imaginare a noului pământ, simţiţi care este adevărata voastră bucurie. Lăsaţi ochiul vostru interior să vă ofere o situaţie în care vă bucuraţi cu adevărat de voi înşivă şi primiţi ceva din ceea ce pământul are să vă ofere. Priviţi imaginea care apare spontan în mintea voastră. Ce vă face să simţiţi cu adevărat : totul este bine şi eu sunt mulţumit.

Simţiţi fluxul dăruirii şi primirii în acest loc, în această nouă realitate. Şi păstraţi-o când revenim în prezent.

Pământul este într-un stadiu de tranziţie şi cu cât mai mulţi oameni îşi amintesc care este inspiraţia lor, pentru ce sunt aici şi ce au de dat şi de primit, cu atât mai repede noul pământ va deveni o realitate. Voi sunteţi care veţi da naştere acestei realităţi. Vă mulţumesc pentru aceasta şi găsesc bucurie în prezenţa voastră.

Niciun comentariu: